we are the world

gårdagen gick kanon. ligger på en delad förstaplats än så länge. haha!
vid halv tio kom älsklingen hit. vi kikade lite på tv, sen gick vi och la oss i sängen. efter ett tag somnade båda gott.

vaknade vid sisodär åtta/halv nio idag. J och jag åt lite frukost sedan blev det en mysig dusch. vid halv elva drog vi mot gymet, jag gick in och träna medan älsklingen gick vidare. efter lite mer än en timmes träning traska jag hemåt och åt lunch innan J kom tillbaka. vi vänta på att pappa skulle komma hem sedan åkte vi plus mamma och shaggy ut i skogen och gick. det var snorhalt i skogen vill jag lova, men vi överlevde.

ikväll blir det diskoskridskoåkning på backavallen med älsklingen, lillebror och pappa. lite mysigt sådär. får se vart kvällen slutar, gissar på att det blir framför tv:n med tanke på att det är melodifestivalen :) men som sagt, vi får se...


" halv sju hos mig "

fredag. helg. underbart.
gick hem från skolan idag p.g.a. huvudvärk som sjutton. när jag kom hem la jag mig i soffan och sov i ungefär 2 timmar. skönt. sen var det bara att slänga på sig kläder och dra iväg till affären med mamma och felix. köpte allt som behövdes till kvällen, för ikväll är det jag som står för middagen. "Halv sju hos mig". hö-hö.

menyn
förrätt - räkcoctail med hemmagjord rhode island sås
varmrätt - fetaostfyllda biffar med ungsbakade rotfrukter. serveras tillsammans med grönpepparsås
efterrätt - gino med vaniljglass

snart ska jag ner och förbereda maten lite så jag slipper att stressa ikväll. håller tummarna för mig själv, haha! senare kommer även älsklingen hit och myser, tror även han stannar här över natten. myspys som bara den! :)


16

vaknade upp idag av en hej dundrans träningsvärk från gårdagen. hade ont i hela kroppen och ville absolut inte gå en meter, men trots det hoppade jag in i duschen, fixa iordning mig och pallra mig iväg till skolan.

det var en lång, men ändå ganska så skön dag. skrev ett hemkunskapsprov och ett engelska test. efter skolan traska jag hem i ett (hör & häpna!) soligt väder. blev genast mycket piggare och när jag kom hem var det bara att sätta på sig gymkläder och cykla iväg till gymet. en timmes träning fick räcka för min del, blev mest kondition med tanke på träningsvärken. när jag kom hem, svettig och trött satte jag mig framför datorn och sukta efter wok. mamma var snäll och laga det så nu är jag mätt och belåten.

igår bestämde sig jag & J för att införa lördagsgodis, lite gulligt va? dags att tänka lite på hälsan tycker jag. synd bara att vi bestämde det igår, för det betyder att det redan har börjat, jag som är så godissugen just nu. jag får stå ut. ska snart ner och kolla på "halv åtta hos mig".

först vill jag bara säga att jag älskar dig, jonatan.
idag är det 16 månader sedan du och jag blev vi.
det är fint med kärlek. du är bäst, mitt hjärta!



goda dagars magi

spökbacken idag som sagt. mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. först blev det skidåkning fram tills lunch. det bjöds på hamburgare och festis, lyxigt värre, he-he. sedan bytte jag till snowboard. hann inte köra mer än två åk förrän det var dags att åka hemåt. undra om det var för att jag var så pissigt dålig eller om tiden bara gick lite för fort...? jag gissar på det första. det första åket gick verkligen s-ä-m-s-t. andra åket gick betydligt bättre då jag fick hjälp av en kunnig musiklärare.

bussen till stan gick vid halv två. pappa kom och hämta mig och då var det duschen direkt kan jag lova. när jag kom ut ur duschen så var J redan här. myspys. sedan när han hade dragit någon timme senare så var jag duktig och läste lite.

ska ut med shaggy nu och möta J ♥
efterlyst och mys, precis som alla andra onsdagar. like it!















ingen kommentar....

skola idag som vanligt. efter skolan gick jag hem. efter ett tag kom älsklingen hit och vi åt lite mellis tillsammans. sedan gick vi upp på mitt rum för att jag skulle byta om till träningskläder, men jag hann inte göra det förrän han ställde sig och stretcha bröstet med min garderob som stöd. pang sa det bara och så gick garderoben sönder. så kan det gå. så det var bara att ta ut ALLA kläder ur garderoben, hämta hammare, spik, skruvar och hela kittet. älsklingen agerade byggare-bob medan jag mest stod och tyckte synd om alla kläder som blev klämda under garderoben...

när det var klart så drog han till gymet tillsammans med pontus. meningen var ju som sagt att jag också skulle träna men jag kände att jag hade lite andra saker att pyssla med. så som att städa hela garderoben, slänga lite kläder och rensa bland allt skit. sagt och gjort. efter jag var klar med det hjälpte jag mamma att spika upp några tavlor på väggen och ställa in lite böcker i den nästan-som-nya garderoben. superfint blir det när de är klart :)

nu ska jag möta upp snickarn min. vi ska gå en sväng med shaggy och sedan till ica nära. imorgon är det spökbacken som gäller med skolan. taggad? nja...

/e

kom änglar

tillbaka till skolan idag efter ett långt (och välbehövligt) sportlov! trött och huvudvärk efter det som vanligt... när jag kom hem la jag mig i soffan ett tag, sov i sisodär en timme enda tills J ringde och väckte mig för att vi skulle dra till gymet. blev träning i ungefär en timme :)

just nu sitter jag i älsklingens knä och myser. ska ringa pappa snart och be honom hämta mig. bums i sängen då säger jag bara! först ska jag läsa lite i Män som hatar kvinnor. inte helt fel inte.

/e'

hjälp

hur ser det ut för er under min header?
är det helt vitt eller står de olika kategorierna där (kärlek, bilder, musik, fest, shopping, dagbok)?




my misery is a mystery

gårdagen spenderades till en början tillsammans med älsklingen eftersom han sov här :) vi åt frukost och hade det mysigt innan han var tvungen att dra sig hemåt för att sedan åka på spa. fusk va! när han hade dragit så satte jag på mig träningskläderna och cykla iväg till gymet. 60 minuters träning fick det bli sedan åkte jag hem, satte på mig en stor t-shirt och hjälpte pappa att måla bokhyllan.

kvällen spenderade jag med lovisa, doffe, kajsa och haza. bowling i en timme (jag vann första serien!!!) och sedan tog vi bussen ner på stan för att k och h skulle äta lite mat :) senare drog jag, lovisa och doffe hem till mig medan kajsa och haza drog hemåt. vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord. strax efter elva drog dom hem till sitt och jag kröp ner i sängen.

idag ska jag umgås med älsklingen. inte helt fel måste jag säga :D får se vad vi hittar på. först och främst ska jag försöka få lite ordning på bloggen. det går ju lite sisodär....

/e'



? ? ?

designen har finslipats lite som ni kanske ser?
meningen är att ni ska kunna klicka på de olika flikarna och på så sätt komma in på mina olika kategorier, grejen är den att det inte riktigt funkar som de borde, så ni får stå ut med att de bara "finns" där ett tag tills jag fått hjälp om hur man fixar det.

någon som vet hur man gör?


it's not easy to be human

blev en rejäl sovmorgon för min del. gick inte upp förrän klockan slog elva. inte illa för att vara mig! förr kunde jag sova till två om jag var trött, men nu är det en väckarklocka inom mig som säger åt mig när det är dags att gå upp.

åt lite frukost och sedan bytte jag om till träningskläder och åkte med mamma när hon skulle lämna lillebror hos en kompis. vi ställde oss lite kostigt för vi tänkte "det här går ju på några minuter bara" så vi sket i parkeringen, den fick bli som den blev. vi gick in till felix kompis och babblade. helt plötsligt hade vi varit där i 45 minuter och babblat bort tiden. när vi kommer ut till bilen igen sätter vi oss i den, men upptäcker snart att det sitter en vit lapp under vindrutetorkaren. vi åker sakta, sakta för att försöka se vad det står på lappen. när vi kommer till gymet skyndar jag mig ut och läser lappen

"kan ni vara vänlig att inte parkera mitt på gatan nästa gång då vi inte kommer fram till vår ruta? Mvh grannar"

lite kul var det allt. typiskt surkärringar som bor i kedjehus :)

träningen gick i alla fall galant. det blev hårdträning i 80 minuter. först sprang/gick jag i 45 minuter, sedan blev det styrka resten av tiden. när jag kom hem hoppa jag in i duschen, gjorde iordning mig och åkte till affären och handla med mamma och felix. ikväll är det felix som står för maten. det blir "halv sju hos felix". vi ska poängsätta maten och allt, haha. älsklingen kommer även hit och äter med oss, så ska han nog stanna här över natten :)

menyn för idag ser ut ungefär såhär;
förrätt - felix á la hemligt
varmrätt - lasagne
efterrätt - glass och "fruktstund" (fruktsallad)

intressant...
/e'


 


stronger than Jesus

myspys med älsklingen hela dagen lång (nästan). vi steg upp ur sängen vid tio tiden. gick ner och åt lite frukost. sedan åkte skrotkläderna på och vi satte igång med att putsa hela bokhyllan i vardagsrummet. efter ett tag orkade vi (läs han) inte mer och J åkte hem till sig medan jag fortsatte att göra slavjobbet.

när jag var klar med putsandet av bokhyllan så blev det en snabbdusch för att få bort allt damm som fanns i princip överallt. sedan satte jag på mig träningskläderna och cykla iväg till gymet.

senare kom J hem till mig och vi kolla lite på tv innan vi börja måla bokhyllan. hela gänget, dvs jag, älsklingen, lillebror och pappa målade för fullt. men den riktiga kämpen var älsklingen kan jag lova. han kunde det där med att måla ;)

nu är jag trött som aldrig förr och ska hoppa ner i sängen, ensam. kommer kännas tomt att inte vakna varannan timme av att någon snor mitt täcke. jag saknar honom redan! haha.  nattinatti /e


feel

gårdagen, natten och dagen har varit underbar :) jag och J steg upp vid sisodär halv tio. hoppade in i duschen och åt lite frukost. sedan gick vi och lillebror ner till duveholmshallen för att spela lite bowling. vem vann egentligen..? ingen vet. men jag gissar på att det var jag. he-he.

efter att vi spelat två serier så bar det av mot Sibylla för lite mat. funbox, nam-nam! alla kalorier vi fick i oss sprang vi bort på vägen hem. vi bokstavligt talat s-p-r-a-n-g hela vägen hem. inte illa pinkat.

ikväll blir det gymet med bästa J och P. inte helt fel inte! får trevligt sällskap även inatt :)

nu ska snygga till lite i rummet, för av någon konstig anledning lyckas alltid hela mitt rum vändas upp-och ner när karln har varit här på besök. inget står rätt till. dock så kommer jag behöva städa även imorgon, men vad sjutton? det är de värt. han är ju bra han :D

/e


-tjena gammal bild!
-tja..

cosy

dagen har hittills bara bestått av frukost. träning, promenad och dusch. snart tänkte jag vara så slapp och lägga mig i soffan och glo lite på tv.

ikväll kommer pojken med stort P hit och myser. han stannar även här över natten, vilket jag uppskattar till tusen.

mer än så har jag inte att berätta. nu blir det som sagt soffan.
/e'


hello. goodbye.

första dagen på sportlovet idag. jag kan inte göra annat än att älska det.
snart tänkte jag vara så duktig att jag kilar iväg till gymet och tränar i en timme eller så :)

senare idag ska jag träffa kisengirl :) vad vi hittar på har jag ingen aning om. något kul blir det i alla fall, de blir det alltid när man är med den tösen :D

nu ska jag fixa iordning mig så jag kommer iväg skapligt till gymet.
puss /e

årets alla hjärtans dag var den bästa någonsin. älskling, du är de bästa jag vet!

idag ska jag hjälpa mamma med att plocka ur alla böcker och sådant ur bokhyllan för den ska flyttas och så ska jag måla några ramar svarta så jag kan sätta upp lite tavlor i mitt rum. sedan funderar jag även på att gå ut och gå en promenad, men får se hur det blir med den saken.

kvällen ska i alla fall spenderas tillsammans med J. I like it!


shooooooe


alla hjärtans dag

i torsdags var jag som sagt i Stockholm med mamma & pappa :) det var jättekul och mysigt. vi strosa runt på stockholms gator tills halv fyra ungefär. då åkte vi mot Nacka, Designgymnasiet. när vi kom dit visade en tjej mig runt i skolan och berättade lite om linjen jag har tänkt att gå. det verkar toppen! bäst utav allt var nog endå att ett stort köpcentrum ligger precis bredvid skolan. hoppas bara att jag kommer in där. jag vill jag vill!

när vi var klara där åkte vi till IKEA för att handla lite nya saker till mitt rum och sånt. det blev gardiner, en hylla och krokar som man kunde hänga på dörren. perfekt! sedan fick även ett par helvita converse skor följa med mig hem som en tidig alla-hjärtans-dag present från mamma & pappa. hur fina?

igår var det fredag den trettonde. som tur var hände ingenting otäckt mig. först var det skola som vanligt, sedan gym och efter det drog jag hem och duscha. sedan kom älsklingen hit. han vad här i några timmar och efter att han dragit fixa jag iordning mig för att senare dra till kajsa tillsammans med lovisa och haza. vi kollade på riddarfilm som var hur bra som helst.

idag när jag vaknade upp så gick jag ner och på köksbordet hade pappa ställt en varsin Noblesse-ask och en rosa, hjärtformad tårta. själv hade han dragit till jobbet. han är bra han, den där janne.

idag ska jag fixa mitt rum och städa lite för ikväll kommer mitt alldeles egna hjärta hit.
bastu, tända ljus och mys. det låter finfint det.


jag älskar dig.
föralltid ♥


perfect

skola idag, precis som vanligt. mitt största bekymmer var ifall jag skulle träna eller inte.
träna vs. inte träna...? jag bestämde mig för det första. så efter att jag varit hemma och
bytt om så tog jag cykeln till gymet. träna i 80 minuter. grrrreat!

snart kommer älsklingen hit och det blir myspys, precis som vanligt :) men jag klagar inte.
blir nog även efterlyst också, det är aldrig fel!

imorgon bär det av till huvudstaden, dvs ingen skola! jag röstar för shopping, men pengarna
räcker inte riktigt till för min del. höjt barnbidrag? - ja tack!  något blir det nog trots allt...
vid fyra ska vi åka vidare till Nacka för att gå på Öppet hus på Designgymnasiet. det ser
jag fram emot, faktiskt.

nu plingar det på dörren. vem kan det vara..?
/e

me against the world

efter skolan drog jag hem och bytte om, packa väskan och fixa lite. sedan gick jag till gymet för att möta max och ludvig. vi skulle nämligen träna lite. lite träning blev till mycket träning. i hela 2 timmar tränade vi både styrka och kondition. kändes bra när man kom hem sen. det blev nämligen pizza till middag så man slapp känna sig som det stora F;et (FET) för då hade man ju faktiskt varit duktig innan så då gjorde inte den där lilla pizzabiten någon större skillnad på kroppen.

imorgon blir det träning igen, men då blir det bara kondition. får se om jag orkar dra dit direkt efter skolan eller om det blir lite senare, det är sådant man märker. på kvällen ska jag i alla fall träffa min pudding. mums!

nu blir det tv;n resten av kvällen. halv åtta hos mig & design: simon & tomas.
I LIKE IT!


hoppas ni får en trevlig måndagskväll, he-he.
hälsningar tant emma


cross

idag steg jag upp tidigt för att sedan åka och kolla på när älsklingen körde crosstävling. det var mycket roligare än vad jag någonsin kunnat trott att se på de faktiskt. vem vet, jag kanske blir en riktig "crossfru" istället för fotbollsfru. skämt åsido.

snart ska jag krypa ner i soffan och kolla på någon bra film. senare ikväll kommer älsklingen hit. hur mysigt?

/e'

melodifestivalen 2009

vaknade runt halv tio med älsklingen vid min sida.
åh, vad han är bra den där karln!

vid halv tolv drog han hemåt och jag bytte kläder för att sedan gå ut och gå en långpromenad med mamma & shaggy. mamma och jag hade några heta diskussioner om vilken sida man ska gå på när man är ute och går. höger eller vänster? grejen var den att jag hade så jävla rätt hela tiden. hate to say I told  you so.

ikväll ska jag sitta bänkad framför melodifestivalen tillsammans med mina flickvänner, kajsa & lovisa. men först och främst ska jag äta middag med familjen samt laga Gino till dom som efterrätt. mums.

men nu - affären!
/e


FREDAG!

kära kajsa klagar på min uppdatering så det är väl dax att ta sig i kragen och skriva ett inlägg.

gårdagen bjöd på ett nationellt prov i svenska. alla nior satt samlade i aulan och skrev en uppsats. jag satt hela tiden, d.v.s. 160 minuter. hoppas det ger resultat också så att det var värt att få både skrivkramp och ont i rumpen. när jag kom hem tog jag det lite lugnt innan jag drog till gymet för att köra kondition i 60 minuter. det gick kanon och jag somnade som en stock efter det.

idag är det fredag. underbara fredag.
3 lektioner i skolan, slutade vid tolv, drog till gymet och träna i 1 timme, hem, duscha.
sedan hade även ett paket från H&M kommit. det innehöll en tuggummirosa tröja och en svart och fin kavaj. mums! kanske slänger in bilder på det lite senare om jag får tid över :)

kvällen och natten ska jag spendera med älsklingen.
det blir let's dance, godis och en himla massa mys & pussar.

PUSS /e'

nationella prov

jahapp, det första nationella provet i svenska är avklarat. kändes bra, men nu är det bara att hoppas att det gick lika bra som det kändes. hoppashoppashoppas

efter skoldagens slut gick jag hem, satte mig vid köksbordet och satte igång med mitt arbete om nazismen som ska vara inlämnat och redovisat imorgon. jag känner mig duktig som tog tag i det. 3 stycken A4 sidor, smack, bara sådär! nu
 ska det bara renskrivas. sedan blir det mat och efter det drar jag iväg till gymet och kör i någon timme.

plugggggg
/e'




hur kan man älska någon så mycket?
jonatan, du är världens bästa.
då, nu & föralltid

o

gårdagen var helt okej :) umgicks med brudarna, spela spel och firade haza & kajsa. strax efter tolv drog jag och lovisa hem till mig för att hämta kläder för jag skulle sova hos henne. när vi kom hem tvätta vi bort sminket och gick och la oss, jag var trött som aldrig förr. innan jag visste ordet av så hade jag somnat.

vaknade vid halv elva, utan lovisa bredvid mig. hon var redan vaken och satt i soffan och kolla på OC när jag kom ner. vi fixade iordning frukost sedan kollade vi vidare på några avsnitt. vid ett drog jag hemåt.

efter ett bad, god mat, sömn och tv-tittande sitter jag nu framför burken. snart kommer älsklingen hit och gör mig sällskap, det tackar man inte nej till. får se vad vi hittar på resten av kvällen.

/e'

RSS 2.0