strejk

Som ni säkert har märkt så har jag lagt bloggen åt sidan den senaste tiden, och jag kommer fortsätta med det tills jag känner för att skriva mer. Tycker det är så kul att skriva av sig samt dela med sig av bilder ibland, men just nu känner jag inte för det. Försöker fokusera på skolan fullt ut den sista terminen som är kvar. Det är ju faktiskt väldigt avgörande för hur min framtid kommer att se ut. Jag vill kunna stå på flaket den 7 juni och känna att jag gjort allt jag kan och vara stolt över mina betyg, ha valmöjligheter. I år är det bara MVG som duger, och det kommer jag fixa!

På återseende! xoxo


14.02 fint

"Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam. Kanske har jag aldrig varit så lycklig som jag är just idag. Fylld av värme och kärlek. Livet är snällt nu. Just nu och här."

Skriver av finaste Forni.

add some colour




Har pysslat lite i rummet och insåg att det kanske är dags att slänga ut minigranen snart i alla fall? Den som är så fin....

friday night

Har precis hoppat ner under täcket tillsammans med min fina kille. Kvällen har spenderat hos hans morbror med ett härligt gäng och Alias. Skrattade så jag grät.. Nu borde jag minsann leva länge!

Juste! När jag tvättade av mig sminket förut ville jag bara spy. VARFÖR får jag så dålig hy när jag börjar träna!? Whyyyyy? Vill bara ta på mig ett ton smink, men antar att det inte gör saken bättre. Gud vill mig inte väl, han straffar mig för mina (f.d) dåliga vanor, MEN jag försöker bli bättre, så nå fan borde han unna mig en felfri hy inom en snar framtid. Eller...?

Hur som helst... Godnatt!


ARMPARTY



Kan inte släppa armbandet. Får försöka mig på att göra ett eget. SÅ FINT!

JENNA



Haha, kan inte sluta skratta. här snackar vi skön brud!

UTEKVÄLL

älskar söndagar då man borde vara bakis men känner sig riktigt pigg, idag är en sådan dag. Drack några glas för mycket men oj så kul jag hade. Började kvällen hos pojkvännen med lite käk och dricka, sedan bar det av till Haza för födelsedagsfirande och ölspel hit och dit. Kvällen avslutades sedan på Harrys med resten av Katrineholm. "I just wanna make you sweat", liiite så kändes det. Summering: kul kväll!

Idag ska jag ta tag i en hög med plugg, ta reda på alla beställningar och försöka hinna en sväng till gymet. Får väl se hur det går. Återstår att se!


INSPIRATION



Nu finns bättre bilder uppe. Besök min smyckesblogg för fler bilder och mer information.

22.43 // SNEAK PEAK

Har suttit och arbetat med UF-företaget större delen av kvällen. Kreativiteten har flödat och jag har testat på nya modeller, är riktigt nöjd faktiskt. Bjuder på en dålig mobilbild i väntan på någon bättre (kommer imorgon).


FÖRSTA DAGEN PÅ SISTA TERMINEN

Precis som rubriken säger så var det första dagen på sista terminen idag. Det tog emot att gå upp och åka iväg, men jag klarade det. Avverkade en historialektion sen var det tack och hej.

Eftersom jag är hemma så pass tidigt ska jag försöka fånga dagen och göra något vettigt. Först ut blir gymmet (i hopp om att bli en centimeter mindre) för att sedan basta och åka hem. Förhoppningsvis har jag orken att plugga lite då, just nu är jag så trött att jag bara vill dö. Men det är bara att ta sig i kragen. Den här gången ska jag lyckas, den här gången måste jag det!

Over and out.


UNIKA

Igår när jag skulle sova slog det mig att det bara är cirka en månad (!!!) kvar till den stora UF-mässan går av stapeln. Tanken gjorde mig stressad och gav mig huvudvärk, så hela dagen har jag ägnat åt att planera inför mässan och tillverkat smycken. Man vill som alltid visa upp så mycket som möjligt, samtidigt har jag en lista med beställningar som ska hinnas med och en monter som ska byggas. Ge mig fler timmar per dygn och längre veckor - TACK!

Nu ska jag dock njuta av torsdagens sista timmar, och då inte med smycken i högsta hugg.


2011/ÅRETS...

...Bästa dagar:
Min artonårsdag var mycket bra, från början till slut. Sedan uppskattar jag även alla myskvällar tillsammans med Olivia och SuperMario, och självklart alla härliga kvällar i fina vänners sällskap.



...Tråkigaste:
Måste nog säga skolan, hela året har jag varit trött på allt som har med skolan att göra. Och sen får jag ju inte glömma veckorna jag låg hemma p.g.a. operationen, dem veckorna var förjävliga.

...Bästa resa/resor:
Thailandsresan i början av året samt mammas och min weekend i London. Dem var bra på olika sätt, Thailand för värmen och London för shoppingen.




...Tre bästa sommardagar:
Dagarna i Göteborg med Jonatan. Dem var så sjukt bra. Vi var på Liseberg, shoppade, myste och åt god mat. Jag njöt av min långa (fyra dagar i streck) ledighet, innan jag skulle börja jobba sju dagar i veckan, i princip.

...Bästa köp:
Utan tvekan min Kartell-lampa och mina UGG's.




...Onödigaste köp:
I princip allt jag köpt spontant för att "jag har ingenting att ha på mig", det resulterar ofta i onödiga köp som används sisodär en till två gånger och som sedan bara hänger i garderoben och samlar damm.

...Framgång:
Att jag startat ett UF-företag som har blivit uppmärksammat.



...Låtar som jag kommer förknippa med 2011:
Vart jag mig i världen vänder - Den svenska björnstammen
Good feeling - Flo Rida
Moves like Jagger - Maroon 5
Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros
What are words - Chris Medina

...Fest:
Lovisas studentfest. Vad hände efter 23? Och sen minns jag att jag hade roligt på min födelsedagsfest.


I mitt esse.....


RSS 2.0