den:som.lever.får:se

grym dag tillsammans med min bästa. idag skulle jag egentligen vara med kajsi eftersom hon äntligen har kommit hem, men jag trodde vi skulle va på kvällen och hon kunde bara på dagen. oflyt... men på söndag, då ska vi ses i alla fall :)

ikväll ska jag istället bara ta det lugnt tillsammans med familjen. funderar på att måla lite, men får se hur det blir. nu ska jag i alla fall äta godaste maten, nämligen tacos! muuums. dock så vet jag inte om det är lika gott med kyckling i istället för köttfärs, men en liten fågel viskade i mitt öra att det t.o.m. är godare. hur det nu kan bli godare än så? jag är skeptisk. men den som lever får se.


young dad

helt spontant ska jag åka iväg till min J nu och sova där. tredje natten nu. i like it. det behöver jag verkligen efter en lång och tråkig dag fylld av tårar för ingenting. dålig dag helt enkelt. sånt som händer. men nu ska jag duscha och sticka iväg. jag är säker på att J gör mig på bättre humör, som alltid.


vad vore jag utan dig?


My Life Would Suck Without You



sjukt bra och annorlunda.

gammal kärlek rostar aldrig

min älskling är hemma! hur bra som helst och jag är galet glad. han sov här inatt och igår så blev det en massa mys sedan bastade vi även och hade det bara allmänt bra. min älskling är bäst.




I'm/happy

ska snart dra iväg till J's systers lägenhet och mysa med katterna. lovisa följer även med, så slipper jag vara ensam.

imorgon kommer älsklingen hem, och jag är redan på sjukt bra humör. kommer bli grymt skönt att se hans fina ansikte igen och pussa en massa på honom. tror inte han kommer vilja ha pussar på flera dagar efter morgondagen/natten. jag längtar!


wedding

på radion snackar dom om det. jag garvar. jag kollar. jag dör. störtskönt.


gårdagen i bilder









  


i'm the fuckin' Buddha




lördag

gårdagen spenderades med min bästa lovisa. det blev en myskväll med film, godis, alfapet, skratt och lite målande. kanon!

min dag började redan klockan åtta då pappa kom och väckte mig. sedan gav vi oss ut i skogen för en långpromenad med shaggy. stavarna fick även följa med för min del. sedan blev det en härlig blåbärs frukost och nu ska jag hoppa in i duschen.

min kväll kommer att spenderas med lovisa & haza. tror jag hörde någonting om en vattenpipa minsann? sedan ska jag även förbi J's syster och kela med katterna.

 


MÅLAA

det blev lite ändrade planer igår. satt och kolla på tv alldeles ensam, lovisa hade annat som var tvunget att fixas. så jag passade även på att måla lite. satt uppe tills klockan slog tolv med mamma. vi måla, sjöng och skrattade en massa.
 
just nu sitter jag och lyssnar på Wheel in the sky, enbart för att det påminner mig om jonatan. ååh, vad jag saknar honom. dags att komma hem tycker jag, älskling.


den vänstra och den mittersta bilden är nya. den mittersta var väl mindre lyckad om man säger så, MEN övning ger färdighet.


namnsdag

just det. idag är det min NAMNSDAG!
emma emma emma emma emma.

GRATTIS ALLA EMMOR!
(och inte minst mig själv)

kung/av/ingenting/alls

det fanns gott om blåbär i skogarna i år ska jag säga er, galet gott. blåbär och mjölk till frukost smaka inte helt fel. har målat idag också, sedan följde jag med lovisa till um. blev en väska rikare.


mmhm.. FASHION!

nu ska jag ta fram penslarna och fortsätta att måla, sedan kommer lovisa lite senare. då blir det Supersize vs. Superskinny. great!


blue

ikväll blir det blåbärs plockning med lovisa och de flesta i familjen. jag hoppas innerligt att det även innebär blåbärspaj med krämig vaniljsås. åh så gott!

colour.

några timmar på altan resulterade en ny målning. en svart ram och lite små ändringar så är den check.




I'm/not/leaving/now


dagen började med en långpromenad med mamma & shaggy. vi hann komma hem alldeles lagom innan regnet började spruta ner från den gråa himlen. sedan blev det lunch & dusch innan lovisas pappa kom och hämta upp mig, så skjutsade han ner mig och lovisa på stan. köpte mig en galet snygg väska... mmmh, så fin!

nu ska jag bänka mig framför tv:n. hoppas det finns någon bra film att kolla på.
PS. jag saknar dig, jonatan! DS.


rubrik.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. tanken var att jag skulle gå upp vid tio tiden för att sedan dra till gymet med mamma, men icke! hostade hela natten så då var det ingen idé att ens försöka vara hurtig. får se om det kanske blir en promenad senare istället.

nu ska jag smeta in massor av kladd i håret (även kallat inpackning), samtidigt som jag slänger ihop en härligt grön sallad. mmmums. jag är så hungrig och sugen på saker hela tiden idag, tänk en fet godispåse.... eller nej. lingonveckan är här för att stanna!

 

/love/

att säga hejdå till den man älskar mer än allt i världen är inte lätt. jag saknar honom redan. imorgon är han framme i ett varmare land medans jag sitter i Sverige och rullar tummarna och funderar på vad sjutton jag ska göra. vad ska jag ta mig till? jag fick i alla fall ha honom vid min sida den sista natten på tio dagar. jag längtar tills jag får känna hans värme igen.

 

bildbomb

jag låter bilderna tala för sig själva. behöver jag ens säga att vi haft det underbart?
Gränna. Göteborg. Västkusten. Stegerholmen.














mannen utan ansikte..







































HEMMA

nu är jag hemma. bilder kommer så fort jag har tid och lust. just nu är sömn det enda jag behöver och prioriterar.

mjau

har varit och lämnat shaggy i Regna nu. ikväll blir det packning och mys med älsklingen, sedan ska jag gå och lägga mig skapligt för imorgon bär det av. åh, som jag längtar!





sötaste (och minsta) kissemissen jag någonsin sett. roligast var att den hette Katten.

göteborg imorgon

› packa - check!
› städa - check!
› baka kladdkaka - check!
› lämna shaggy i Regna
› sy upp ett par jeans
› raka benen
› ladda kameran

imorgon bär det av till Göteborg med stopp i Gränna. får se ifall jag bloggar när vi är där, beror på ifall vi tar med laptopen eller inte. om inte annat så är jag tillbaka om några dagar. ha det bra så länge. /e


REGN

idag känns det som att jag sovit bort dagen. vakade för en stund sedan. tittade ut genom fönstret och såg att gatorna var torra, precis när jag skulle sätta på mig kläder för att gå ut och gå en långpromenad så ser jag att bilarna i princip flyter. så typiskt. så istället får jag väl sätta mig framför tv;n och glo på någon bra film och skissa.



svensk sommar....


23:58

ikväll har jag umgåtts med lovisa och christoffer. vi drog ner till djulö med hela hennes familj (nästan) och spelade minigolf. det blev en lycklig fjärdeplats för min del. sedan drog vi till specce och hyrde en film och köpte lite gott. filmen sög men sällskapet var desto bättre. tror filmen hette "way of war" om jag inte missminner mig.

nu ska jag sova, det är en dag imorgon också.
natti /e'

have you ever seen the rain

ny design som ni kanske ser? blev trött på den gamla så satt och knåpa ihop en ny igår, inte helt nöjd än, får se om jag orkar ta tag i det och fixa klart designen idag eller inte, vi får se.

gårdagen spenderades i alla fall med bästaste J. regnet öste ner och vi blev sugna på godis. så det var bara att sätta på sig regnjackan och cykla iväg. dyngsura kom vi sedan hem med en massa godis. vi bestämde oss för att spela den försvunna diamanten. och som vanligt så förlorade jag. men det är väl som man säger "otur i spel, men tur i kärlek". jo, jag tror stenhårt på det. men stackars Jonatan, han kan inte ha det lätt med mig med tanke på att han vann hela tiden..

på kvällen hände inte ett dugg. skulle egentligen umgåtts med kajsa, men varken hon eller jag var sugna på attt ge oss ut i det trista vädret, så vi bestämde oss för att ses någon annan dag.

dagen började bra. gick upp strax innan elva, slängde i mig en banan och drog iväg till gymet med mamma. riktigt skönt (och svettigt) var det. nu ska jag hoppa in i duschen. sedan får jag se vad dagen har att erbjuda. /e



onsdag

kajsa igår kväll. jonatan inatt. och nu själv.
ska fräscha till mig nu så jag ser mänsklig ut för sedan bär det av till norrköping med J och hans mamma för lite shopping. det blir kanon det, om jag hittar det jag söker vill säga...

HOFFMAESTRO - highway man
gryyymt


believer!

älsklingen sov som sagt här inatt. lillebror sov även med oss. ibland så är han rolig. 

" får man börja svära när man går i trean "

och sedan..

- jag vill inte gifta mig, men då kommer jag inte ha någon.
- vadå inte ha någon?
- ja... hemma. ingen kommer vara hemma.
- men man behöver inte vara gift för att ha flickvän, man kan vara tillsammans endå.
- kan man? är inte ni gifta?
- haha! nej.

det var det. den här dagen har varit som de andra dagarna, grå och trist! har gjort saker som att tvätta löshår, tagit kort och lyssnat på bra musik. så tokig var dagen inte trots allt. kajsa livade upp det hela. vi kollade på en sjuk film. skulle vilja påstå att det var som en p-rulle, fast lite mildare. om jag tyckte den var bra? oh nej! sedan har vi spelat "den försvunna diamanten". hon utklassade mig. 3-0 till kajsa.

nu är det sängen som gäller. tror minsann någon väntar på att jag ska ringa.
/e'



happy together

har varit en lugn dag idag. städat garderoben och rummet lite sedan har jag kollat på tv bara. pissväder ute så det finns inte så mycket annat att göra. nu är jag med älsklingen, han ska sova här inatt. myspys!












human nature

puuh så fuktigt det är ute. kom precis hem från älsklingen, har varit där och bara tagit det lugnt, riktigt skönt. ikväll kommer lovisa över hit och håller mig sällskap, får se ifall även kajsa kommer :)

har inte så mycket mer att skriva, ville mest att ni skulle få veta att jag faktiskt lever. nu ska jag svettas vidare och äta en himla massa wok. mmm-mums!






soooooligt

gårdagskvällen spenderades tillsammans med lovisa och kajsa nere vid djulö. först kollade vi på korpen matchen och sedan hittade vi en boll och bestämde oss för att gå ner till vattnet och köra "klockan", precis som man gjorde när man var sisodär tio år gammal. kajsa tyckte att jag var vig när jag kasta upp benet lite lätt och som gammal gymnast tänkte jag "äsch, det där var väl inget" och försökte sedan överträffa mig själv - vilket jag även gjorde! jag kavlade upp ärmarna och tog i ännu mer, och vips så gled conversen undan och jag låg på backen. jag skratta så jag tjöt. det är sådant som man brukar skoja om att "tänk ifall det skulle hända", och så gjorde det de!

senare åkte vi i en himla fart hem till kajsa då vi insåg att vi var badsugna runt halv elva på kvällen. och sedan åkte vi förbi mig och lovisa. ett kvällsdopp blev det och det var grymt skönt. något som var mindre skönt var när man kom upp ur vattnet och blev sönderbiten av allt mygg. efter doppet drog vi hem till lovisa där vi spenderade resten av natten i soffan och sedan sängen.

idag har jag varit vid djulö med lovisa och solat & badat. på stranden kan man höra allt möjligt, så som:"jag minns den första svarta killen jag låg med. seriöst, han hade en jävla hästkuk!".

nu ska jag göra iordning mat. hemmagjorda hamburgare var inget som lockade idag. sedan ska jag umgås med min älskling resten av kvällen.
/e'


free

bli medlem gratis och få presenkort från Kicks, Gina Tricot, Åhléns osv skickade hem till dig.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=164544 
 

best friend!

idag har jag umgåtts med lovisa hela dagen lång. vi har solat, badat och gått en långpromenad. passade även på att ta en hel del kort på vägen. det var grymt varmt och vi blev alldeles lama i benen efteråt. bjuder på några bilder i alla fall, de flesta blev ganska så fula med tanke på att vi var nästintill neutrala idag. men som sagt, vi bjuder på det!














fake a smiiiile!



RSS 2.0