.


nu längtar jag tills min nya väska kommer. bara att hålla tummarna för att den är lika fin som den såg ut på bild.


how.wonderful.

dagarna går i slowmotion. jag gör desamma hela tiden, d.v.s. sover, äter, kollar på film. livet som handikappad är inte alltför roligt. men idag gjorde jag något utöver det vanliga, idag dammsög jag (hoppandes på kryckor) för att jag skulle få finbesök, olivia kom nämligen över med massa sushi och så kollade vi på film och hade det allmänt bra.

känns som om den här veckan kommer gå snabbt, har mycket roligheter att se fram emot. fröken Nilson ska göra mig sällskap en dag, på fredag ska vi på jobbet ha kräftskiva och på lördag ska jag iväg med familjen på kräftskiva med ett par andra familjer. så gott. matkoma efter helgen känner jag. göttans.


önskedrömmar


back.on.track.

väldigt, verkligen väldigt, dålig uppdatering under sommaren. men det har självklart sina anledningar och vet ni vad? jag har ingen som helst ångest för det. jag har utnyttjat alla tillfällen att umgås med vänner och pojkvän så fort jag varit ledig (vilket inte hände alltför ofta). men hårt arbete lönar sig självklart. idag trillade nämligen pengar in på kontot från två jobb och mitt sparandekonto bara växer och växer. tanken är att jag senare i höst ska åka till London med mamma och spendera pengar.

denna sommar har i alla fall varit fantastiskt bra. den gick lite väl fort, men som sagt, den var väldigt bra. kan inte säga annat än att jag har fantastiska vänner, en kanonbra pojkvän och en underbar familj. 

idag, den 26:e augusti har jag varit sängliggandes i princip hela dagen. har nämligen kapat någon centimeter av min fot. om 6-8 månader mår jag som man ska igen. väldigt lång läketid men jag antar att det kommer vara värt den fruktansvärda smärtan och tiden. tacka gud för smärtstillande piller. vad är ett halvår av en hel livstid egentigen? och som jag ska köpa fina skor när foten är bra igen.

det blev en hel del text i det här inlägget känner jag, men nu är ni i alla fall uppdaterade och jag är tillbaka i bloggvärlden (som det så fint kallas) igen. bra va?



RSS 2.0