I'm a believer

jag har gått och blivit dunderförkyld. inte alls kul, men trots det har jag varit ute i solen lite med älsklingen. det är ju så otroligt varmt. har även fått svar från Designgymnasiet och jag är grymt glad! det ska bli så otroligt kul. kan knappt vänta tills skolan börjar, typ...



















sol, klarblå himmel, temperaturer över 30° och glass, det är sverige när det är som bäst. just så har det varit i ungefär en veckas tid nu och lika bra väder blir det hela nästa vecka också. jag kan inte säga annat än att jag älskar det.

gårdagen spenderade jag tillsammans med jonatan, lillebror och gabriella dels hemma hos mig/oss, dels på 40-års festen men även hemma hos gabbis där vi badade runt elva på kvällen. inte helt fel! idag vaknade jag upp med älsklingen vid min sida. vi käka frukost tillsammans innan han skulle iväg och köpa fotbollsskor. jag drog ner till djulö tillsammans med lovisa och kajsa. låg där tills fyra ungefär och sedan drog jag hem, nu sitter jag och väntar på mat. pizza är jäkligt gott ibland måste jag säga.

men nu - duschen!


en himmel så blå

legat på stranden idag med älsklingen och lite annat folk. jordgubbar var inte helt fel. proppa i mig ett helt paket själv. muuuuums! det är sommar det!

när jag kom hem hade pappa, mamma och felix redan dragit, ikväll är det nämligen fest här i kvarteren. 40-års kalas så det står härliga till! senare kommer J hit och gör mig sällskap för att jag ska vara barnvakt åt felix när han kommer tillbaka någon gång ikväll när han tröttnat på att vara där (läs mamma och pappa har tröttnat på att ha honom där).





altanmys igår

SOL

sitter hos äälskling just nu. snart blir det mat :) dagen har spenderats på djulö med honom och lite annat folk. sover här inatt, så skriver mer imorgon eller något. ha de bra! /e'

en.kväll.

har lite tid över så tänkte lägga in lite bilder från kvällen som spenderades tillsammans med kajsa, vattnet, jordgubbar och en kladdkaka. kanon om jag får säga det själv. solnedgången var inte att leka med. jag vet inte riktigt var de gröna platsmuggarna hade gjort kajsa för att förtjäna att ligga i vattnet innan vi ens satt oss till rätta. hur som helst var det en mysig kväll.



















stop.it.

ursäkta den dåliga uppdateringen men solen skiner så det är lika bra att ta vara på det istället för att sitta inne och häcka. kommer tillbaka när jag har tid/när vädret blir sämre. PUSSS

22 juni

gårdagen blev lyckad. balkongmys, tv-tittande, godisätande och en massa pussar. kan inte säga annat än att jag gillar't. på morgonen gick vi och köpte nybakat bröd och satte oss ute på balkongen och åt, sedan traska vi hemåt.

senare drog jag ner på stan med kajsa för att köpa mig en dunderfin klänning. men det blev inget köp då jag såg mig själv i provrumsspegeln. jag liknade mer ett levande tält än en människa. istället köpte vi en varsin loka, tre mango och en hudlotion. efter vi gjort det vi skulle drog vi hem till mig och fixa lite innan vi drog ner till djulö tillsammans med lovisa. kom hem därifrån för ett tag sen. nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan träffa tjejerna igen. /e'








sunday

idag har jag tagit det lugnt hela dagen. det tråkiga med sommarlov är att det finns vissa dagar då man gör ingenting. men det ska det bli ändring på. har i alla fall ätit god mat, tagit lite fulsnygga bilder och solat när solen väl tittade fram på förmiddagen.

ikväll serveras det grillat kött hemma hos familjen seger. inte illa pinkat. sedan ska jag och J iväg en sväng till ica och handla gott inför kvällen som ska spenderas i hans systers lägenhet. myspys!





visste inte om jag skulle våga lägga ut bilden eller inte, den är ju så ful fast ändå inte. eller jo, den är ful. men jag bjuder på den. jag har fömodligen världens fulaste solbrillor också. plast, rosa och oljeglas. typ.


all star


hade glömt att visa mina nykomlingar. men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

boring

hatar sånna här dagar som idag då man vaknar sent, känner att man bara sovit bort hela dagen, storstädar tills fingrarna blöder och äter en massa onyttigheter. jag har verkligen inga planer inför kvällen förutom att jag ska ut och gå en långpromenad med nästan hela familjen. verkligen jätte roligt...

lillebror ropar att jag ska ladda kanonerna nu, med detta menar han att jag ska ta på mig. han måste lära sig någon gång, det var i helt fel sammanhang... jag är en riktig bitterfitta idag känner jag. stackars mina föräldrar.


en gammal bild bara.

pic

midsommar blev bra. det blir bilder istället för en himla massa text.


















midsommar

har inte tid att skriva här idag. har fullt upp med att fixa saker hit och dit, äta mat och umgås.
men hoppas alla får en trevlig midsommar! /e


glory days

på morgonen drog jag till gymet och körde ett pass sedan på dagen var jag i staden med mina bästa. regnigt och blåsigt vill jag påpeka! tänkte köpa mig ett par nya klackar men ångra mig då jag testade dem, men fan vad fina de var.. nu ångrar jag mig nästan. kunde ju faktiskt köpt dem bara för att kolla på och ibland skulle dem kunna få stå framme, bara för att liksom. typiskt mig. däremot köpte jag en fin rosett att ha i håret och ett par nya pärlor som ska få pryda mina öron.

på kvällen har jag bara tagit det lugnt medan lovisa har jobbat röven av sig. hon har klippt lillebror och pappa och slingat mitt och mammas hår lite. det gäller att vara fin när det är midsommar. resten av kvällen har jag ägnat åt att sy löshår, inte alltför roligt men värt besväret.

klockan är mycket nu och det är dags för mig att sova om jag ska orka med allt morgondagen har att erbjuda, funderar starkt på att dra en sväng till gymet på morgonen, det lär ju ätas en hel del. sill-lunch, efterrätter och grillat på kvällen. något säger mig att jag kommer äta tills jag spyr. får väl se vad som sker.

natti natti /e'



sommar & sol

jag hade verkligen sett fram emot att åka till göteborg för att fira midsommar men nu är det ändrade planer. lillebror har gått och blivit sjuk, vattkoppor rättare sagt. inte alls kul.. så istället ska vi åka dit senare när han blivit frisk. midsommar spenderas med andra ord här, i katrineholm, hos mig, med familjen. det blir säkert bra, inga sura miner här inte.

dagen har spenderats på stranden med lovisa och kajsa. lite senare kom även jonatan och putte och gjorde oss sällskap. strax efter tre drog vi hemåt. snart ska jag hoppa in i duschen sedan fräscha till mig lite inför kvällen. får finbesök (lovisa & kajsa). nu måste jag skynda mig.
PUSS



[felix + prickigkorv = en felix med vattkoppor.]




förmodligen den töntigaste saken jag hört



idag har jag umgåtts med älsklingen. drog hem till honom en sväng och var hundvakt, sedan blev vi sugna på något gott så vi traska ner till specce. en varsin läsk i glasflaska var det vi skulle smutta på - tänkte vi.

- har ni leg?
- nej?
- okej, då kan jag tyvärr inte sälja det här. det är 18-års gräns på att köpa läsk i glasflaskor.


jahapp, så var det med den saken. det måste vara den töntigaste regeln jag någonsin har hört talas om. man måste vara 18 år för att dricka alkoholfri läsk, vart är världen påväg?

ikväll har vi varit på crossbanan tillsammans med viktor. jag knäppte lite kort och dom körde. nu har J kommit hit igen och vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen. det är vi som är herr och fru ont-i-magen, kanon!




losing my religion

första riktiga dagen på sommarlovet och vad är det här? regn, kalla vindar och alldeles för många moln på himlen, är det det vi kallar sommar? i sverige är det så. en typisk svensk sommar är vad de är. nu ska jag inte vara allt för negativ, vindarna måste ju vända någon gång, men frågan är när? jag hoppas att det blir bättre imorgon.

kom precis hem från gymet. körde stenhårt med mamma i lite över en timme. svetten rann och helt plötsligt kastade en kille som stod på löpbandet bredvid mig vatten på mig. väldigt oväntat. nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag iväg och träffa lovisa, kajsa och haza. en typisk filmdag idag, regnet öser ner.

/e'


sjung om studentens lyckliga dag

har haft fullt upp med skolavslutning och studentfirande nu därav den dåliga uppdateringen men nu har jag sommarlov och all tid i världen. skolavslutningskvällen kan man väl i princip sammanfatta såhär; middag, hjärnskakning, fest, sängen.

igår var det studentfirande som gällde. inte alltför pigg på det men trots det så fräscha jag till mig, satte på mig klackarna och drog iväg till duveholmshallen. man tar ju bara studenten en gång och det vore synd om jag missa när min bror gjorde det. tror minsann vi hade de snyggaste och pinsammaste (!) skyltarna i katrineholm. GRATTIS TILL STUDENTEN JOACIM (och alla andra som tagit studenten förstås)! några släkningar och bekanta kom över för att fira Jocke. det åts buffé och tårtor. smaskens! på kvällen drog jag till hubbe där även kajsa, lovisa och jonatan var. åt mat, snacka skit och hade det allmänt trevligt, sedan drog vi hem till mig för att vara barnvakt åt lillebrorsan när mamma och pappa skulle ut. singstar blev det och älsklingen stanna här över natten.















PUSS




skolavslutning

skolavslutning idag. hur grymt är inte det? jag skulle gärna skippat skolavslutningen denna gång, 9a2 finns inte längre. kommer sakna det. kan inte säga annat än att tiden på tallås har varit jävligt rolig trots alla motgångar.

slutbetygen fick vi även. jag är så jävla nöjd faktiskt! mitt mål var att inte gå ut med något G, vilket jag klarade. 7 mvg och resten vg var vad jag fick och det ska man minsann vara nöjd med.

helt ovetande fick jag en systemkamera av mina kära föräldrar (trodde jag skulle få den senare). jag är sååååååååå glad! en Canon EOS 450D fick jag. ikväll blir det middag/ fest med kajsa, hubbe och jonte hos mig, sedan kommer lovisa lite senare :) hoppas på en bra kväll trots det trist vädret, dagen har i alla fall varit den bästa hittills!

NU HAR JAG SOMMARLOV!
/e


BAL

två bilder från balen.






BAL 2009!

idag blir det ett kort inlägg för idag är det dagen med stort D. eller nej, så stort är det inte. men lagom stort för att jag inte ska hinna skriva så mycket. håret ska fixas, kläderna ska strykas och alla annat som hör balen till ska göras.

bilder kommer säkert upp förr eller senare. hoppas att det inte börjar regna!
/e'



uppdatering

balen var faktiskt över förväntan. det var trevligt, alla var fina som sjutton och det blev en hel del dans och fotografering. tror minsann att jag var med på hälften av korten som togs på viktorias kamera. haha! kamerakåt. nej... men va fan, det är bara bal en gång, inte alltid alla är samlade så man kan ta bilder med klassen så.

slänger upp en bild (som dock togs innan jag drog på balen men i allafall) bara för att ni ska få se hur jag såg ut. bättre bilder kommer så fort jag fått dom av V. men så länge får ni nöja er med detta.



nu blir det att packa, för imorgon bär det av till Siggetorpastugorna med klassen för övernattning. mina ben är alldeles ömma efter dagens bravader, hur ska jag klara av att gå enda ut dit? jag dör.

090608

slutade så tidigt som 12:30 idag (ungefär). jag älskar håltimmar och dem älskar mig! när jag kom hem slängde jag i mig några knäckisar, målade naglarna och fixade lite allmänna saker så som att lägga in kläder i garderoben och städa lite.

snart ska jag möta kajsa för att sedan dra till norr och sola. känner mig som en blekfis och det vill jag inte känna mig som imorgon då det är bal. så idag blir det att stå i! solning, träna, duscha, lägga fram kläder och komma på någon snygg men enkel balfrisyr ska göras innan dagen har nått sitt slut.

svullnaden har i princip gått bort helt och hållet!
I'm sooo happyyy!


[såhär såg den ut igår. inte okej]


7 juni

gårdagen var helt okej :) viala först där det bjöds på mat och en hel del snack, sedan blev det bussen in till stan vid åtta. kajs och jag gick i spöregnet hem till henne, hon med luva och jag utan! sedan bestämde vi oss för att gå till specce och handla lite gott, sagt och gjort. gummistövlar och paraply, sedan var vi redo. vi skulle kolla på film, men så mycket tittande blev det inte, istället snacka vi om allt mellan himmel och jord, sånt som är skönt att göra ibland! senare på kvällen kom även jonatan och hubbe över.

älsklingen sov hos mig inatt, kanonmys! dagen har spenderats dels hemma hos honom, dels hemma hos mig men även ute på crossbanan tillsammans med hans familj. när jag kom hem slog jag på en film men somnade genast, OM det var skönt.

nu ska jag sitta och deppa för att min överläpp är lika stor som Angelina Jolies. så blir det när man är lite för snabb ibland... /e'




lägg märke till bajskorven till höger

sveriges nationaldag

idag är det lördag, ingen vanlig lördag utan sveriges nationaldag!
jag förknippar sveriges nationaldag med sol, massa människor och marknad. men eftersom det inte ser ut som att solen vill titta fram så är det inte alltför roligt att dra sig ner på stan för att träffa massa människor och gå på marknaden. istället ska jag städa rummet, tvätta löshår och sedan dra på födelsedagsfest utanför stan. jag hoppas på en lyckad kväll!

nu ska jag sätta lite fart! ska även hinna gå ut med hunden och träna (om jag orkar).
/e'


saknar min älskling....


HAPPPY

jag är så sjukt glad idag! det är dom där betygen som gör mig glad, jag blir så glad när jag känner att jag gjort något bra, att jag lyckats och faktiskt uppnått ett mål. det känns grymt!

slutade så tidigt som 11:50 idag. drog sedan ner på stan tillsammans med kajs. hon är så jävla bra, gillar verkligen henne! gjorde två riktiga fynd. en tröja/tunika och en scarf. finfint! ikväll blir det musikal tillsammans med kajs, ska bli trevligt och se ifall dom lyckats ;)

nu ska jag fixa klart mina naglar sedan duscha.
/e'



milow - ayo technology

skolan idag var grym! tre håltimmar vilket gjorde att vi slutade 12:30. har gjort ett stort framsteg idag, jag vågade åka hem som en nörd med en gitarr på ryggen som var lika stor som mig. bra gjort, emma! man kunde nästan tro att jag kan spela. mina kära klasskamrater skratta mest åt mig, medan jag höll på att dö. när ska tekniken gå framåt? det borde finnas gitarrer på internet man kan spela på genom datorn tycker jag :)

nåja. idag ska jag vara med mina bästa, lovisa och kajsa! ska bli kul som alltid :) sedan ska jag väl försöka förstå mig på den förbannade gitarren. ni vill inte höra. låter förskräckligt, men vad gör man inte för att behålla betyget? på måndag är det uppspelning inför min musiklärare som gäller, trots att betygen redan är satta.

och juste! idag håller jag tummarna för mamma som är i Borås. jag hoppas och jag vill att det ska gå hela vägen. lycka till!

/e'


sötaste kissemissen!

Mrs. Robinson - Simon and Garfunkel



ingen skola för mig idag, sov nämligen ingenting inatt p.g.a en surrande mygga och för att jag kallsvettades. chicken tänker vissa för att jag inte gick till skolan p.g.a. sömnbrist, men jag tyckte de var nödvändigt att stanna hemma och sova ut istället för att sova i skolan. så det så! :)

har mest sovit idag, sen har även älsklingen varit här. nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan måla på överlacket. fransk manikyr är så himla fräscht. det gillas!

/e


back in the days

usch.



helt ärligt... vart ser dessa pojkar det vackra i att se ut som en fisk?
killen till vänster verkar bara haft råd med att skaffa restylane i överläppen medan den andra fått båda läpparna att se ut som prinskorvar. nog för att man kan vara mån om sitt utseende, men här går väl ändå gränsen, eller..? betala massa pengar för att se ut som en idiot, det finns roligare saker att göra för dom pengarna.

det är vad jag tycker. jag var bara tvungen..

puss

helgen har varit fullspäckad vill jag lova.
har hunnit med att sola, bada, färgat håret, umgåtts med vänner och älsklingen, kollat på film, målat manliga tånaglar, hjälpt till att flytta och en massa annat. kul har det varit i alla fall :)

skoldagen idag var skön men lite väl varm. höll på att dö några gånger av att det var så varmt, men jag överlevde. nu ska jag ner till beachen och svalka av mig med min man.

/e


RSS 2.0