musikal

sovmorgon igår. började skolan vid tio tiden. sista andra (och sista) musikalveckan, dock så missa jag hela första veckan, men det jag hänger läpp för. gårdagen bestod utav en himla massa målande eftersom jag går i bildgruppen. slutade inte förrän vid halv fem på kvällen. mindre kul.

senare på kvällen drog jag till gymet tillsammans med J och träna i lite mer än en timme. måste ta tag i träningen nu igen, det har gått lite trögt de senaste veckorna, men nu jäklar ska jag röra på fläsket igen. efter gymet följde J med mig hem, glodde på tv, skratta och hade kul. sånt gillar man!

idag vaknade jag upp med stans huvudvärk och kallsvettades. inte alltför kul, tänkte jag och stanna kvar i sängen, dvs det blev ingen skola för mig idag. har mest tagit det lugnt, pussat på den jag älskar och sovit.

ikväll bjuder familjen Seger på god mat. det är den 31:a mars, mammas & pappas 3-åriga bröllopsdag. grattis till dom!


jag & mamma
060331
thailand


;hemma

nu är jag hemma, eller har varit det i ganska så exakt ett helt dygn.
när jag kom hem hann jag inte göra mer än att fräscha till mig lite innan älsklingen stod på trappan och plinga på. som jag hade saknat honom! men det kanske är bra att få sakna lite ibland? det känns ännu härligare och få träffa varandra igen då. jag älskar min jonatan. nu vet ni det.

dagen har bestått av mys med hjärat, en långpromenad med pappa & shaggy och så har jag hunnit med att nörda bubble shooter en hel del också, nytt rekord nu =D hö-hö...

mycket har hänt medan jag varit borta. pizzeria viking har brunnit, ungdomar har ännu en gång krockat utanför lilla katrineholm och jag & J har hållt ihop i 17 månader. inte illa pinkat måste jag säga. grattis till oss! mer ska det bli.

ikväll kommer J hit, vi har lite att ta igen efter dessa 10 dagar utan varandra. haha, mycket tjat om Jonatan känner jag, men så är det, ni får helt enkelt stå ut.

bilder från Idre kommer så snart jag hittat sladden.
/e'



från idre till er!

igår blev det disko på kvällen med gabbis ;) haha. ös!

 idag blev det som vanligt en himla massa skidåkning. åkte dock inte så länge eftersom mina tår var som isbitar. var nere i Idreby och kollade lite i några butiker och handla mat förut. snart bjuds det på lax och potatis här i stugan. mums! :D senare blir det att basta och rulla sig i snön, like it!

nu ska jag spela kort!
/e

sunshine

solen skiner och snart drar vi ut i backen. 

4 dagar kvar, sen kommer jag hem, älskling


IDRE

kan bara meddela att jag har det underbart här i Idre.
dock så kan jag säga att jag saknar jonatan!

men det är bara 5 dagar kvar tills jag kommer hem.
sakna mig inte alltför mycket bara ;D /e'


IMORGON!

fredag idag vilket betyder att imorgon åker jag till Idre. ska bli grymt.
en hel vecka med skidåkning och en massa annat skoj. jag längtar som fan!

idag efter skolan kom mamma och hämta mig så drog vi till norr och solade. när jag kom hem dammsög jag nedervåningen och sedan bädda jag sängen för att fortsätta med packningen. ikväll ska jag umgås med lovisa och förhoppningsvis kajsa (som jag skrev i förra inlägget). jag är sugen på morötter, gurka och dip. så följer nog med mamma till affären senare och köper det så jag har de ikväll, mums!
nu ska jag spela bubble shooter och lyssna på bra musik!

är tillbaka om en vecka!
/e'


h j ä r t a


 


punkt.

skön skoldag idag måste jag säga, trots att vi slutade sent. studiedagen igår gjorde susen!

efter skolan drog jag ner på stan med kajsa. vi strosade runt på stan ett tag innan vi drog hemåt. köpte bara ett genomskinligt nagellack som jag kan ha i fjällen. måste odla naglar, dom ser förjävliga ut just nu.

kvällen kommer bestå utav tv-tittande och så ska jag även försöka hinna med att packa lite så jag slipper och göra allt imorgon för då har jag annat för mig. tror bland annat att min kusin (a.k.a. min gudmor) kommer över en sväng för att fira mig i efterskott och sedan på kvällen ska jag träffa lovisa och eventuellt kajsa också :) på lördag bär det av!

nu ska jag snygga till lite i rummet. det ser ut som skit!
/e


I'm a dreamer

studiedag idag vilket var grymt skönt!
har varit med älsklingen hela dagen lång, så mysigt så! vi har gått en riktig långpromenad idag med shaggy, sedan har vi lagat äcklig korv och myst en massa. imorgon lämnar han mig för att åka skidor i några dagar, och dagen innan han kommer hem så åker jag till Idre. hur ska vi klara oss utan varandra? det löser sig :)

imorgon är det skolan som gäller, tänkte plugga lite nu, ska skriva VG/MVG-delen imorgon, så det gäller att plugga för att fixa det! senare blir det Efterlyst och sen skulle jag tro att sängen väntar på mig, jag väntar i alla fall på den.






4 dagar kvar!

jag har blivit en dålig bloggare, eller ska jag säga, en sämre bloggare?
men faktum är att skolan går före bloggen, helt klart. och nu när det är nationella prov hit och dit, inlämningsuppgifter och redovisningar så hinner man bara inte blogga. that's it!

idag var det en helt vanlig skoldag. hade prov på islam och höll ett tal (som skulle gjorts för länge sen) men det är som man säger, bättre sent än aldrig!

efter skolan gick jag hem och la mig i soffan. slocknade som vanligt. måste ha något fel, jag sover bannemig hela tiden, kronisk trötthet kanske? heter det så..? hur som helst, sov gjorde jag. senare kom älsklingen hit som en överraskning. sånt gillar jag! han var här ettt tag, sedan drog han och jag käkade mat.

och juste! endast 4 dagar kvar, sen drar jag till Idre. like it!
nu har jag inte tid att sitta här och dega, Halv åtta hos mig börjar om bara någon minut, det får jag inte missa! tror de måste vara världens bästa program.
/e




you spin my head right round

vaknade upp bredvid världens finaste imorse. lovely!
vi åt frukost, myste och vila lite innan han drog hemåt. när han hade dragit satte jag mig framför burken och kolla igenom alla bilder från gårdagen. sedan bytte jag om och följde med mamma och sola. känner mig aningen brunare just nu faktiskt. och åh! vad jag vill ha sommar!

just nu sitter jag och luktar sådär äckligt som man gör efter man solat och ser ut som fan. tänkte hoppa in i duschen nu och snygga till mig lite, sedan ska jag umgås med min finaste.



aldrig utan min lovisa ♥
13 år tillsammans

presenter

födelsedag innebär också en hel del presenter.

   
 

detta är lite av det jag fått (både från älsklingen, vänner och familjen)
orkade inte ta kort på allt men fick även:

• svampbob-fyrkant choklad, morötter och korv (haha, av mina kära klasskamrater)
• Kanebopuder och maskara
• två filmer
• blommor
• pengar

 och bäst utav allt;
• shoppingtur till valfri ort där jag själv får välja vad jag vill ha




partyy

bjuder på en massa bilder från gårdagen så enjoy!
klick klick

    
   
  
   

tack för att ni gjorde min födelsedag till den bästa
och tack för alla presenter :D


B-B-BIRTHDAYGIRL

trallalla.
16 år idag!



fredag den trettonde

stackars, stackars älsklingen som gått och blivit magsjuk. tror även han smittat mig, känner mig inte så bra som jag borde i magen. men så länge det inte kommer ut ur munnen är jag glad, he-he!

idag var det nationella prov i engelska som gällde. kändes väl sisodär, men man vet aldrig hur resultatet ser ut :) efter att vi gjort klart båda proven fick vi sluta. strax efter elva var jag hemma. la mig i soffan och slockna direkt.

ikväll ska jag bara ta det lugnt och hoppas att jag inte blir värre. någon fyller år imorgon. denna någon är jag.

/e'


ain't no sunshine

var skapligt pigg för att kila iväg till skolan imorse. dock hade jag huvudvärk hela dagen, men det fick gå i alla fall :) gjorde matlagningsprov idag, gick helt okej, trots att pirogerna inte var något att hänga i granen.

håltimme från sista lektionen så då drog jag hem och fräscha till mig lite innan jag, älsklingen, mamma, pappa och lillebror drog till norrköping. köpte ingenting, gick mest runt och sa vad jag önska mig på min födelsedag.

kom hem för ungefär lite mer än en timme sedan. ska lägga mig och sova nu.
 två Nationella prov i engelska imorgon, och då gäller det att vara pigg.

och btw, jag har namnsdag idag.
emma victoria seger
GRATTIS TILL MIG
(och alla andra som heter victoria)



siick

bloggandet har fått vänta i några dagar nu. har haft en hel del plugg att ta itu med. men nu är jag tillbaka.

blev ingen skola för min del idag, kände mig inte riktigt kry. så dagen har jag spenderat i soffan. har sovit, sovit och åter sovit. nu sitter jag och tankar ner lite skön musik :) ikväll blir det Efterlyst och sedan ska jag lägga mig skapligt så får vi se om jag orkar ta mig till skolan imorgon eller inte.

/e


kvar i nått jag lämnat

att vakna upp bredvid en prins är guld värt.
gårdagen blev mysig. melodifestivalen, tacos, chips och gott sällskap gjorde lördagskvällen perfekt.

strax efter tolv idag hämtade pappasen mig hos J. och strax därefter kom lovisa förbi och slinga håret på mig. jag hade saknat henne som sjutton och hon är bäst! håret blev precis som jag ville, och det är alltid bra när man blir nöjd :)

efter en massa skvaller och tv-tittande drog hon hemåt och jag följde med pappa till affären. jag erbjöd mig att göra maten ikväll, så snart ska jag börja med den. J kommer även hit och hjälper till och senare blir det Beck.

nu: toaletten!
/e




 


baby



idag har jag inte gjort speciellt mycket. var nere på stan en sväng med pappa och gjorde lite ärenden. sedan kom älskligen till mig och vi basta lite innan vi gjorde oss klara för att dra vidare.

sitter hos älsklingen nu. vi ska snart ner och laga lite tacos :) sedan blir det mys framför melodifestivalen och så stannar jag här över natten. inte helt fel måste jag säga :)


When you are feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you


love is my drug

skoldagen idag var helt okej. sista lektionen skrev vi kemiprovet, det kändes grymt bra trots att jag skrev fel på någon fråga, men i alla fall. jag blir lycklig om jag får ett VG. det skulle sitta finfint.

efter skolan drog jag hem och bytte om till träningskläder sedan stack jag iväg till gymet och träna i en timme. sjukt skönt var det. sedan har jag mest tagit det lugnt, läst lite i min bok och duschat.

ikväll blir det mys med tjejerna. får se vad vi hittar på, länge sen sist så det ska bli riktigt kul. men först ska jag äta trerätters middag som bror ska laga. inte helt fel.

/e





































sådan mor, sådan dotter


blekfis till vänster. tja!


mamma alltså. vilken kvinna! det är skönt när man vinner,
ännu skönare blir det om det är mot en lärare.
mums. det här ska jag gotta mig på hela kvällen lång.
love her ♥


nu blir det mys framför "halv åtta hos mig" sedan måste
jag plugga. boooring. men jag ska fan sätta ett VG på
kemiprovet imorgon. så är det bara. punkt.








'

i samma veva som man fick lära sig att man skulle respektera äldre, fick man även lära sig att man inte ska lita på rykten. idag sprack båda delarna. borde man respektera en äldre som litar på rykten? skulle inte tro det. patetiskt.



pic

generösa klubben bjuder på bilder idag.















en famn för mig

skolan idag. finns inte så mycket att säga om den förutom att det var stressigt som sjutton. två prov på raken. först matteprov och sedan NP muntligt i engelskan tillsammans med maks, ludvig och vickan. gick skapligt, varken bra eller dåligt, men dock så blev vi inte helt klara, så det forsätter vi med även på måndag.

efter skolan gick jag hem, duka fram lite mellis åt mig och älsklingen, som kom efter ett tag :) vid halv sju var det matdax för mig och J också. så han åkte hem till sig och jag satte mig och åt lite hemmagjord fiskgratäng. mums!

(har tänkt på en sak... jag skriver ganska så ofta "mums" när jag ska äta mat. varför skriver jag aldrig när jag äter ngt som jag tycker är äckligt? jag tror fan jag är en allätare.. mums! he-he.)

nu blir det mys framför tv;n tillsammans med la familia och en viss J.
/e

andra mars

söndagen bjöd på stavgång klockan nio på morgonen, crosstävling tillsammans med J på eftermiddagen och tv tittande och kortspelande på kvällen.

måndag idag igen, helt slut. efter skolan drog jag hem och fixa lite innan jag drog vidare till gymet. en timmes träning blev det och när jag skulle hem var det seriöst snöstorm. jag som trodde våren var påväg hit, men icke! ikväll blir det plugg och sedan kommer dagens stora dilemma, Project Runway eller RAW Comedy Club? det är frågan det...

nu blir det duschen och sedan mat, mums!



RSS 2.0