åååååååååååh......

mitt humör är på botten just nu.
ingenting kan få mig glad.
är så trött på allt OCH alla! typ.

en.vecka.och.tre.dagar.kvar.

efter personalmötet igår drog jag hem, åt, pratade om allt mellan himmel och jord med mamma, fick ett samtal, cyklade till J och sov där.

idag börjar jag inte förrän 11:50 så jag har gott om tid på mig nu på morgonen. vid tio ska jag sätta mig på cykeln och bege mig ner till tågstationen. men först ska jag sitta här och nörda, sedan fixa mig. datorn går alltid i första hand! och juste, på tal om ingenting så får vi studiebidraget idag. klirrrrrrrrrrr! denna dag kan inte bli bättre...


sné!


update
...och så kunde den det ;PppPP
kom till skolan vid tolv, fick reda på att vi inte hade någon lektion på hela dagen. ovärt! däremot fick jag reda på att jag fick MVG på provet i Produktionsprocessen vilket innebär tre bokstäver i slutbetyget, känns gryyymt!

the.girl.and.the.robot.

jag var på hugget i fredags vilket resulterade att jag varit desto sämre på att uppdatera resten av helgen. skyller på att jag jobbat igår och idag. gårdagskvällen spenderades med olivia, vi drog hem till J där några killar var. blev lite kortspelande och snack samtidigt som myggen gjorde oss sällskap. kanon!

idag har jag som sagt jobbat. började 10 och fick sluta lite tidigare, runt två. så sen dess har jag sovit. ska snart sätta igång att plugga lite och sedan dra ner till jobbet (töntigt det känns att säga jobbet, men säger jag Djulö så tror väl folk att jag bara sitter och latar men det gör jag minsann inte) igen för vi ska ha möte.

så nu ska jag inte underhålla er längre.
har andra planer. pusss

whataya.want.from.me.

shit vad jag är på hugget idag. uppdaterar hela tiden känns det som, helt onödigt. men i alla fall.
tänkte bara säga att mina favoriter från götet kommer till stan ikväll och sover här! HUR UNDERBART? :D
så nu ska jag upp och plocka undan i rummet, sedan ska jag fixa lite med Ipoden. kan vara skönt att ha lite ny, fräsch musik i den, för om det är fint väder imorgon så tänkte jag gå till jobbet istället för att cykla. låter bra va?

nej, nu måste jag sätta igång. PUSS


just nu hemma hos oss, bredvid mig ligger den här skitungen och sover. avslappnat...

<3


thanks for lovin' me
cause you're doing it perfectly

GRATTIS.MIN.BÄSTA.





GRATTIS MIN BÄSTA! nu är du ett steg närmare vuxenvärlden. jag antar att du är precis lika glad som på bilden, det är i alla fall jag, för din skull :) take it easy!

ge.mig.lite.pengar.


ääälskar skjortan. mycket snyggare i verkligheten dock.



brunogallerian.

riktigt ovärd men skön skoldag har jag haft. bara haft betygsamtal där jag fick reda på att jag fick mvg på talet som vi hade på svenskan (skryt, men fan så skönt). sedan har jag och tjejerna strosat runt i affärer. nu längtar jag bara tills pengarna rullar in sedan ska det shoppas!

på eftermiddagen var vi i Brunogallerian och kolla på vår (designgymnasiets) utställning och jag kan lova er att det var värt. man blev sjukt inspirerad och sugen på att göra saker och ting. stannade även kvar där och pluggade. stötte även på Johan Rhenborg från Solsidan. frääänt. nej.


I'm.not.afraid.

grymt!
nu har jag hunnit med två bra saker på kvällskvisten.
1. jag har varit ute och gått
2. jag har pluggat
detta gjorde jag tillsammans med olivia a.k.a. "prick och pricka". (internt)

nu ska jag bara borsta tänderna sedan ska jag krypa ner i sängen och prata med J.
morgondagen blir en lugn skoldag (så vitt jag vet...) sedan får jag sovsällskap på kvällen eftersom jag är ledig på fredag (!!!!!) tummen upp!


mums.


ÅÅÅH! dåligt sugen man blir på en till hund när man ser på den här bilden.


huuuur.skönt.?.

idag är jag ledig eftersom jag bara har en lektion och den behöver man bara gå på om man behöver repetera någonting. och på fredag tar 3:orna på min skola studenten så då är vi också lediga. HUR SKÖNT ÄR INTE DET? =D

så J kom hit igår kväll, sov här och drog till skolan imorse. jag har sovit fram tills nu och funderar på vad jag ska göra. regnet öser ner, annars kunde man kanske dragit ut eller något, men nej. tror jag drar fram lite plugg så jag kommer ifatt med det och lämnar in saker i tid. jovars, så får det bli. tjing!

så.sant.

"sanna vänner har man kvar när dem andra har gått,
sanna vänner kan man alltid lita på.
det är när man lägger sig och dem står kvar,
sanna vänner är det bästa du har"

du.och.jag.håkan.

sitter och lyssnar på Håkan Hellström och blir sugen på att köpa mig en ny kavaj. haha. tönt.








.


långtråkigt.

lördagskvällen spenderades ute i kära Katrineholm med en ännu kärare Mois! från nio till tolv gick vi runt, runt och runt och pratade om allt mellan himmel och jord. riktigt trevligt och skönt! inte lika skönt efteråt dock när man kände hur ont man fått i fötterna och i benen.

gårdagen spenderade jag inte alldeles ensam, jag hade nämligen sällskap av både matteboken och produktionsprocessen-pappret. inte illa de heller! (jo, det sög faktiskt...). gick och la mig vid nio. gjorde tappra försök att somna, misslyckades. ringde Jonatan, misslyckades. ringde igen, misslyckades. sedan ringde han mig, han lyckades! vi la på och jag försökte sova, misslyckades. sådär höll jag på tills halv två ungefär. skönt att man är en relativt morgonpigg människa när man vet att man måste (!) upp. skulle det inte vara för att det var så sjukt mycket i skolan just nu så skulle jag stannat hemma och snorat istället för att göra det i skolan. men idag har jag tre (!) prov/redovisningar idag, så det kändes som fel dag att stanna hemma på.

okej. slutskrivet. det här blev ju jävligt långtråkigt.
nu drar jag iväg till tåget. på återseende!

learn.to.make.yourself.happy.

för ingen annan kommer göra det åt dig.



förstår inte hur man kan förändras så snabbt.
hur man kan vara så otacksam och egoistisk.
hur man, genom att bara bytt status på facebook, kan tycka allt som förr inte var kul, nu är det roligaste som existerar.

gärna.för.mig.


när jag har tråkigt sitter jag alltid och drömmer mig bort bland massa fina kläder.
det här skulle gärna få flytta in hos mig!

skona.mig.

fy sjutton. jag har aldrig mått sämre än vad jag gör idag.
näsan och svetten rinner, halsen värker, bröstet smärtar varje gång jag hostar, känns som om jag ska hosta upp hela magen. kunde inte önskat mig en bättre fredag än detta (och så kunde man det ;ppPPp). fan vad tråkig jag är.
som tur är kommer J hit senare och pysslar om mig.

tycka synd om mig, någon!?
emma, 17 år, söker empati.

one.way.or.another.

min morgon började väldigt oväntat. blev vittne till en misshandel vid Slussen. hoppsan hejsan.
en kvinna på 60-70 bast kan minsann också slåss, hon dela ut en bitchslap till en kille i 25-års åldern som tyckte att hon borde flyttat på sig när han försökte komma fram och hade bråttom. det tyckte minsann inte hon. "men du trängdes juu". efter att han fått sig en smäll rann bägaren över och han tröck upp henne mot väggen och gav henne både det ena och det andra.

detta ledde till att jag kom försent till första lektionen, visseligen bara 10 minuter, men i alla fall :) och sedan har det varit fullt upp hela dagen. höll mitt tal idag om mobbning vilket gick relativt bra. så skönt att det är över, bara tusen andra saker och tänka på nu när det kommer till plugget. ska försöka vara lite aktiv nu så att jag kan checka av något på min restuppgifter-lista. skulle vara skönt att bli klar med allt... puh.

miss.yooou.


psssst... saknar dig bryyyyden.
varför tänker jag alltid på michael jackson's låt "black and white" när jag ser den här bilden?
konstigt.

lika.bra.

nu ska jag ut och gå en långpromenad med pappa & hunden!

Pain is temporary,
Quitting lasts forever!

good.quotes.


”SOME WOMEN CHOOSE TO FOLLOW MEN, AND SOME WOMEN CHOOSE TO FOLLOW THEIR DREAMS. IF YOU’RE WONDERING WHICH WAY TO GO, REMEMBER THAT YOUR CAREER WILL NEVER WAKE UP AND TELL YOU THAT IT DOESN’T LOVE YOU ANYMORE.”


det.är.tisdag...

...och jag försov mig. hur lyckas jag?!?
jag hade ställt klockan på 05:00, stängt av den i sömnen, somnat om och vaknade 06:30 av att pappa väcker mig. hinner jag duscha och fixa mig innan jag måste dra till tåget som går sju? svar: nej.
och skulle jag tagit nästa tåg som går 08:00 så skulle jag vara i skolan en timme senare än vad skolan börjar och vara i skolan en timme och sedan dragit hem (eftersom jag slutar 10:40 på tisdagar).
SÅ, det jag ville komma till var att jag stannade hemma idag.

jag ska plugga som en galning, gå ut och gå vid tre med Olivia och sedan klockan fem ska jag och färga håret. finfint! efter regn kommer solsken.

plugg.plugg.och.åter.plugg.

hur kommer det sig att man alltid fastnar framför facebook eller bloggar när man ska plugga?
Att allt annat känns så mycket roligare än vad det egentligen är när man ska plugga så att man inte kan slita
sig ifrån det? som nu, nu tycker jag att det roligaste i världen skulle vara att gå ut och gå en långpromenad.

och jag är lat, seg, trött & enormt skoltrött - så jag gör det, går ut och går alltså!

obe.skrivlig.t.


I´m always by your side, I'll never leave you alone

konversation.


pictures.of.you.pictures.of.me.

slänger upp några bilder från "lovet". kanske inte så intressant, men endå!

endurotävlingen i linköping:


bilträffen i vingåker:









gårdagen i norrköping:

vi åt grillspett samt majskolvar med "sprutsmör". smask







har varit en väldigt bra långhelg som till större delen spenderats med J.
idag blir det däremot mindre roligt, har en kväll med plugg framför mig....

norrköping.

nu hoppar jag in i duschen och fräschar till mig så gott det går.
ikväll blir det norrköping med J, stannar där över natten. PUSS

UUUNDERBART VÄDER!

adding.colour.

älskar triwas pressbilder, OCH deras klockor. frågan är bara vilken färg som är snyggast...? finns ju så många.








three.two.one.fun!

hela gårdagen spenderades i linköping tillsammans med familjen lagerbäck där vi kollade på när J körde enduro tävling. det var regnigt, lerigt men endå ganska så skoj. sjukt mycket folk var det i alla fall :) kanske slänger in någon bild senare, dock tagen med mobilen eftersom de regna så mycket....

dagen skulle ha spenderats i stockholm med J och hans föräldrar, men det blev ändrade planer så idag ska vi bara ta det lugnt. skönt det också. får se vad dagen har att erbjuda. nu ska vi dra ut en sväng. puss.

michael.kors.

var inne en sväng på NK idag på rasten. blev kär och önska jag vore rikare.
behöver nog inte säga mer än så. punkt.


u.s.c.h.

usch. blir så jäkla trött på´t.
vill bara hem till min älskling och kramas just nu. men istället drar jag ut med hunden och går. får väl nöja mig med det. allt för mig - hej!

in.love.


okej. jag blev kär.
måste.ha.den.nu!

heeelt.slut.

idag har jag varit i skolan, ätit lunch i fina vänners sällskap, köpt en bikini, beställt tid hos frisören samt varit ute och sprungit med emma a.k.a. PT. hon tog död på mig. men jäklar var skönt det var efteråt, nu går jag omkring med blåsor under fötterna och träningsvärk i vaderna, men det var det värt! (nu ligger jag före dig olivia). i 40 minuter var vi ute, varav 30 minuter sprang vi och 10 minuter gick vi sammanlagt. rekord för mig skulle jag vilja påstå!

nu ska jag ta fram matteboken ett tag och plugga inför nationella som är imorgon, sedan ska jag laga mat åt hela familjen och därefter kommer J och då blir det ännu mer pluggande. great! vi förenar nytta med nöje


MÅL.TARGET.

jag och bruden i huset bredvid var ute och sprang/gick ikväll. blev väl mest att vi rasta munnarna och gå i snabbt tempo, men lite sprang vi allt. målet är att orka springa hela djulörundan i sommar. klarar vi det Olivia? klart vi gör! :D

nu ska jag uppnå mitt andra mål - att plugga och duscha innan klockan slår 22:00. för då är det sängdags om jag ska orka med morgondagen. ack ack ack. tidiga mornar börjar sätta sina spår. jag är trött, hela tiden!



gårdagens.firande.




blev inte så många bilder igår, och ännu färre bra bilder. det här får duga. tack och hej!

20:44


denna fina sak fick följa med mig hem idag. transparant, spets, laxrosa. perfekt!


work.and.birthday.celebrations.

började dagen med att duscha, fixa mig och dra iväg för två timmars jobb.
nu sitter jag hemma och väntar på att brorsan ska komma hem samt att farmor ska komma
så ska vi fira Jocke som fyllde 20 år här om dagen.

idag fyller även ILSE år. GRATTIIIIIS!

nu ska jag fräscha till mig lite, sen kanske jag lägger upp lite bilder efter firandet, vi får se :)

små.kastruller.har.också.öron.

tilde 8 år pratar med min pappa.
- du Janne... exakt hur coolt är erat hus egentligen?
- hur menar du nu?
- nej men... hur coolt är det egentligen? hur många plattma-TV;n har ni?
tystnad...
- men hur ser felix rum ut då?

keep.us.safe.until.the.night.

J sov här inatt vilket var väldigt välbehövligt, saknat att ligga och hålla om någon på nätterna.
vid elva drog jag iväg på jobb. roligt roligt :)

"och hon har ett sånt där leende som gör att man blir alldeles varm inombords, man känner sig som hemma"

detta fick jag höra idag av en gäst, lite snuttigt var det allt.

nu ska jag försöka plugga lite... mindre kul, men sånt som måste göras helt enkelt. trevligt lördag!

tråkig.lista.blaha.blaha.

jag vill – ha mat
jag har – världens bästa pojkvän!
min senaste kyss
- var sweet.
jag lyssnar mycket på - vad andra säger
jag funderar på – att gå och duscha.
jag pratar – med människor på tåget för att det är så tråkigt att sitta ensam.
jag inte gillar – personen som gjorde den här frågan "jag inte gillar"
min första riktiga kyss – var med den jag senast kysste, d.v.s. Jonatan, för en herrans massa år sedan.
jag avskyr när folk snackar – mer än vad dom borde.
kärlek är – underbart tycker jag såklart! :D
jag gillar – fredagar
jag kommer alltid att – älska mina nära och kära
sist jag grät var – när jag var ledsen (nehe?)
min mobiltelefon är – sämst...
när jag vaknar på morgonen – är jag pigg, tro´t eller ej :D
innan jag går och lägger mig – pratar jag med Jonatan.
idag har jag – sprungit som en idiot för att hinna med tåget.
jag just nu tänker – hur fan man kan skriva så dåligt som personen som gjort denna lista gör?
ikväll ska jag
– äta grönsaker med dipp, längtat hela dagen på det! haha :D
imorgon kommer jag – jobba :)
jag hoppas – att mamma kommer hem snart så jag får äta, väntat alldeles för länge på de.

bjööörn.

björn rosenström - muffins på högsta volym med J.
moget? nej.

hipp.hipp.hurra.

idag är det Jockes stora dag. idag blir han 20 år! GRATTIS BROR!




onsdag.

vaknade strax innan åtta av att mobilen ringde. fick ett samtal som löd "ut och gå med dig nu, jag vill inte höra att du gått och lagt dig när vi lagt på" (detta var dock på min begäran, men det lät bra).

sagt och gjort. gick en långpromenad i det fina vädret, duscha, åt frukost, fixade mig och nu sitter jag här. väntar på att klockan ska slå 10:00 så jag kan cykla ner till stationen för att sedan åka till skolan. börjar som vanligt 12:50, så det blir nog en sväng på stan innan dess. grymt!

socker.socker.socker.

stannade hemma även idag, magen börjar bli bättre men med endast 2-3 timmars sömn kände jag mig inte så taggad på att gå upp när klockan ringde 04:30. nej, istället stanna jag kvar i sängen och fortsatte skönhetssömnen. bra val med tanke på att vi skulle skriva nationella idag. min hjärna hade totalflippat, slutat fungerat och satt sig själv på snooze.

nu sitter jag och tänker på allt gott som finns. lakritsstjärnor, salt & blandat, ferrari bilar, polkagrisar, sura spöken etc etc... allt bara för att jag vet att jag inte får äta det. jag har godisförbud. tyckte det var behövligt eftersom jag är sockerberoende. vill ju inte få diabetes inte.

I'm.so.happy.I'm.so.glad.

trots att jag är hemma idag med en mage som inte är alltför rolig så är jag otroligt glad sedan en halvtimme tillbaka. ibland har man vindarna med sig, helt enkelt. och då känns det förjäkla bra!


AWESOOOOOOME!

hey.soul.sister.






klicka. lyssna. njut.
ni kommer inte ångra er en sekund. promise!

coco.sunshine.

sitter inne och spelar Flight Control på mammas bäbis (Iphone).
ska snart gå ut i det fina vädret och njuta. är sugen på något gott och undrar varför i helvete inte Naked Juice Bar finns i katrineholm? varför? jag ska se till att det kommer till stan. då ska jag dricka mig fet på deras underbara smoothies. coco sunshine ♥


haha.

fett jobbigt att en kille har större bröst än man själv har...




sick'n'tired

trött på att behöva agera morsa och lära en gammal hund att sitta.
det är ingen slump att vi människor fick en varsin hjärna.

RSS 2.0