dagboksanteckningar.från.förr

Har inte så värst mycket på hjärtat, mer än att jag ser fram emot kvällen. Ska träffa alla mina fina vänner för lite festligheter. alltid lika kul.

Slänger även in en bild, bara för att den är så söt. Puss lovers!


ny.


denna knåpade jag ihop för ett par dagar sedan.
alla sätt att sysselsätta sig själv på är bra sätt.

TEST

woop! nu har blogg.se kommit ut med en iPhone app, klart man måste testa ifall de fungerar. håller alla tummar!


no.more.

Damn Gunilla Persson. Tack vare henne kan jag inte kolla på Svenska Hollywoodfruar längre, som annars är väldigt underhållande. Jag får gåshud av människan. Hon gör mig illamående. Förra sommaren (innan hon blev "känd") var hon nere på jobbet för att beställa en sallad man inte blir tjock av, klagade på att maten var kall (konstigt när man går ut och leker med ungen när maten är klar och kommer tillbaka efter en kvart!?) och skrek & gormade på sin mamma & stackars Erika. Vidrig människa med andra ord...


NEW.LOVE




jag dör lite smått varje gång jag ser den. SÅ FIN.
och nu är den min.

inte.ett.öga.torrt.

kan inte sluta le, samtidigt som ögonen rinner.
SÅ FIIIINT!


hey.you.

kom precis hem från ett frisörbesök. var fruktansvärt trött på min mörka utväxt så pernilla la i slingor i lite olika blonda nyanser. känns sjukt ovant då det blev lite mörkare än jag tänkt mig, men det kommer tvättas ur och jag vänjer mig nog snart ska ni se.

hur som helst... igår bokades studentkryssningen. Är så sjukt pepp nu. Åtta månader och två veckor kvar till studenten. helt sjukt. en sån befrielse (och ångest). men som jag längtar. ÅH!

dancing.days.

dagarna har flygit förbi, har helt och håller glömt bloggen. fy skam (eller...?).
idag hämtade jag ut min nygamla dator på skolan, bästa olivia följde med som sällskap.
så nu sitter jag vid datorn och håller på att fixa lite.

kvällen i övrigt har bestått av middag och idol-mys. så fint så.
har väl inget vettigt att säga så lika bra att avrunda. På återseende!

don't.give.a.fuck.

äh. jag ska bli en stålkvinna.
det bara är så.


victoria's.secret.

idag trillade ett paket ner i brevlådan innehållandes victoria's secret produkterna jag & lisa beställde i fredags, snabb leverans, sånt gillas. det rosa är mitt och det gröna lisas. luktar alldeles underbart, som en karamell (om inte ännu godare). smaskens.
 

happyface.

just nu vill jag bara stanna tiden. det känns så bra just nu, allt känns så bra just nu. finns väl ingen egentlig anledning till det, känner mig bara tillfreds med livet. älskar människorna jag har runt omkring mig.

det var väl i princip det jag ville ha sagt. är oftast så negativ och lägger enerigi på allt dåligt. vågar sällan erkänna för mig själv och för andra hur bra jag har det. men nu vet ni, jag har det bra. så bra.


som.en.saga.utan.slut.

har helt glömt bort bloggen de senaste dagarna, har varit en massa annat som tagit min tid.
vad har hänt sen sist egentligen? jag har tagit bort stygnen på foten (väldigt oskönt), umgåtts med fina vänner, beställt lite nödvändigheter och även onödvändigheter, pussats med min kärlek och glott på filmer av alla dess slag.

snart kommer lisa över hit. vi ska kolla på en mysig barnfilm och bara slappa. precis som så många gånger förr. men det är bra, hon är bra.


cake.poPs.





försöker komma på saker att sysselsätta mig själv med på dagarna, idag valde jag att baka. gjorde pops samt chokladbollar. passade perfekt, för lagom när jag var klar kom olivia ♥ på besök och då blev det fika & skvaller.

when.we´re.together.

började gårdagen med att luncha med Kajsa på stan, sedan drog vi vidare och inhandlade lite nödvändigheter för dagens pyssel. slängde (som ni såg i inlägget längre ner) ihop ett par armband. på kvällen kom Lisa till mig och vi kollade på film och snacka skit fram tills klockan slog midnatt. bra tisdag, minst sagt.

idag ska jag ge mig på en av hemuppgifterna jag fått, tror det kan sysselsätta mig i ett par timmar i alla fall, alltid något. helt sjukt, jag längtar tillbaka till skolan (trodde aldrig jag skulle säga det) , vill bara slänga av mig gipset och träna upp foten så att jag kan börja gå igen. men det går inte för sig än, men om sisodär 4½ vecka så är jag tillbaka.


dofter.

 
två givna favoriter hemma hos mig. mina nya parfym samt ljus med doft av linne (finns på Cayenne).

bracelets.armband.




alla armband på bilderna är gjorda av mig.

det händer allt oftare att jag fördriver tiden med att göra armband. nu har jag gjort en hel del och folk (ni) verkar gilla dem. så nu är min fråga till er, är det någon som är intresserad av att verkligen köpa sig ett armband? funderar nämligen på att börja sälja dessa men vill veta ifall det finns något intresse över huvud taget. :)


what.a.feeling.

helgen gick i en rasande fart. kräftskivan i lördags hos Nordéns var lika bra, mysig och trevlig som alltid. det åts pajer i alla dess former, smaskiga sallader, tårtor, godis, chips, och självklart kräftor, svenska kräftor, i massor. SÅ gott!

och idag är det måndag, och vardag igen. det enda vettiga jag har inplanerat är att maila min mentor. sedan ska jag fördriva tiden framför datorn i väntan på att Idol ska börja. det är underhållande i början, vilka sopor det finns, men vilka talanger det även har visat sig finnas i landet lagom. Det såg vi igår när killen med hår som en igelkotte, tjejen med tandställningen samt afrokillen sjöng. damn.  


casual.sunday.


saturday.morning.

gårdagens kräftskiva var hur bra som helst, precis som jag förutspått. magkänslan har sällan fel. vi var sju tjejer som satt och tjöta och åt fram till midnatt då vi begav oss hemåt. För min del var det ju bara att hoppa över till andra sidan häcken, skönt det. vid två somnade jag och vaknade sex (!!!) på morgonen, alltså för cirka en timme sedan. frågan är ju vad problemet är? jag är sjukt pigg och kan inte somna om, det går liksom inte. kanske att man ska göra lite nytta, eller så kan man ju vara schysst mot pojken och klia honom på ryggen, snäll som man är. då kanske karma kommer och kliar mig på ryggen någon annan dag, de vore ju något... nej, nu ska jag klura på mitt dilemma. TTYL!

vadskamanskrivasomrubrik?

nu har det gått en hel vecka sedan jag opererades, nu är det bara 5 veckor kvar på kryckor. heja...
känner mig otroligt rastlös, dör av tristess, börjar klättra på väggarna och hallucinera (minus de två sista då). men en som tur är så har jag två kräftskivor att se fram emot. den första går av stapeln ikväll. vid fem tiden ska jag hoppa över till "andra sidan häcken". fint de. tror det kommer bli en bra kväll, som vanligt när man hänger med tjejerna på jobbet.

men det är ett par timmar kvar tills dess. först ska jag se till att internetshoppa, ta mig in i duschen med silvertejpen, en plastpåse och en pall (det är lite meckigt att duscha nu när man är halvt handikappad) och även ta en tupplur för att fördriva tiden lite. kanske att jag hinner med att göra ett par armband också.

men bara kanske.


önskelista/wishlist.

jag har bestämt mig för att börja investera saker som kan behövas när man flyttar hemifrån. jag är galen i fina (och tyvärr oftast dyra) inredningsdetaljer, så det gäller att börja i tid annars kan det bli en dyr historia. så, nu behöver folk aldrig fråga mig vad jag önskar mig.

först ut är en Kartell-lampa som jag ska köpa så fort jag besöker en butik som säljer dessa. Måste verkligen ha en lampa i mitt nya rum eftersom jag för tillfället är lamplös.



annat på inköps-& önskelistan




· en KitchenAid matberedare i rött
· ljusstakar från DAY Home
· handdukar från Lexington (världens skönaste)
·
färgglada kuddar från Mimou
· Mateus ostrolskål (small) i någon fin färg
· stora, fluffiga duntäcken

ännu.en.

 
Jag är ingen modebloggare, absolut inte. men... jag gillar kläder, och nu när jag inte gör alltför många knop om dagarna så blir det lätt att jag hamnar på flashiga klädsajter och knåpar ihop olika outfits, bara för skojs skull. bara som ett skönt tidsfördriv. så people, ni får stå ut!


RSS 2.0