lite.fint.sådär.




sitter och drömmer om lite kläder,men just nu ekar min plånbok.
en annan gång kanske. fint är det i vilket fall :)

en.svacka.

en telefontid med min läkare, en skoldag och lite mat senare, sitter jag nu och väntar på min fina pojkvän. ikväll blir det mys, jag har inte ork till någonting annat. jag är så sjukt skoltrött. sjukt otaggad på att prata. sjukt otaggad på att pendla. sjukt otaggad på livet just nu. är det detta man kallar svacka? isåfall har jag en sådan. en svacka.

hakuna.matata.

mysdagen med tjejerna blev inställd för att två av dem gått och blivit sjuka, tråkigt värre.
istället drog jag & olivia till ica och köpte med oss en massa gott som vi sedan gjorde gino av. fasiken så gott det är, sjukt. sedan satt vi bara och prata, kolla på tv och sånt där man gör när man bara har de gött.

nu däremot så har jag det mindre gött. sitter och skriver på min APU-rapport som jag känner att jag vill bli klar med men har noll lust att skriva. ingen bra kombination direkt. men nu måste den göras. smell you later

(mycket gott/gött det blev i det här inlägget känner jag. men de är ju gött. eller?)




slappar.lördag.

haft en sjukt slapp, men bra dag. har hunnit med en promenad med fina O, lunch med b-friend, städat och bara myst med familjen. en underskattad lördagssyssla vill jag lova. snart kommer J och hämtar mig så åker vi hem till honom och sover, heja 1.20 sängar, jag får nästan plats hur jag än ligger; vanligt, på tvären, magen, ryggen, upp&ner. gillar de! Imorgon ska jag försöka få desto mer gjort. Jag ska plugga, ha söndagsmys med fab 4, bädda rent osv. Sen ska jag försöka klämma in en promenad mitt i allt, det ska nog gå vägen.

en.dag.i.staden.

igår var det den 25:e, vilket innebar shopping & mys i huvudstaden med mamma.
vi åt sushibuffé, drack goda shakes och sprang runt på stadens gator. trots att jag inte kom hem tjugofem plagg rikare så är jag otroligt nöjd med det jag fann. tusen tack, mam&pap


detta ska föreställa en långklänning, lite svårt att se kanske.


en större basic tröja som är lite lagom transperant


en ny blus. total förälskelse!


ett pennfodral till skolan


en supermysig poncho med luva (!!!)

dreams.

jag är otroligt sugen på att bli en "italiangirl" för några år.
bo på campus, utbilda mig inom designyrket och bara leva loppan.

det vore minsann något.


i.love.you.

oopsi. här uppdateras det inte alltför ofta.
idag har det varit en vanlig onsdag, en vanlig skoldag, d.v.s. en lektion och sedan slutar jag för dagen. skönt. sen jag kom hem har jag inte gjort alltför många knop. har tagit itu med en läxa men det är två som återstår, två som jag inte kan göra idag eftersom jag slarvat bort ett papper, ett viktigt sådant. shit happens!

hur som helst....
ikväll ska jag bara vara hemma, ska nog sätta mig och glo på en film med pappa & J (lika bra att passa på när mamma är bortrest), sedan blir det sängen tidigt. vore skönt att vara pigg någon dag faktiskt.


nam.nam.

blev så sjukt sugen på ost och frukt. brieost, mozarella, vindruvor, mango, ananas. mmmmm!
måste.ha.NU.


man.borde.fylla.år.varje.dag.

...för jag fick så himla mycket fint.

här får ni se allt fint jag fick. efter den här helgen känns det som om jag skulle kunna öppna en hel butik med fina smycken, och vet ni vad? jag älskar det! kommer skriva vem/vilka allting är ifrån, mest för min egen skull.



från min kusin med familj


från familjen Holmlund.


från moster och hennes man


från Nordéns.


kort från alla möjliga. pengar från farmor. presentkort från J's föräldrar.


detta plus en canvastavla av Emma & Saara.




från alla mina flickvänner.

TUSEN TACK IGEN, ALLIHOPA
!
allt passade mig som handen i handsken. perfekt!

beautiful.day.

har haft fullt upp i helgen, därav den dåliga uppdateringen. i fredags var det förfest hos viktoria för att sedan slå klackarna i taket på Riva. min debut på krogen var bra. men kvällen var ännu bättre. lördagen bjöd på full rulle. vid tre tiden kom gäster i form av släkt och familjevänner. på kvällen kom partyfolket och firade mig. det bjöds på en storslagen ja-må-hon-leva-sång, dans, skratt och inte minst en massa fina paket. min helg har varit magisk. bästa på länge. men det är väl så det ska va? man fyller ju bara arton en gång i sitt liv.





på kvällen blev det inga kort tagna överhuvudtaget... trodde jag ja!
när jag skulle kolla igenom alla bilder från gårdagen så såg jag att några hade gått lösa med kameran.




hoppas ni är nöjda med resultatet, grabbar ;)

en.vanlig.dag.hos.oss.

min familj är så mogen. igår jävlades jag & jonatan med mamma och pumpa massa tvål på hennes tandborste, det fick vi sota för idag kan jag lova. Nyligen när vi skull borsta tänderna så misstänkte vi att hon hämnats, och det hade hon mycket riktigt gjort. min tandborste var proppad med bodylotion och jonatans tandborste var dränkt i salt. Yummi. kul att vi är så mogna. kul att vi har kul.

före.och.efter.


före och efter

det var en nöjd tjej som gick ifrån frisören idag, som alltid när Pernilla sätter penseln & saxen i mitt hår med andra ord. eftersom det var mörkt när jag tog de andra kortet så stämmer inte riktigt färgen, men utväxten är iaf så gott som borta. härligt härligt. sedan är någon centimeter slitet hår bortklippt.

så.jäkla.fin.


den här kommer klickas hem inom en snar framtid, som en present från min fina J.
den är tomatröd, har "slitsar" på ärmarna (syns ej på bilden) och är i tunt, fint material. perfektion.

frisörbesök.

nu ska jag svira om och bege mig mot frisören för att bli av med utväxten.
före-och efterbild kommer kanske senare. wish me luck!

presenter.




fick den här fina blombuketten av mina (om möjligt) ännu finare grannar. jag-älskar-blommor!


fick belgiska chokladhjärtan (en stor kartong) av mina fina vänner, ilse & lisa. smakade finfint.


detta fick jag av J's syster och hennes pojkvän. presentkort, presentask samt jättefina girlanger.


av mamma, pappa & felix fick jag det här plus....


ett kort. så den stora presenten kommer inte förrän den 25:e. då blir det en heldag med shopping & mat med mamma i stockholm. den som väntar på något gott...

och av min storebror fick jag en generös summa pengar. TACK! :)

artonde.gången.gillt.

min artonde födelsedag var perfekt. firade den tillsammans med min familj + J på kvällen. det bjöds på tacos (favoritmat) och tårta samt paketöppning. trevligt värre. i helgen ska jag fira födelsedagen med släkt & familjevänner på dagen, och med mina kära vänner på kvällen. vad jag har fått hittills får ni se senare idag.

nu ska jag trycka i mig lite gröt och sedan ska jag ner på stan en sväng samt ut och gå en lååååångpromenad med bästa Olivia. härlig tisdag!

kamel.joint.

det spelades Alias i fjällen.

- djur med pucklar på ryggen?
- kamel
- ja! sen ska man lägga till lite bokstäver så blir det ett annat djur.
- okej
- det låter typ som "joint"

=kameljoint
(kameleont)

den bjuder jag på.
ett gott skratt förlänger livet!

fjällen.

är hemma efter fyra helsköna dagar i dem svenska fjällen. vi har haft kanonväder och det har blivit mycket skidåkning, god mat, sällskapsspel och ännu fler goda skratt. har även blivit lite smått firad i förskott och fått en finfin present av J's syster + hennes pöjk. bugar & bockar!

jag önskar att jag hade kommit ihåg att fota lite men vi har haft så trevligt att jag glömde bort det totalt. sånt är livet. nu ska jag mysa med familjen hela kvällen samt kolla på Solsidan. imorgon är det min dag. fina fisken!


busy.girl.

idag har/har jag haft fullt upp. har varit nere på stan, hämtat ut medicin, umgåtts med J och hälsat på hans morbror och kusin, hämtat lite papper från praktiken osv.

Nu ska jag strax börja packa, sedan åka och hyra lite utrustning. helgen kommer nämligen bestå utav skidåkning och förhoppningsvis lite afterski och solsken! klingar fint de.

mario.jag.och.olivia.

haft en kanondag idag, mycket beror nog på solen. våren ligger i luften! och jag kan inte göra annat än att älska det! känns som jag varit ute och gått hela dagen, men det har jag ju i princip bara gjort också. snart kommer olivia hit för att spela lite. det behövs verkligen. länge sedan sist!


första.dagen.och.sista.veckan.

idag inleder jag min första dag på lovet och min sista vecka som sjuttonåring. känns kanon och helt sjukt. om en vecka är jag arton år. på papper även vuxen. galet. men kul och spännande.


nytt.tillskott.

kom på att jag glömt visa er dessa. here you have.
grönt och skönt.


lite skitiga eftersom jag redan använt dem.

presenter.


det här finfina halsbandet hade min kära vän Olivia med sig till mig från Mexiko. dösnyggt på!


och denna sjal fick jag av mina handledare när jag slutade praktiken, svår att fånga på bild men den är så fin. tubsjal med fransar. tack finaste ni!

crap!

kom precis på att jag ska vara borta om mindre än två timmar. och jag sitter här med flottigt hår och luktar illa. kanske borde ta mig i kragen och fräscha upp mig lite? men först - paketinslagning!

livet.är.bra.det

fick nyligen ett sms. ett sms som gjorde mig så fruktansvärt glad, signerat olivia. har myst med henne hela kvällen, det var så skönt att äntligen ha henne hemma. har även fått en finfin present av henne från Mexiko samt en till present utav mina handledare på praktiken, mer om det imorgon. hur som helst, smset fick mig att tänka på hur bra jag egentligen har det. ibland är man så upptagen att man glömmer bort att uppskatta saker och ting, att man lätt bara tänker på det negativa i livet istället för tvärtom. nu börjar jag låta fruktansvärt jobbig och djup, det var inte riktigt det som var meningen med det hela. ville nog mest klargöra för mig själv att jag har det bra och för er, mina fina vänner, att jag diggar er otroligt mycket, varenda en (ni vet vilka ni är).

idag har jag träffat två gamla vänner som ligger mig varmt om hjärtat samt varit med olivia, och imorgon får jag träffa resten av gänget, kunde inte bli en bättre start på helgen. jo, förresten. lovisa kunde gärna fått vara här också, saknar henne något enormt! Och tjejerna i huvudstaden!

åh.så.fint.

näst sista dagen på praktiken är avklarad. känns tråkigt att sluta, men det positiva är att jag har lov! fasiken så skönt. ska njuta varje minut. på torsdag drar jag iväg på äventyr, inte helt fel!

sitter för tillfället och kollar gynnings blogg. vilka talanger kvinnan har! sjukt. det sprätter i fingrarna. jag vill också måla. också stå vid ett staffli med en stor canvastavla och fylla den med fina färger. åh!


så jävla fint.

RSS 2.0