heminredning



Kollar på inredning mest hela tiden, är så himla sugen på att köpa nytt.
Mamma, läser du det här så vill jag bara påminna dig om att jag fyller år om en månad. *blinkblink*.
Ska börja samla på Iittala's rödvinsglas från serien Essence. Sedan vill jag hemskt gärna ha bordet från från HAY. Det är så himla nätt och enkelt, precis som jag vill ha det! I veckan ska jag och J åka och kolla på ny soffa, wiiie! Vet inte ifall soffbordet som vi har nu passar till den soffa vi spanat på, men förhoppningsvis gör det de, för det gillar jag verkligen. Men.... man kan ju alltid ha ett brickbord i alla fall.. 

2013

Som ni märker så är jag inte alltför aktiv här på bloggen, men tänkte i alla fall skriva några rader för de som flitigt tittar in här.

Senast jag skrev var det år 2012, nu har vi firat in ett nytt år och mycket har hänt sedan sist. 
Under januaris första dagar fick jag jobb som hotellreceptionist, i slutet av januari lyckades jag på både teoriprovet och körprovet, så numera har jag körkort (lycklig!). Och nu... i början, eller snart mitten, av februari så köpte jag och J vår första gemensamma bil. Så man kan väl kort och gott säga att 2013 har börjat väldigt bra. Tre av sju nyårslöften är uppfyllda! I år har jag för första gången gett mig fan på att hålla dessa löften som man envist alltid lovar vid tolvslaget men som ständigt glöms bort!

Ja, det är väl i princip det som hänt i mitt liv. Ser fram emot vad det nya året har att erbjuda framöver. Om drygt tre veckor bär det av till fjällen med ett gäng kompisar, DET ser jag verkligen fram emot! 



RSS 2.0