AFTERSKI//

Dagen har spenderats i backen, i stugan och nyligen var vi på afterski. Till kvällen blir det i vanlig ordning mat och ett dopp i jacuzzin. Därefter tänkte jag & J dra vidare till nattklubben om vi orkar. Bra dag!


SÄLEN//

Ligger i stugan i Sälen och bara njuter. Är helt slut efter en heldag i skidbacken. Senare ska vi hoppa i jacuzzin och ta några öl. Därefter ska vi spela familjespel resten av kvällen, så kul! Att säga att livet är dåligt är att ljuga, fasiken så bra vi har det!

På återseende lovers!

 


Lev i nuet

HOPPSAN, ni är fortfarande ett gäng som tittar in flitigt, så nu tänkte jag stilla erat begär en aning.
Sist jag skrev var det en vecka kvar till min födelsedag, nu har den passerat och istället har jag en härlig fjällenresa med dem bästa i mitt liv att se fram emot. Två dagar kvar nu!

Så vad har hänt på senaste tiden då? jag har fått en mängd fina presenter av mina nära & kära, införskaffat mig en klocka jag länge drömt om samt tagit vara på dagarna. Igår drog jag med killen till hans syster & pojkvän helt spontant för att grilla, snacka skit och sova över. Idag ska jag träffa fab4 för att boka en Londonresa till hösten, är helt exalterad. Det kommer bli så kul. Efter det ska jag boka hotell till studenten (PANIK), därefter blir det middag hos J's morbror. Den här helgen flög förbi men gud så bra den har varit.


nu är den min!

SCORE!

Tiden går verkligen fort just nu. Exakt en vecka kvar tills min födelsedag. 19 år gammal, känns som en enda lång väntan tills man blir 20, inget speciellt med andra ord. Det bästa är att jag själv bestämt alla mina presenter i år, tycker faktiskt inte om att få massa småtjafs för att "fylla ut", då vill jag tusen gånger hellre få snittblommor, sånt gör mig lycklig! just nu saknas bara hattaskarna från Granit samt en ansiktsbehandling för att önskelistan ska vara fulländad *blink blink*.

Hur som helst, det jag ville ha sagt med det här inlägget var mer att tiden går så fort. Snart är studenten här, men innan dess har jag en hel del roliga händelser att se fram emot. Först ut är som sagt min födelsedag (som går av stapeln redan på lördag), sedan en heldag i Romme med bra människor, efter det kommer en lite längre vistelse i fjällen i slutet av månaden, därefter studentkryssning, studentskivor i mängder och så vidare... Kul ska det bli i alla fall. Snart är även sommaren här, SCORE! Känns som om livet är ganska så gött nu.


RSS 2.0