back/to/school

tillbaka till skolan. på måndagar har vi endast en lektion (iaf jag och de andra som inte har språkval och som inte går textil). sjukt skönt. dock så var denna lektion kortare än vanligt eftersom vi inte har fått våra datorer än och våra lektioner är beroende av det.

började 11:15 och slutade 12:00. satt på centralen och vänta på att tåget skulle komma. eftersom jag suttit där så länge så glömde jag helt bort att "aktivera" mitt pendlarkort innan jag gick på tåget. fick panik och fråga en konduktör vad jag skulle göra och han svarade tjurigt att jag var tvungen att betala då eller göra det i flemingsberg. stressad sprang jag ut på perrongen, men vart sjutton höll dom blå maskinerna till? jag sprang fram till en ung (och mycket trevligare) konduktör och fråga vart dom fanns, men han såg inte heller någon och sa att jag skulle kliva på i alla fall och att han skulle fixa det.

en annan konduktör kom och frågade alla efter biljetter och där satt jag som ett fån och bet på naglarna av nervositet (tönt!). preciiis i sista minuten kom den yngre konduktören fram till mig och bad om biljetten, jag gav mitt kort till honom och han låtsades kontrollera att jag hade "aktiverat" det. han gjorde min dag. jag satt bara och log.

nu ska jag vila. är alldeles slut. mina ögon slocknar i vilken sekund som helst....
laaater

sex/on/fire

här kommer lite bilder från gårdagens kräftskiva.

















oh/boy

ohoj, ohoj! ikväll bjuds det på kräftor, västerbottenpaj och en massa olika oster och nybakat bröd hemma hos familjen Seger. hela veckan har jag längtat efter att den här dagen skulle komma. muuuuums!

igår blev jag bjuden på middag. så gott! efter det blev det att kolla på "män som hatar kvinnor" och jag måste säga att det var en besvikelse. boken var så himla mycket bättre. J sov kvar här och vid halv åtta (eller halv nio) imorse vaknade vi och käka frukost, sedan la vi oss och sov igen. vid halv elva drog han hem och jag sov vidare. klockan ett (!) vaknade jag. tror minsann jag behövde sova ut efter en hel skolvecka. det var i alla fall hur skönt som helst!

nu ska jag lägga mig och slökolla på tv. pussssss

I/was/blind/before/I/met/you

jag är inte världens aktivaste här just nu känner jag. men skolan tar kål på en. när man kommer hem vill man liksom bara slå sig ner i soffan och sova, så trött är man faktiskt!

igår var en bra dag. slutade tidigare & shoppa lite med mamma i huvudstaden innan vi tog tåget hem. på kvällen träffade jag J. vi har hållt ihop i 22 månader nu (igår). vi är bra vi.



neeeeeew shooooes


Grattis mamma! jag älskar dig.

looking/for/angels

började dagen lite lätt med en utflykt med J. sköldinge tur & retur (á 3 mil) med cykel! det känns i benen kan jag säga er... kommer nog få träningsvärk lagom tills skolan börjar imorgon. kanon!  väl i sköldinge kolla vi på lillebror som spela två matcher, dem vann båda! bra gjort.

nu blir det soffan med ett glas iskall cola light. hur gott? det förtjänar jag efter denna cykeltur :)


broken/hallelujah

gud vad skönt det var att sova ut ordentligt imorse. sov som en stock inatt. det lär jag göra inatt också, älsklingen & jag är barnvakt just nu och han ska stanna här över natten. hur mysigt som helst :)

ska massera en trött kille nu. men nu vet ni i alla fall att jag lever. PUSS


DG

jag är död. totalt död. gick upp 04:45 imorse. sedan blev det utedag tillsammans med alla treor & tvåor på DG. fick även reda på klasserna idag, och jag klagar inte. många sköna och trevliga människor!

mer än så får ni inte reda på. det är en trött tjej som skriver. jag måste sova lite innan maten serveras.



school/skola/koulu

första skoldagen är nu avklarad. eller kan man kalla det en skoldag då man åkte till skolan, var där i en kvart och sedan slutade för dagen? nej... första riktiga skoldagen blir imorgon.

kan säga att jag kände mig ganska så mycket som en turist när jag gick runt med informationspappret och mobilen i högsta hugg. lovisa var min räddaren i nöden, jag skulle aldrig någonsin klarat av att komma till skolan om jag inte hade henne på tråden.

nu ska jag bara ta det lugnt, pusta ut och njuta av att jag faktiskt lever. det blir läggdags tidigt ikväll, tåget rullar från perrongen kl. 05:58 imorgon bitti. uunderbart.


sista sommarlovsdagen

allt är klappat & klart inför morgondagen. imorgon drar allt igång.
designgymnasiet. stockholm. nacka. underbart!

frågan är hur sjutton jag ska klara av allt vad skolan innebär? tågtider som ska passas, vilka bussar jag kan åka med och kort hit och dit. äsch.. det är väl en vanesak antar jag. överlever jag första skoldagen så kommer allt bli bra. vi alla är ju nybörjare någon gång.

nu ska jag försöka koppla av lite framför tv:n. det är ju trots allt sista sommarlovsdagen.


klick/klick

för dom som är nyfikna om hur det såg ut på cross sm är det bara och klicka på bilderna, ni andra kan skippa det :) 

   
  

   

pretty/women

som sagt, färga håret stod på shemat igår. sagt & gjort! blev lite för ljust (och något gult) för min smak men så fort pengarna rullar in som dom ska igen så blir det lite bruna och beiga slingor i också, om jag vågar vill säga... :) lovisa & jag kollade även på wallander - kuriren, den var bra och spännande.

idag blev det cross sm i finspång med J och hans familj. det blev en himla massa bilder tagna men dom lär inte dyka upp på bloggen på ett bra tag, det var så otroligt många. men kul var det i alla fall. nu är det mat och sing a long som gäller!

Mr./Rock/&/Roll

igår var jag som sagt på stan med kajsa. köpte mig en ljuslykta (eller vad det kallas?) och en gammal cigarrask. finfint. på kvällen blev det crossbanan. sedan sov även J här. hur mysigt som helst.

har en del planer inför dagen
• städa rummet (rensa garderoben, dammsuga, torka av hyllor etc..)
• sy upp ett par jeans
• umgås med efterlängtade lovisa!
• färga håret
• kolla på Project Runway



 
(klick. klick.)











kryptonite

sitter hemma hos älsklingen nu. sov här inatt, orkade inte åka hem. idag blir det stan med kajsa. får se hur dagen slutar, förmodligen ute på crossbanan tillsammans med regnet och kameran? vi får väl se..

nu ska jag hem och duscha. man har ju varit fräschare än såhär...

(jonatan är bäst)


hear/me/when/I/say

det har varit en riktig pissdag idag. vaknade sent och har legat och degat i soffan i princip hela tiden. huvudvärk har jag också som heter duga. livet leker inte längre. men snart så. måste njuta av de åtta sista dagarna jag har kvar av sommarlovet.

nu ska jag ner och fixa iordning ett stort glas isvatten och bänka mig framför Project Runway. grymt!


wake/up

igår kväll umgicks jag med kajsa. vi kollade som sagt på Casanova, riktigt bra film faktiskt. vid halv tolv var filmen slut och då gick jag till andra sidan staketet och sov. kanonmys!

idag bestämde sig jag, J och hans mor att vi skulle ut och plocka lite blåbär. en bulle och ett samtal senare befann vi oss i Gustavsvik. det gäller att vara snabb om man ska hinna med deras tempo. en kanondag har det varit tillsammans med en liten del av hans släkt.

kom hem för inte alltför länge sedan. tänkte bänka mig framför tv;n nu tillsammans med en skål blåbär och mjölk, sedan skulle jag tro att jag kikar på Beck om jag inte hunnit somna innan dess. det har varit en låååång dag, men helt klart värt!


härligt mullig och go....


nu måste vi dra

gårdagen var varken bra eller dålig, utan snarare helt okej. körde fotboll inne på toaletten, slutade med att jag dampa på bollen så den först tände lyset och sedan hade ner en sprayflaska som hamna finfint i min hand. snyggt jobbat! idag på dagen ska jag och älsklingen åka och bada, vart vet vi inte än, men det är sånt man får se.

ikväll ska jag i alla fall träffa kajsa. tror minsann det blir filmkväll framför Casanova. klingar fint i mina öron.
nu ska jag fräscha till mig. later!


brand/new/day

målat en stol, solat och lyssnat på galet bra musik idag. ikväll ska jag, jonatan och lillebror ha en myskväll, vi ska laga mat, kolla på film och äta popcorn. hur bra? vi är förmodligen de bästa barnvakterna. nu ska jag hoppa in i duschen, luktar inte Tommy Girl om man säger så...




friday

gårdagen blev inte kanon, men ändå helt okej. utomhusbion var väl ingen höjdare, en jäkla massa mygg och för lite kläder satte sina spår. J överraskade med att sova över här, vilket gjorde mig glad. nu blir det stranden med honom och lillebror. vädret är underbart! tummen upp.



this/is/my/life

gårdagskvällen spenderades med bra människor nere på stan. vi gick runt och kolla lite på vad katrineholm hade att erbjuda, vilket i princip var hårdrock och The Edwinz. det var en helt okej kväll. strax efter elva drog vi hemåt. sov över hos J gjorde jag också. myspys..

idag har jag umgåtts med jonatan, målat fönster och ätit hittills. senare ska jag träffa kajsa & haza. det var bestämt att vi skulle äta tillsammans men det blev ändrade planer. efter att ha ätit kebab är man ganska så proppmätt. utomhusbio blir det i alla fall. hoppas filmen är bra bara.

men nu blir det duschen för ett sista försök att få bort den vita färgen på benen, armarna och ansiktet.



muuuums...


något nytt

hela gårdagen spenderade jag tillsammans med min älskling. vi gick upp skapligt för att sedan åka hem till honom och måla klart garaget. några timmar senare var vi klara och då bjöds det på smaskig mat. sedan fyllde även pappa år. GRATTIS! ♥ så på kvällen bjöds det på mat & tårta. sedan somnade J här så sött.

idag ska jag vara med kajsa. vi ska ner på stan och kolla lite. men nu ska jag ut i det fina vädret och måla fönster. mindre kul..



något gammalt

denna måndag har jag spenderat tillsammans med brudarna, det vill säga kajsa, emma och haza. kvällen kommer jag däremot spendera med min bästa. nu ska jag gå och möta honom. see you

bjuder på en gammal bild.


(ps. jag saknar lovisa. ds)


mx











lite bilder från igår. orkade inte göra om någon, är alldeles för slö (och stressad) just nu.

i/know/you/want/me

ohoj! idag ska jag äntligen träffa kajsa. har saknat den tjejen något otroligt. så det blir en heldag med henne.

gårdagen var bra. det bjöds på god mat, tårta och en massa skratt. glömde kameran hemma så några bilder från kvällen får ni inte. vid åtta gick jag och mötte J, så drog vi tillbaka till festligheterna ett tag och sedan hem till mig för att gå ut med hunden och mysa. han sov kvar här och vid kvart över sju imorse (!) gick vi upp för att han skulle gå caddy (stavas?) åt sin morbror. när han dragit så gick jag och la mig igen och sov så gott så. skönt!

nu ska jag fräscha till mig lite, sedan iväg och träffa kajsa. puss

hungry heart


new shit

knallrosa

dagen har spenderats ute på crossbanan där jag agerat fotograf åt J. det gick bra, bilder kommer kanske imorgon eller när jag har tid helt enkelt. nu bär det av mot nina & kim för poolparty/firmafest.







RSS 2.0