haha.så.sött.

satt vid köksbordet när jag plötsligt hörde skrammel, då var curry inne och käka upp shaggy's mat.


OLIVIA, får inte eran hund mat hemma...?


helt.galet.

allt jag har att säga om gårdagen tillsammans med brudarna från jobbet är:
skratt. mat i massor. sexsnack. alkoholfritt. massage. pojkvän som knyter dubbelknutar på gästernas skor. ännu mer skratt. och lite till...

"en riktig jävla fascist"
"hahahahahaha"
"psst, du... vad är en fascist förresten?"
"haha, jag vet inte......"


denna konversation fördes mellan de yngst i sällskapets munnar. och de äldre som av misstag råka höra detta dog av skratt. ibland så olivia, ibland så kan vi med!

vi hade det i alla fall galet kul och trevligt. bilder kommer snart, kanske... om jag orkar (:
men först, alltid en dusch, inte lukta usch. TRALLALLALLA!

lycklig.tjej.




bästa




min efterlängtade A&F tröja! önska att det gick att fånga på bild hur jäkla mjuk och skön den är. haha. TACK ILSE!



ny klocka = lycklig emma! (y)

köpte även lite andra saker men hade inte ork till att fota det. :)
har i alla fall haft ett par grymma dagar i huvudstaden med mina fina. nästa gång är det deras tur att besöka mig. längtar...


huvudstaden.

Hello sweethearts!
sitter nu i ilses mysiga lägenhet och väntar på att lisa ska anlända. jag & ilse har precis ätit thaimat, innan dess tog vi en powernap och dess förr innan så var vi på stan och kika lite. fick även med mig lite hem, visar de när jag är hemma. ikväll lär det bara bli att vi umgås nu när vår trio är komplett, som lisa så fint uttryckte det. chips, dipp och grönsaker klingar fint i våra öron! imorgon åker jag hem, buhu... så nu ska jag passa på att umgås så mycket som möjligt.
men först... lite bilder från gårdagen.
så, hejs!

try.to.stay.awake.and.remember.my.name.

idag blev det jobb mellan 8:00-14:00 trots det usla vädret.
därefter cykla jag hem och la mig och sov, jag vet inte varför riktigt, men jag är dötrött hela tiden. kan man bli det om man äter penicillin? eller är det bara så att jag är trött hela tiden för jag vet att skolan börjar snart? hm...

hur som haver... imorgon efter jobbet sticker jag till Stockholm för att hälsa på mina fina och saknade brudar. har inte träffat dem sen skolan sluta, SKAM! men imorgon så smäller det och herre jävlar vad jag längtar. nu ska jag packa ner lite kläder så jag slipper gå runt naken på stockholms gator. (: på återseende!

new.in.

vädret tillät inte jobb idag så istället följde jag med familjen till norrköping. vi skulle egentligen bara kolla efter spotlights till vardagsrummet men svängde även förbi Ingelsta, så jag fick med mig lite hem i alla fall (den stickade tröjan och bh:n är från tidigare i veckan). :)










en randig kavaj




urinvägsinfektion-ingen.rolig.historia.

jag hade (precis som jag misstänkte) urinvägsinfektion. idag efter jobbet åkte mamma och jag och tog prover, fick penicillin osv. det gör ont så inåt helvete att ha urinvägsinfektion kan jag lova er, man vill absolut inte kissa samtidigt som man känner att man måste, så sen kommer det, som taggtråd. helvete.

tur att min fina kommer och tar hand om mig. :D pysmys!

jobb

Halvsover i soffan som numera står i köket eftersom pappsen håller på och fixar och donar i hemmet. Väggar och tak målas, golv ska slipas, tapeter ska rivas ner för att göra plats åt något nytt, tak sänks och jag-vet-inte-vad. Fint blir det nog i alla fall. :) nu ska jag snart sätta mig på cykeln och bika ner till jobbet, hur nu det kommer gå,tror nämligen att jag gått och fått urinvägsinfektion för fy helvete vad det gör ont... Tycker nästan synd om mig själv. nej,nu ska jag kila. Pussss

I'd.rather.be.with.you.


grattis.alla.emmor.

idag har Emma namnsdag. så.. grattis till mig själv!



som.ett.troll.

nu är det färdigjobbat för dagen och magen är mätt. imorgon ska de jobbas ännu mer, men vad gör det när man känner dig rik och lycklig? imorgon kommer nämligen lönen och fy sjutton vad nöjd jag är. jag säger som Markoolio - ingenting kan stoppa mig när jag fått min lön. nu vill jag bara ut och kalasa i fina vänners sällskap men istället ska jag krypa upp i pojkvännens famn (okej, önska kan man alltid. men jag vet att det kommer bli tvärtom, det är jag som är karln i vårat förhållande. typ..) BUT I LIKE IT!


knuten.

ledsen alla katrineholmare, nu får ni dras med mig i en vecka framåt ifall ni är tv-intresserade.
idag kom nämligen "Knuten" där jag fick pryda omslaget och jag blev inte de minsta förvånad.

Vampyrtänderna - CHECK!
Påsar under ögonen - CHECK!
Kinesögon - CHECK!

kunde inte blivit bättre...

SÅ, känner ni er någon gång fula så kan ni bara ta en titt på tv-bordet där jag ligger så känner ni er genast mycket snyggare. kul att man kan bidra med någonting i alla fall:)

gustavsvik.

idag har jag, precis som rubriken säger, varit i gustavsvik. vid halv tio imorse åkte jag, pappa, lillebror och jonatan dit. har haft en galet bra dag men ack så ont man får i ögonen efter att man kollat under vatten i princip hela dagen, men de kan det vara värt.

snart ska jag ställa mig badrummet och försöka dölja min f.d. megafinne. jag ser ofrivilligt ut som Kishti Tomita just nu, inte okej. sedan ska jag bege mig hem till familjen Lagerbäck där det bjuds på middag och trevligt sällskap. ser ut att bli en kanon onsdagskväll. :)


konversation.

felix: jag ringer till dem.
lovisa: vem ska han ringa?
jag: ludvig och anton
lovisa: är dem syskon eller?
felix: syskon? :O dem är bröder.

sushi.kanske.

snart beger jag mig ner på stan med min älskade och saknade bästavän!
det blir att kika runt i affärer och känner jag mig rätt så kommer jag titta in en sväng på sushistället och köpa mig ett par bitar till lunch. smaskens.

men nu ska jag snöra på mig skorna och sätta mig på cykeln. See you...


lovisa förra sommaren.

yes.please.


fågelskit.och.annat.skit.

just det! jag glömde berätta att igår när jag skulle cykla till jobbet, yrvaken, så sket en fågel på mitt ben. en riktig jävla bajja landa på låret och självklart så lyckas jag smeta ut de på de andra benet när jag ska kliva av cykeln. jag bjöd i alla fall mina kollegor och min chef på ett gott skratt. KUL.

och idag fick jag agera telia support eller något sådant. en utländsk karl tyckte jag skulle hjälpa honom att ta bort ett nummer från hans mobil, först förstod jag dock inte vad han försökte säga, men sedan kom hans kompis och berättade att han var otrogen och måste radera numret från älskarinnan annars får han spö av frugan. dessvärre lyckades jag inte ta bort numret (oteknisk) så vi får la se ifall han kommer tillbaka någon dag blåslagen och fin. hoppas!

nej, nu ska jag sova. GODNATT!

rock'n.roll.



när jag jobbade idag insåg jag att det bara är en månad kvar till skolan börjar igen. EN MÅNAD!
det är alldeles för lite tid för att hinna med alla saker man tänkt och vill göra nu när det är sommar.
all tid går åt till att jobba, sova, äta och skita (minus det sista då) känns det som. men vad sjutton, den 25:e får man igen för det och då kommer jag leva loppan i några (förhoppningsvis fyra) veckor.

nu ska jag ta mig i kragen och ordna lite i garderoben min. tvätta, vika, hänga upp, slänga, ge bort osv osv. måste ju göra plats åt allt nytt jag vill ha eller köpa mig en större garderob/byrå. PUSS

ledig.ledig.ledig.

idag har jag varit ledig från allt vad jobb heter. istället har jag umgåtts med pojken min, varit nere på stan och inhandlat nödvändigheter samt fräschat lite här hemma. ikväll kommer ett gäng tjejer över hit för några glas innan vi drar vidare på 18-års fest. hoppas på en grym kväll! det känns som om de kan bli det i alla fall.

på återseende! :)



jobb.kuriren.och.mat.

idag var det som sagt jobb som gällde. blev dessutom längre än vanligt, 8:00-16:00. men det är härligt när man vet att det lönar sig, bokstavligt talat. Kuriren var på jobbet idag och ville intervjua mig, så var gör man inte? så på torsdag ser ni mig i "Knuten" och kanske även på framsidan. uäääh, känner redan hur hemskt det kommer vara. dubbelhakor hit och dit, flottigt hår och ansikte och kanske även lite fula smile för att göra det hela ännu värre.

hur som haver.... nu sitter jag i soffan efter att ha sovit i någon timme. håller på att kokar potatis åt mig och nudlar åt lillen. lite burkskinka, potatis och gräddfil är aldrig fel på sommaren. men för att de inte ska gå helt åt pipan så måste jag sluta skriva nu och kolla till potatisen. PUSS

sushi.girls.

umgåtts med olivia idag. vi har legat på hennes altan, gjort sushi (rättare sagt jag gjorde sushi, hon hade fullt upp med att hålla reda på sin lilla valp som vägra lyda) samt varit ute och srungit på kvällskvisten. galet bra dag måste jag säga!

nu ska jag hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen. imorgon vankas det jobb och därefter ska jag umgås med mina fina innan dom tar sitt pick och pack och drar till Turkiet. GODNATT!


something.new.

detta fick jag med mig hem från visby. några hundralappar fattigare men vad gör det när man är nöjd som tusan?


världens finaste armband.


J som i Jonatan


ljusstakar i järn

visby.

nu är jag hemkommen efter ett par galet bra dagar i visby med Jonatan och hans föräldrar.
vi har hunnit med att shoppa, legat på stranden och solat, ätit god mat m.m.
vi har med andra ord levt livet fullt ut. men det var skönt att komma hem, längtar till att få sova i min egna säng, men först tänkte jag bjuda på lite bilder.
















FINN ETT FEL.























nej, nu får det räcka. PUSS & GODNATT!

airplanes.in.the.night.sky.

imorgon bitti lämnar jag Katrineholm för att spendera några dagar i Visby tillsammans med Jonatan och hans familj. ska bli skönt med lite ledighet då man bara kan ta det lugnt, umgås samt sola och bada! för ligga på stranden lär vi göra med tanke på hur vädret ser ut att bli de dagar vi är där. så nu säger jag godnatt och på återseende (om några dagar).



waka.waka.

igår bar det av till Kajsa efter jobbet och idag har jag varit ledig och tillbringat dagen med J.
har varit nere på stan och inhandlat lite nödvändigheter samt legat på stranden med kajsa, haza och viktoria. ikväll blir det festligheter hos Kajsa så jag sover hos grannen, d.v.s. Jonte :D

det var väl allt... later.

alors.on.danse.


så.mycket.vackrare.än.vad.du.tror.

ibland känns allt bara så jäkla bra. som idag.
fick ett samtal av J's mamma att vi ska åka till Visby på söndag och stannar där tills tisdag.
då jag hört att det ska vara en sjukt fin stad så tänkte jag att jag skulle ta tag i att leta efter min kameraladdare på riktigt. sagt & gjort. jag letade sönder alla ställen jag kunde tänka mig att den kunde ligga på, samt de mest otippade ställena, så som felix rum. men det var väl tur det för - TADAAAAA, där låg den!

så nu är jag lycklig över att jag slipper köpa en ny. lycklig över att vi ska åka dit. lycklig över att jag har världens finaste och bästa vänner. lycklig över att jag får vakna upp bredvid personen jag tycker allra mest om i princip varje dag. det enda jag kan klaga på är att jag inte träffat mina fina vänner i stockholm på nästan en månad. men det ordnar sig det med för i sommar kommer dom hit och jag ska ta mig i kragen och åka upp och hälsa på dom också. så allt är för himla bra just nu faktiskt! tummen upp för det. PUSS

slänger in några bilder som i alla fall får mig att dra på smilbandet.











soliga.dagar.och.varma.nätter.

oops. halkat efter med uppdateringen såg jag, men jag skyller på jobbet :)
har jobbat hela veckan, umgåtts med fina vänner och pojken min samt klippt mig.
ikväll efter jobbet snörade jag på mig löpardojorna och drog ut och sprang Djulörundan.

snart ska jag hoppa in i duschen för sedan kommer J hit och sover. imorgon blir det ytterligare lite jobb men innan dess ska jag hinna med att ligga ute och njuta av värmen för det gör man minsann inte när man jobbar, då vill man helst ta en hink kallvatten och hälla över huvudet för det är så sjukt varmt. hur som helst, nu blir det duschen. får se när jag uppdaterar nästa gång, är så mycket just nu så man glömmer bort allt vad datorn heter.

later...

lite.jobb.lite.bad.mycket.sol.

som rubriken säger så har dagen och även gårdagen tillbringats i solen den tiden jag inte jobbat.
igår jobbade jag eftermiddag/kväll och därefter var de bara att slita av sig jobbkläderna och sätta på sig något fräschare för att sedan dra vidare ner till Stadsparken för lite mat med familjen samt Nordéns. mysigt! tog även ett kvällsdopp i deras pool.

idag jobbade jag morgon/lunch och efter det bar de av till Strångsjö för att fira farmor som nyligen fyllt 80 år. Gratulerar! därefter åkte jag, pappa och felix vidare till Nordéns och badade lite med Gabbis. snart har håret torkat och då jäklar ska jag slänga mig i soffan och vila. är galet trött. blir jag någorlunda pigg så drar jag ut och träffar olivia också :)

nej, det här håller inte... nu lockar soffan way to much, så det är bäst att jag gör den sällskap i någon minut (läs timme). later.

lite.fint.bara.


lite.nytt.från.i.veckan.




















och det här fick jag med mig från stockholm till olivia. som hon längtat!

stockholm.igår.djulö.idag.

gårdagen i stockholm var sjukt bra. vi åt god mat och sprang runt i en himla massa affärer.
fick med mig en hel del hem också, visar de lite senare! :)

nu ska jag ner till Djulö med min fina J och lillebror, vi ska äta mat samt leka på stranden! (y)
nu måste vi kila om vi ska hinna ner dit innan olivia slutar. PUSS

RSS 2.0