oldies.goldies.

måndag igen. veckorna bara springer förbi. är inne på min sista vecka av praktiken. känner att jag borde vara rikare än vad jag är, finns så himla mycket jag skulle vilja ha just nu, allt ifrån kläder och skönhetsartiklar till inredningsprylar. men mest av allt vill jag ha en egen lägenhet att fylla med fina saker, det vore inte fel det.

efter praktiken gick jag hemåt och har bara slappat sedan dess. snart kommer även J hit för att göra mig sällskap. pysmys. men nu ska jag fortsätta kolla på Stylisterna och drömma mig bort.


gammal bild på mig & J.

anita.wise.

" Många killar tror att ju större en kvinnas bröst är, desto dummare är hon.
Jag tror tvärtom, ju större en kvinnas bröst är, desto dummare blir männen "

en.lördagskväll.





lagade middag till familjen idag. lövbiff, hasselbackspotatis, hemmagjort persiljesmör och ugnsbakade tomater. woopwoop! det var uppskattat vill jag lova. resten av kvällen ska jag spendera i soffan med boken Du äger! i handen. mamma köpte den till mig idag och tyckte att jag borde läsa den, och visst låter den bra. senare ska jag även ut en sväng med pappa och shaggy. dör av tristess! kan inte vara olivia ta och komma hem? mexiko har tröttnat på dig, raring!

home.where.you.can.walk.around.naked.



kreativiteten.flödar.

det är inte så mycket som har hänt idag, har praktiserat 10-18, och det gick superbra!
ikväll ska jag bara kolla igenom massa bloggar, fixa lite kollage till Cayenne osv. har all tid i världen känns det som. känns lite surt att inte vara 18 år faktiskt, med tanke på att alla andra är det nu, haha! men snart är det min tur. snart, snart, snart!

är för övrigt sjukligt sugen på att ta tag i penslarna just nu, men alla fina färger är slut så jag får försöka vara kreativ på andra sätt och hoppas att jag får lite färger snart eller möjligtvis köpa mig ett par inom kort.


tidigare tavlor jag gjort

from.the.L.to.the.O.to.the.V.to.the.E.

åh vad skönt det var att vara tillbaka på praktiken igen. tycker verkligen inte om att ligga hemma när det finns roligare saker att göra. det är himlans kul dessutom och allt är toppen. i det största hela känns allt i livet bra just nu, finns vissa saker man självklart skulle behöva justera men försöker undvika att tänka på det, det drar bara ner mig och gör mig på dåligt humör. och sånt tycker vi inte om.

nu ska jag skriva klart min veckorapport och skicka in den till min lärare, sen är det läggdags. det är ju en dag imorgon också! :)


gaga.gör.det.

....igen



lady gaga - born this way

egoboooooost!

"There's nothin' wrong with lovin' who you are"
She said, "'Cause He made you perfect, babe"
"So hold your head up, girl and you you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way,

'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,

Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

sunday.

gårdagen spenderade jag som sagt hos lisa med ett gäng tjejer. blev inte så långdraget för mig eftersom jag inte kände mig på topp. men middag, dans och en hel del skratt hann jag i alla fall med. tack för det!

idag har jag varit med J. vi har mest tagit det lugnt och varit ute och åkt på isen. och ikväll blir det (precis som alla andra söndagar) Solsidan för hela slanten. här kan man snacka om att tv4 har gjort ett smart drag, dem botar ständigt min söndagsångest. love it.


dum blondin fattade inte grejen med solglasögon, men sen så!

likey.



dagen börjadeväldigt bra. pappa kom hem med en wienersemla till mig. tycker inte om vanliga semlor, men dessa är riktigt goda (och fettiga). namnam!



vid lunchtid drog jag och ett par vänner ner till stan för att köpa födelsedagspresenter till lisa & andrea som vi ska fira lite ikväll. GRATTIS tjejer! fick även med mig ett nagellack och en skön tröja hem till mig själv, samt sushi! har bara ätit gott idag, och mer lär det bli för tjejerna bjuder på middag ikväll. supermysigt! nu ska jag fixa iordning mig för sedan bär det av. blir dock en lugn kväll eftersom jag fortfarande är sjuk. när ska det ge sig liksom...?

sjukling.

ligger fortfarande hemma och snorar, hostar och är allmänt ofräsch.
men nu börjar äntligen rösten komma tillbaka, så imorgon ska jag göra ett försök att praktisera igen. blir alldeles uttråkad när jag är hemma (har varit det i en vecka nu), försöker sysselsätta mig på alla möjliga vis. tipsa mig om bra filmer, bloggar, tv-program tack!


mhm... god frukost!

mössan.med.stort.M.


min fina mössa a.k.a. "stockholmsmössan" har fått mycket uppmärksamhet på senaste tiden.
lyssnade nyligen på P3 populär när de diskuterar mössan. pälsbollen är ifrån blåräven som är väldigt utsatt och lever under dåliga förhållanden. (vem gör inte det? skämt åsido). frågan är ju om man vågar ta på sig den igen eller ifall man får galna djurrättsaktivister efter sig? ;)

mexico.bitch.

har nu kramat olivia hejdå. nu lämnar hon Sverige, Katrineholm, kylan och... mig.
jag hoppas hon får en grym resa och hade önskat att jag kunnat följa med i resväskan.
jag ska inte vara naiv och tro att dessa veckor kommer gå fort, för det kommer dem verkligen inte göra. du ljuger för mig olivia! puss




kärleks.te.



kan tycka att Alla ♥-ns dag är lite överskattad ibland. borde man inte visa sin uppskattning varje dag istället för bara en dag om året? hur som helst, jag tänker i alla fall fira den (bara för att liksom) med att umgås med J och bara mysa. alltid lika trevligt. tog med mig pappa och min osköna röst förut ner på stan och Cayenne för att köpa mig ett gott te, och vad passade bättre än detta? fint och gott.

damn.

jag och b-friend sitter i vardagsrummet och väntar på att rallyt ska börja. sedan ska vi bannemig sova. jag mår verkligen piss så imorgon ska jag åka upp till sjukhuset och kolla upp det. det är någonting som verkligen inte står rätt till. kan bara glömma mötet med tjejerna imorgon, vill ju inte smitta Olivia som snart lämnar Sverige (fast egentligen vill jag de, då får jag ha kvar henne här i kylan) och sen vill man ju inte smitta ner den nyopererade pinglan så hon blir ännu sämre och för all del inte Linda heller. Jag får helt enkelt vila ännu mer och hoppas tjejerna får en grym dag utan mig.

fint.

igår kom mamma hem med världens finaste armband, till sig själv.
varför kunde inte jag hittat det före henne? blir att låna det istället. billigt och bra


bullets.

mår fortfarande piss. min hals är helt paj känns det som och som grädde på moset har även öronen börjat krångla. har typ lock för dem och så värker dem någe sjukt mycket. inge kul alls. vill så gärna bli frisk tills imorgon så att jag kan träffa the fab three.

har gjort någon "dunderkur" här hemma som skulle hjälpa mot förkylningen.
kokat vatten, pressade vitlöksklyftor, honong och citronsaft.
smakade skit. verkligen skit. om det fungerade? det vette sjutton. men jag håller i alla fall tummarna.

sjuk.så.sjuk.

mådde dåligt igår på praktiken. när jag kom hem strax efter fyra la jag mig i soffan och sov, sedan sov jag i princip hela kvällen/natten fram till kvart i tolv idag.

jag har feber som dödar mig. det känns som om jag har snytit ut min hjärna och hostat sönder mina revben. trevlig helg..


sushi.corner.

förflyttade mig från praktikplatsen till sushi corner på lunchen. Sitter för tillfället där och väntar på ett par bitar sushi, senare ska jag tillbaka och jobba lite innan jag beger mig till farbror doktorn. Hoppas på bra besked. Ikväll ska jag jobba lite på ett projekt jag håller på med. På återseende!

scratch.

idag på praktiken fick jag i uppdrag att fota lite till en annons som kommer finnas i tidningen inom kort.
någe smakprov på det får ni inte, däremot får ni lite bilder från butiken. finns så mycket fint.



efter praktiken drog jag hem, åt och nu sitter jag här. funderar på att börja rensa lite i bloggen. börja om från scratch. däremot ska jag spara vissa inlägg och skriva ut dem. lite texter och fina minnen ska sättas i en bok tillsammans med en massa bilder.

my.wishlist.

min stora dag närmar sig med stormsteg och jag får frågor lite då & då om vad jag önskar mig,
så för att underlätta lite för mig själv (och för er) så lägger jag upp ett litet kollage istället.



· ett mullvadsfärgat nagellack. (behöver absolut inte vara i Chanel, ville mest visa färgen).
· en svart, basic tröja från Acne
· berlocker till mitt thomas sabo armband
· svart, glittrigt skal till iPhone 4
· presentkort på t.ex. Hud & Hår så att jag kan få mina ögonbryn och fransar färgade/plockade
· presentkort på Make Up Store

cayenne.

första dagen på praktiken är avklarad. det var hur kul som helst.
har fått gjort arrangemang, pyntat fint i butiken, städat, tagit kunder osv.

längtar redan till morgondagen. då ska jag även ta lite bilder som vi måste ha till skolan, så då kanske även vissa hamnar här. vi får väl se. :)

new.in.


dessa finingar kom mamma hem med till mig. tacktacktack.
dessvärre så har halva stan dem, men vad gör det? dem är ju sköna och jäkligt snygga!

norrköping.

har varit med olivia i norrköping hela dagen. vi har strosat runt på stan, fikat och kikat lite. fick inte något med mig hem förutom nagelolja, däremot så spanade jag in ett par skor idag som blir mina imorgon. så det är ju alltid något :)

idag ska jag bara ta det lugnt, kika på solsidan och kanske (men bara kanske) ge mig ut på en promenad i kylan.


ursäkta.min.franska.

har tillbringar morgonen med J. vi har myst, varit och handlat samt köpt sushi till mig. så nu har jag precis tryckt i mig åtta förtjusande bitar. och nu har lovisa kommit, hon ska hjälpa mig att slinga utväxten. behövs verkligen kan jag säga!

resten av dagen ska jag bara mysa med henne d.v.s. kolla film och spela lite och senare ikväll kommer J hit igen. bra dag!

våra.brister.gör.oss.till.människor.


kan inte säga annat än att Daniel var grym! vilket jäkla drag de blev när han körde sista låten, gubben i lådan.
kul att se att katrineholm faktiskt lever. härlig kväll. härliga tjejer.

clubmaster.love.


adams.ray.

drar iväg lite spontant på en trevlig kväll medett åar brudar.
vi som inte är 92:or och ska på kickoff får ju roa oss på andra sätt ;)
hörde jag daniel adams ray kanske? jovars!


done.

sista skoldagen på 5 veckor - check!
allt arbete som jag skulle ha gjort är även klart, så nu kan jag pusta ut.
när jag kom upp till stockholm och skolan så får jag reda på att första lektionen är inställd, lagom kul. men vi löste det så att vi slapp och sitta i skolan i fyra timmar och rulla tummarna. vi hade lektionen som egentligen skulle vara senare, direkt på morgonen, sedan fick vi sluta.

jag är så galet sugen på att praktisera. det ska bli så kul att testa på hur det är att jobba i en inredningsbutik i en så liten stad som katrineholm. jag ser det som en erfarenhet inför framtiden. men innan praktiken startar så ska jag ta helg. umgås med fina människor och bara njuta.

snart kommer en bild upp på något nytt. något fint. något jag är jäkligt glad över.
men som sagt, det är snart det.

thailand.accessorize.


(den stora i mitten är inte från thailand, men den är ny iaf)




favoriter!



belöning.



belönade mig själv och mitt slitande i skolan med lite shopping idag. fick hem ett halsband som jag är förälskad i samt ett par vanliga, svarta byxor. nu är det bara en uppgift kvar imorgon sen är det lugnt i ett par veckor. som jag längtat!

psst! tänkte lägga in lite bilder på shoppingen från thailand senare ikväll.

hopp.och.lycka.

jag dör av längtan.
vill till läkaren.
nu.
vill få besväret med fötterna ur världen.
slippa smärtan.
kunna ha vanliga skor utan att gå och spänna på fötterna hela tiden för att de gör så ont.
hoppas att läkaren kommer med bra besked på onsdag.
hoppas.hoppas.hoppas.

måla.hela.världen.



if.you.snooze.you.loose.

har hållit igång sen fem imorse. har hunnit med att vara i skolan och skrivit ett psykologiprov, uträttat lite ärenden på stan, städat köket och rummet samt rensat garderoben. det är så typiskt mig, när mitt huvud är kaos så vill jag att det ska vara ordning runt omkring mig, annars får jag panik. men det är sjukt skönt efteråt måste jag säga.

ne, nu ska jag köra ner näsan i matteboken, prov imorgon...



sötaste.

på tunnelbanan satt en pappa och hans son bredvid mig. de ropar ut i högtalarna "nästa stopp Gamla Stan".

- pappa, varför heter det Gamla Stan? är det en gammal stan eller?
- ja, den är ganska gammal.
- men hur gammal är den då?
- jag vet faktiskt inte, 800 år, kanske 1200 år.
- aha.. men då borde den vara död snart.
både jag och pappan brister ut i skratt. så jäkla söt. (killen alltså, inte pappan ;))

RSS 2.0