01.13

har haft en så sjukt bra dag. började med att slappa framför datorn, sedan gjorde jag sushi till lunch och på kvällen har jag umgåtts med mina efterlängtade kompanjoner i fab4. Tokgillar dem! Och på köpet fick jag både manikyr och magknip, inte illa pinkat!

Tiden bara rann förbi och helt plötsligt är klockan läggdags (brukar vara vid tio-snåret i vanliga fall, men ikväll slog jag till på stort och trotsade mina lagar). Så NU ska jag krypa ner i sängen, utan karln dock. Får lägga några kuddar bredvid mig som utfyllnad, 180 cm är typ... 90 cm för mycket när man sover själv.

Godnatt från "lonelygirl"


OBS! KOM EJ NYKN*LLAD

Pratade nyligen med mamma om vaccination mot livmoderhalscancer varpå pappa lägger sig i.

Jag: men jag har hört att man helst inte ska ha haft sex innan man tar sprutan, men jag vet inte..
Pappa: du behöver ju inte dra dit redan imorgon?
J: nej, men vad spelar det för roll!? Man ska ju inte ha legat innan!?
P: ja, du kan ju lugna dig lite, måste du göra DET ikväll?

Nu föll poletten ner för oss. Mamma och jag föll ut i ett skrattanfall. Älskar tanken på att pappa verkligen trodde att jag stod och berättade för honom att jag skulle ligga ikväll. Hans min var svårslagen. Ha-ha-haaaaa....


I DID IT AGAIN

OOOPS! hade helt glömt bort att gå in här och uppdatera, men sånt händer.
Hur var julen då? Min var fantastiskt bra, precis som tidigare år. Fina presenter, mys, spel, god mat och gott sällskap. Kunde inte önska mig mer.

Dagarna bara rullar på. Passar på att umgås med mina fina vänner nu när jag har tid och däremellan slappar jag mest, precis som man ska göra på lov. Snart är det nyårsafton och vad som händer då är inte riktigt spikat, antingen blir det fest eller så blir det att ta det lite lugnare här hemma. Men imorgon vankas iallafall mys med några av favoriterna, fab4. Det blir resturangbesök och skvaller, sånt som vi är bra på. Saknar verkligen dem brudarna..

Det blev ett rörigt inlägg, så jag sätter punkt. PUNKT.

24/DECEMBER

jahapp, då var dagen med stort D här. vet inte, men av någon konstig anledning är jag inte lika julsjuk som tidigare år. Har två teorier om detta, 1) jag börjar bli äldre, 2) det har inte varit så mycket snö att jag inte fått någon julstämning. Tror mer på teori 2. Jag kommer förhoppningsvis aldrig bli för gammal för jul och jag tänker definitivt aldrig bli en bitterfitta och säga att jag hatar julen, för julen är mysig, oavsett vad. Så.. GOD JUL PÅ ER, nu ska jag börja göra sushi, en tradition sedan några år tillbaka. Så gott!


FINALLY!

Imorgon är det äntligen lov, som jag längtat! Är det bara jag som tycker hösten bara sprungit förbi!? Nej precis.. Hur som helst, skönt ska det bli. Men innan jag kan slappna av ordentligt så måste jag skriva ett religionsprov, sista för terminen liksom, hur fett?

Idag har jag mest uträttat ärenden efter skolan, och pluggat förstås.. Roligare än så har det inte varit. På lovet lovar jag (nästan iaf) att jag kommer uppdatera bättre, för då har jag förhoppningsvis ett mer innehållsrikt liv. Tack för mig!


UNTZ

Skrev jag att jag hade den mest spårade kvällen i fredags så var det ingenting mot gårdagen, sjukt. De snaskiga detaljerna behåller jag för mig själv, kan bara säga att det var väldigt lyckat. Nu behöver jag inte dricka någonting mer på hela året (haha, två veckor;)).

Nu ska jag dra igång med plugget, tre (!!) skoldagar kvar, det ska jag väl kunna stå ut med. Börjar dock få en himla ångest över julklapparna, har bara köpt 2 av 6 stycken.. Men det är en annan historia. Får bli ett par sista-minuten- klappar.


SKAKA RUMPA

Hade den mest spårade och roliga kvällen på bra jäkla länge igår. Började med en förfest som inkluderade dans, vurpor, vinglas utan fot och flygande föremål. Därefter drog vi vidare till Harrys och skakade rumporna men självklart var jag tvungen att dra en vurpa ner för en trappa. Idag kan jag knappt sitta ner för det gör så ont, men hey, det var det värt. Tror dem som såg de fick sig ett gott skratt. Fint.

Idag ska jag försöka återställa mig lite sedan drar jag och min stjärna iväg på överraskningsfest. Inte så pjåkigt inte!


FRIDAY

Återigen fredag, men jag klagar inte, är så sjukt sugen på helg nu. Först ska jag bara avverka sju timmar på praktiken samt en god lunch i fina vänner sällskap. Kvällen bjuder på festligheter och morgondagen på överraskningar, kunde inte börjat helgen på ett bättre sätt.

Nu ska jag torka håret och göra mig mänsklig. Ttyl lovers!


LONDONSHOPPING #4


COSY DAY

Skolan var nedsläckt idag och fylld med levande ljus, rektorn gick runt i flanellpyjamas, morgonrock och tomteluva och bjöd eleverna på lussebullar, mysig start på dagen. Dessutom (bör understrykas) så har jag varit väldigt produktiv i skolan och fått en hel del gjort, så nu kan jag bocka av några punkter på min "att-göra-innan-jul-lista". Imorgon vankas det prov (sista för terminen) sen är det bara TRE dagar kvar i skolan innan lovet.

Mindre än ett halvår kvar till studenten, en enorm befrielse men förmodligen ännu mer ångest och panik. Dagarna, veckorna, månaderna och åren går fort, ibland lite väl fort faktiskt. Herregud, jag är snart vuxen. Vad hände!?


LONDONSHOPPING #3


LONDONSHOPPING #2


ÅTTA SAKER

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sedan gick jag i andra klass och hade precis blivit storasyster åt världens finaste unge. Jag var tjock och lycklig, mitt största dilemma var vem jag skulle leka med idag, Olivia, Lovisa eller Lisa..? svårt val, slutade oftast med att jag var med alla under dagen. Pressat schema. Roligt att det är just dem som är mina närmsta vänner än idag.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Då badade jag med J och gjorde översvämning och vattenskador i huset, längtade till jullovet och svor över att det var slasksnö..

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Chips, lakrits, morötter med dipp, ostbågar och popcorn.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Adele - Make you feel my love
Magnus Uggla - pärlor åt svinen
Kapten röd - ju mer dem spottar
Flo rida - good feeling
Chris medina - what are words

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR?
Köpa ett mysigt hus, bjuda mina vänner på en fet fest, åka utomlands, köpa min drömväska och en mini cooper

6) FEM DÅLIGA VANOR?
Dricker cola light i tid och otid, biter på naglarna i perioder, gör alltid läxor försent, är ganska lat, gillar allt som har med lakrits att göra.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med vänner och Jonatan, pyssla, spela spel, shoppa och drömma.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Väldigt utsvängda jeans, skateskor, Ed Hardy kläder, bad hairday-mössa och graviskläder där det står typ bäbis på magen (som om folk inte fattar det ändå!?!?)


09.16 TORSDAG

skolveckan har än en gång rullat förbi, och idag är jag tillbaka på praktiken igen. Humöret är på topp så dagen har minst sagt börjat bra. Tror det har med gårdagen att göra, hade en mysonsdag med lisa, bra tjej det där!

Nu ska jag välja ut kläder, förmodligen dagens största dilemma. Ville mest bara kika in så att ni vet att jag lever.

Ps. Ikväll kommer förmodligen Londonshopping #2 upp, så stay tuned! Ds.


LONDON SHOPPING #1

Här får ni en dålig mobilbild på ett av mina Londonköp. Nu har jag hela sju stycken Converse, och fler ska det bli. Love it!


FLENSOST NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Jag antar att det är sånt här som kallas fail!?


LONDON

jag har uppdaterat bloggen tre gånger under min Londonvistelse, MEN tydligen så ville inte blogg.se samarbeta, så vi gör ett nytt försök nu. Kom i alla fall hem i fredags efter fyra fantastiska dagar i London. Har utforskat och upplevt Oxford Street och dess tvärgator, klämt på min drömväska på Harrods, ätit god mat, gått på marknader och bara haft det allmänt bra. Har shoppat en del som ni kanske förstår och kanske, men bara kanske, lägger jag upp bilder på det. Här nedan får ni åtminstone ett smakprov på ett av mina köp, en tavla i plåt. Ju rostigare - desto bättre!

 


RSS 2.0