nintendo.sextiofyra.sexa.fyra.

haft en riktig slappdag tillsammans med min fina. först sov vi bort dagen och på kvällen blev det att spela lite spel. Mario Party är aldrig fel. nu blir det sängen -igen!

GODNATT!

when.apple.and.blackberry.were.just.fruits.

Sitter just nu och kollar på Alla vi barn i Bullerbyn och drömmer mig tillbaka till när man var liten.
Allt var så enkelt. Ens största bekymmer var vilket godis man skulle köpa på fredagen då man skulle kolla på Disneydax som för övrigt var veckans höjdpunkt. Att varje fredag äta middag med familjen, sedan duscha och hoppa i flanellpyjamasen och mysa framför Disneydax var det mysigaste och absolut bästa jag visste.

Minns hur jag, Lovisa och Olivia också ville ha ett snöre mellan våra fönster så vi kunde brevväxla, precis som Barnen i Bullerbyn. Minns hur min högsta dröm var att jag skulle få en dotter när jag blev vuxen som skulle heta Kerstin. Minns när jag och Lovisa skulle åka med våra kickbikes och ragga killar. Jag, i mina nyinköpta och då snygga solglasögon ramlade och slog upp hela kinden samt förstörde mina solglasögon. Minns hur vi på somrarna körde "kotten" och hur jag och Olivia hade på oss solglasögon och kunde för allt i världen inte förstå hur Lovisa och hennes syster kunde veta vilka kort vi hade på handen. Minns hur jag och Lovisa försökte komma på ett hemligt språk så vi kunde prata skit om andra när dem var med.

Det var tider det.
Eller vad säger ni, Lovisa och Olivia?



härliga.lördag.

på dagen har jag varit ute och gått en långpromenad med olivia och våra hundar och ikväll har jag lagat lördagsmiddag till familjen. väldigt uppskattat och gott! sedan blev det efterrätt som mamma gjort och jag avslutar det hela med finska pastiller - Leijona med tjära. smask!

Nu ska jag sitta och bläddra igenom bilder på datorn och rensa bort gammalt och onödigt samt vara kreativ med en nål, paljetter, tråd och tyg. blir nog bra det. resultat får ni förmodligen se när det är klart.


färsk laxfilé, sallad med potatis samt romsås!


chokladmoussetårta med apelsingrädde.


make.noise.

efter att ha suttit framför datorn mest hela kvällen och glott på fina bilder så ska jag nu lägga mig. sängen kallar. GODNATT!


ja.tack.


skulle inte tacka nej till detta. finfint

fint.för.ögonen.





höstlov.

nu är det äntligen höstlov, som jag längtat!
misstänkte att jag fått urinvägsinfektion igen så någon skola blev det inte idag.

ikväll blir det idolmys med Lovisa. inte helt fel! och imorgon lämnar hon stan för praktik i en månad... :(
nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva så jag avrundar här och gör iordning en kopp te. på återseende!

TRE.ÅR.AV.LYCKA.



anledningen till noll uppdatering är enkel - jag har inte haft tid.
idag blir det att umgås med min fina hela kvällen, vi firar nämligen tre år tillsammans idag ♥
det blir att äta god mat, umgås och pussas hela kvällen lång. nu har jag inte tid att skriva mer,
det ligger någon i mitt knä som vill att jag ska massera honom. Puss



no.one.else.will.do.it.for.you.

skoldagen var klar på ett ögonblick kändes det som. fick glada nyheter som gjorde min fredag väldigt bra. så bra att jag kände för att både plugga, hämta lillbror från fritids och städa hela huset när jag kom hem. kändes bra och framförallt skönt nu i efterhand. det är härligt med ett rent och väldoftande hem. mmmm...

ikväll blir det mys framför Idol och kanske även Cirkus möller.
om jag känner för det kanske jag även drar fram penslarna och målar några drag, det vore något de!
HAPPYFRIDAY




en.riktig.skitdag.

usch. har inte haft en bra dag idag.
sov hos J inatt och vaknade upp med världens magvärk. låg kvar en stund i sängen och tänkte "det går nog över", men det gjorde det inte så jag ringde och sjukanmälde mig och fortsatte att sova.

vaknade strax efter elva (fortfarande magvärk). kolla på tv. ensam. smed planer som sedan sprack. åkte hem. plugga. smed ännu mer planer men dom sprack också. fuck.

Gud är inte med mig idag. jag tror det är menat att jag ska ha tråkigt och inte ens tänka tanken på att ha en mysig dag. alla tummar ner! hejdå

grattis.mitt.hjärta.

åkte tur och retur till stockholm idag. lektionen var inte mycket att komma med, ingen lärare. värt.
så när jag kom hem (runt tolv) så blev de att sova en blund för att sedan få besök av mittt hjääärta
som dessutom fyller år idag. lillebror fyller också år idag så vi har firat dubbelt. den ena blev dubbelt så gammal som den andra. GRATTIS MINA FINA!

på återseende


så.fint.

jag har en "hemlig crush" i stålgalgar.
vart sjutton får man tag i snygga sådana? jag behöver det! faktiskt.


i.förskott.

var med mamma en sväng på stan förut idag. fick med mig en blus och så fick jag en halsduk av mamma.
därefter blev det födelsedagsfirande för min Jonatan som fyller år i veckan som kommer. han fick massor av fina och bra saker och det bjöds på smörgåstårta och efterrätt. en bra dag helt enkelt.

nu blir det att krypa ner i sängen bredvid någon fin liten PUSSGURKA som är busig tror jag :)
ps. det sista skrev den s.k. PUSSGURKAN. haha. ds.


tooooooo.much.information.

fredag, oh herre gud så underbart!
efter en kort skoldag gick jag lycklig trots huvudvärken till centralen. väl där stötte jag på claudia som också skulle hem. tåget var inställt och arga som vi var satte vi oss på Coffehouse på centralen och jag har minsann aldrig varit med om otrevligare personal. beställde en ischai-latte och fick ett glas mjölk med isbitar och claudia fick någon torr brödbit. olyckliga gick vi till 7-eleven och köpte oss något godare. hann även med en sväng på stan innan vi satte ner rumpan på tåget och åkte hemåt.

och här sitter jag, hemma. i väntan på att J ska komma och göra mig sällskap. blir en riktig lugn och mysig kväll, så skönt. har även varit och slingat håret idag och som alltid är jag väldigt nöjd. Pernilla är en räddare i nöden.

nu ska jag bädda rent sängen. finns väl bannemig inget bättre än en nybäddad säng? tror inte de.


dagdrömmare.

jag är sjukt inspirerad nu efter att ha kollat igenom en tjejs blogg.
jag vill också öppna en egen butik med fina kläder. ååååh....

tillbaka till verkligheten.
har läst ut min svenskabok nu, Candide. och jag vill bara säga till alla som någonsin hållt i den på biblioteket och ens tänkt tanken på att låna den - GÖR DET INTE FÖR GUDS SKULL! skulle jag inte varit tvungen att läsa den skulle jag bränna upp den. jag är inte mycket för att överdriva inte... nejnej.

Nu ska jag fortsätta kolla på Hellenius hörna. Han är för himla skön den mannen alltså, och inte nog med det, Martin Stenmarck var också med. yummi... shit vad jag dagdrömmer just nu, inte okej, särskilt inte när man drömmer om en man som skulle kunna varit ens farsa. på återseende!


wednesday.13.

efter att ha varit ute och gått med hunden, gått ner på stan för lite ärenden och lagat mat ska jag nu köra ett boxning- och spinningpass, därefter blir det plugg. gillar att vara ledig, borde vara det oftare faktiskt. PUSS

effektivt.

känns som jag fått mycket gjort idag. först till sthlm för tre timmars Företagsekonomi A, sedan hem för att byta om och gå en promenad med L, därefter hem och städa, bli klippt (tack! ) och nu blir det plugg. Ikväll blir det att umgås med pojken min, stannar även där över natten för imorgon är jag ledig. inte helt fel!


olivia.and.I.

varit i norrköping idag med olivia. blev att prova lite bågar samt shoppa!
om ni har tur (eller otur, beror på hur man ser på det) så lägger jag upp lite bilder på det senare.
så länge får ni nöja er med det här! ta det med en nypa salt




upphetsande harrypotter.




what.doesn't.kill.you-makes.you.stronger.

avreagerar lite.

måste sluta ställa så höga krav på mig själv. sluta oroa mig. sluta underskatta och förvisso även överskatta mig själv.

jag borde ta dagen som den kommer och inte planera så mycket.
men det är svårt när man försöker vara en bra flickvän, en bra dotter, nå höga betyg, trivas med sig själv, orka med att plugga samt pendla, vara en bra vän och en förebild - samtidigt! inte undra på att man bryter ihop ibland. varför tänkte jag inte på det innan för? dumt. bättre lycka nästa gång.

drömma.bör.man.


why.God?

no!? vad har hänt med blogg.se?
kan inte titta på någons blogg, inte ens min egen. det enda som fungerar är att logga in. WHY?

efter.regn.kommer.solsken.

en skoldag, en promenad och ett inköp senare ska jag nu begrava mig i läxor och i min nya bok "Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse". efter regn kommer solsken. boken är grym, i alla fall de första 50 sidorna.
på återseende


friendship.






girl.next.door.

ligger hemma hos olivia och chillar i soffan. ska snart sätta på en bra film samt äta oss feta på grönsaker. HUR GOTT? namnam. det var väl det jag hade att säga.


sköna påsar åsodär. men annars så.

NEED.YOU.NOW.

hej vänner!
jag behöver er hjälp! J's stora dag börjar närma sig med stormsteg och jag vet inte vad jag ska köpa. hade en idé först men den sprack ganska så snabbt. så, ge mig förslag. vad kan man köpa till en 18-åring? JAG BEHÖVER HJÄÄLP!


friday.I'm.in.love.

skönt. äntligen fredag. Denna helg ska jag njuta fullt ut, har inget speciellt plugg och inga större planer. Men nu blir det i alla fall fredagsmys, d.v.s. bastu med b-friend. KANON!

RSS 2.0