depeche mode - wrong

måste erkänna en sak. ibland är fjompen d.v.s. min lillebror skön. som idag vid middagen t.ex. hans klass har delats för att halv klassen ska vara utlänningar, detta för att förhindra att alla utlänningar kommer i en och samma klass.

- hur var det då? verkade dom snälla?
- pff... ingen aning, vi pratade inte så mycket. dom var liiiite bruna.

nu ska jag kila iväg till kajs. vi äta Ben & Jerrys som jag sagt att jag aldrig ska testa eftersom jag trodde att jag skulle bli beroende med tanke på hur smaskigt det verkar när alla andra berättar, och visst, det är jävligt gott. men inte så gott att man blir beroende. ikväll blir det "Half baked". smaskens!

PUSS




pusta ut

nu kan jag äntligen pusta ut! 

• kemifördjupning - check!
fördjupning i hemkunskap - check!
• bokrecension - check!
• bilduppgift - inte klar!
fysikprov - check!
• alla nationella prov - check!

jag är så jävla stolt över mig själv. jag känner mig så bra när jag gjort klart saker och ting. spelar ingen roll att jag var ute i sista sekund som vanligt, jag är ju bannemig klar nu! eller, nästan i alla fall. bilduppgiften blev inte klar. ska komma med en bra ursäkt, förhandla om mitt betyg och säga att hon aldrig kommer ångra sig om hon låter mitt betyg med tre bokstäver stå kvar - trots att jag inte är klar med den sista uppgiften. skulle ju kunna ta en bild på den när den är klar och mejla över till min lärare. hm... tror inte hon går med på det. jag får väl helt enkelt leva med det. jag kan ju alltid skylla på att jag hade mycket annat att göra och säga att bokrecensionen i alla fall blev grym. vad kan den annars vara när den är 10 sidor lång? får jag inte ett mvg, eller åtminstone ett vg+ så vet jag inte vad.

slutsnackat om skolan, snart är den ju över i alla fall så! deadline för alla restuppgifter är imorgon.

idag var jag i alla fall på stan med kajs efter skolan. hon köpte ett par skor men vad köpte jag? i-n-g-e-n-t-i-n-g. i och för sig så hittade jag ingenting att jag kände att jag verkligen måste ha heller så. den som spar han har!

nu är det sängdags. jag är på topp.
ska ringa min man och berätta hur bra han är också, när jag ändå är igång.

love /e'



yummi

jag är usel på att uppdatera just nu. faktum är att jag verkligen inte har tid. 6 inlämningar, prov och andra uppgifter ska lämnas in senast på fredag och de flesta ska vara klara imorgon.

har ett prov att plugga till. fysik är inte mitt starka ämne, det krävs tid för att förstå sig på det. så nu är det plugg som gäller. jag uppdaterar mer när jag har tid.

PUSS

today!

idag är det bara...
16 dagar kvar tills balen
17 dagar kvar tills vi ska övernatta med klassen
19 dagar kvar tills det är skolavslutning



lovely

djulö igår med lovisa för att få lite mat i magen (resten av min familj var nämligen där så). sedan drog vi hem till mig och strax därefter kom även kajsa. vi hade en myskväll med popcorn, film och en himla massa snack. alltid lika trevligt! senare kom även jonte och hubbe och gjorde oss sällskap. älsklingen sov här också :)

idag ska jag bara ta det lugnt. J kommer över sen igen och gör mig sällskap. jag röstar för en bra dag idag, för imorgon är det skolan som gäller. puh....



mina bästa på skolavslutningen -o8
[och ja... alla är nog ganska oförberedda på den här bilden]

LILLEBROR



hjärta

ett stort hjärta till min bästa vän lovisa för att hon alltid, och då menar jag alltid, ställer upp för en, förstår sig på mig och helt enkelt är bäst. jag älskar dig min vän ♥






talang!

frågan är vad sjutton jag gör uppe såhär sent? det är inte likt mig. kollade som sagt på Talang förut. grymt att Men gick vidare, det var mina favoriter! synd dock att en liten kille som inte satte alla toner gick vidare istället för Lennart Bång som körde spoken word. han var seriöst grym som satan!

efter att jag myst ensam framför TVn så satte jag mig framför burken, målade fransk manikyr på mig själv, det var svårt - men det gick! sedan kika jag igenom alla sveriges bloggar (kändes det som) och blev galet sugen på att sy mig en kjol. var inne och kika på en tjejs blogg och hon hade sytt en egen kjol, lagt upp beskrivning och allt. så kanske ska knata ner på stan någon dag och se ifall jag hittar något fint tyg.

nu ska jag sova! mina ögon svider.
natti /e'


I'm gonna get stronger now

älsklingen sov här inatt och vid tolv idag så drog han ner på stan och gjorde lite ärenden. sedan kom han och hans föräldrar och hämta mig så drog vi till örebro. myspys! köpte mig bara ett halsband idag, plånboken är tunn (redan!). men tänkte i alla fall slänga in bilder på det jag handla igår och idag.

nu blir det Talang och Berg flyttar in. Kanon!
/e'


jeansen och skorna
[ignorera mina fötter]


halsbandet.
[finare i verkligheten såklart]

We were sitting on the top of the world



har varit i norrköping (ingelsta) hela dagen med familjen. köpt mig ett par sandaler och ett par nya, ljusa jeans. så otroligt skönt att kunna shoppa lite igen. Ingelsta var förresten otroligt bra nu när de byggt ut och allt. innan vi drog hem blev det mat på Max så nu är jag proppmätt. känner att muffinseffekten inte är långt ifrån mig nu så ikväll ska jag ut och springa med älsklingen. sedan ska vi basta och bara ha de grymt mysigt. han sover här inatt, det gillas!

får se om bilder på mina skor och jeans kommer senare, håll utkik!
men jag lovar ingenting. /e'


happy day

friluftsdag idag. gick skapligt, trots att vi bara var typ nio stycken från klassen som var med av 25. våran klass alltså... slutade strax innan halv ett. drog hem och duscha och sedan åkte jag upp till tallås och mötte olivia och kolla på Rotarykonserten i tallåsaulan. Andreas Johnson var där och WOW säger jag bara. han var så grymt snygg och sjöng precis lika underbart (om inte bättre) i verkligheten. muums!



[ignorera att han ser skelögd ut på bilden och lägg till att han är skäggig nu]


ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. den som lever får helt enkelt se!
nu ska jag tralla vidare på grymma sånger och måla naglarna. livet är underbart!
/e


when it was good

skoldagen idag var helt okej :) efter skolan drog jag hem och fixa lite, och senare kom älsklingen hit. är med han nu också. har precis hoppat/brottats på studsmattan. kanon kul, 4 av 5 toast. hö-hö!

nu ska jag mysa med mina pojkar.
/e'


lilla bäääbisen!
jag älskar dig, bara så du vet!


monday

jahapp.. skola idag då. bara att stå ut. det är ju som sagt en kort vecka nu, vi har endast vanliga lektioner imorgon för på onsdag är det friluftsdag hela dagen lång. skönt måste jag säga!

har umgåtts med kajsa idag efter skolan. var hos henne och tog det lugnt och kika på Batman - The dark knight, eller hur sjutton det stavas? hur som helst, trevligt var det iallafall. snart ska jag ut och gå med pappa, sen blir det plugga av! läxförhör imorgon och en extra lång dag eftersom det var så många som skolka i våran klass i torsdags (när jag var hemma och var sjuk). ahja, inte så jobbigt trots allt.

/e'

wooooonderful

älsklingen hela natten/dagen lång. underbart! :*
han låg tvärs över hela sängen, jag hade ont i ryggen, blev tjurig, gick ner och hämta en madrass och sov som en stock. smart val vid midnatt måste jag säga. aldrig sovit så bra när han sovit hos mig faktiskt. 1-0 till mig!

nu är jag hungrig som en vaarg. det tycker jag man gör något åt!
/e'



[jag älskar dig.]




 


syskonkärlek















usch.

det värsta med att vara hemma och sjuk är att man börjar vänja sig vid att gå runt med hår som går att spegla sig i, gå halvnaken och osmnikad, utan att tycka att man är äcklig. men nu börjar jag känna mig äcklig, och det har jag väl vart ungefär hela veckan så nu är det dags att göra någonting åt det. nu ska jag duscha och sminka mig, bara för att känna mig fin inför mig själv. det är fredag förfan! det är inte okej att se ut såhär, faktiskt....


M som i majs


kom och gör mig frisk!

ååh.. igår mådde jag ganska bra i skolan och sånt, sen när jag kom hem kände jag hur jag bara blev mer och mer snuvig. och idag kan jag knappt prata eller andas. börjar bli trött på att vara sjuk. kom och gör mig frisk!

har legat och degat i soffan hela dagen. mamma och jag har kollat på två hela filmer på canal +. först kolla vi på Mr Woodcock som var riktigt rolig, sen gick Eagle vs Shark. den rekommenderar jag starkt! det var den sämsta filmen jag någonsin sett, fanns liksom inget budskap som helst trots att jag verkligen försökte intala mig själv att det fanns det. satt och skratta mig igenom hela filmen, den var så patetisk så det finns inte! sjukt.

nu ska jag slänga i mig en massa halstabletter, spruta in gift i näsan och knapra alvedon.
livet är underbart!



















love, sex, magic

tillbaka till skolan idag. det är hårt, men inte alls långt kvar till sommarlovet nu. 30 dagar för att vara exakt.

jag ser fram emot sommarlovet, och nästan ännu mer tills jag börjar på designgymnasiet. hoppas verkligen jag kommer trivas där. alltid bra att skapa nya kontakter, bli mer självständig och skaffa lite vuxenpoäng. jag tror jag kommer klara mig fint, jobbigast kommer bli att vara utan jonatan och mina närmsta vänner. men vad är tre år av ens liv när dom kommer stanna kvar föralltid? eller ja... man ska inte säga för mycket, men de riktiga vännerna och den äkta kärleken stannar föralltid som man brukar säga.

lite för mycket snack tycker jag, så nu ska jag ner och borsta gaddarna!
ha det bra /e'


jag älskar dig i alla lägen!

art

uppgift: att göra en förändring i bilden men samtidigt ska det inte vara så dramatiskt,
utan man ska se vart bilden har sitt ursprung.



orginalbilden av Liselotte Watkins




min målning



!

imorgon kommer bilden på min målning upp för jag vill ta kort på den i dagsljus. så ni får allt vänta!
nu blir det sängen för min del. börjar bli lite pömsig.. men först ska jag ner och smörja in mig och borsta tänderna.



GODNATT!

sjuk

igår var det vattenkrig med J och lillebror som gällde. det var grymt kul ända tills jag vaknade upp imorse och insåg att jag blivit sjuk. förkyld och svettig sitter jag just nu och väntar på att min målning ska torka så jag kan fortsätta. ni kommer förmodligen få se en bild på den när den är klar.

nu ska jag ner och fortsätta.
PUSSS


i början såg det oskyldig ut, ända tills J fick för sig att använda vattenslangen...
(taget genom fönstret)


...och spruta ner mig så jag blev såhär blöt.
inte okej, fjompis!

f**k you very much

gårdagen var toppen! 
var med lovisa hela kvällen. vi gjorde pizza, åt gott och kolla på en jävligt bra film. synd bara att jag inte kommer ihåg vad sjutton filmen hette. skitsamma. jag grät i alla fall hur mycket som helst, trodde aldrig tårarna skulle ta slut. vid halv tolv var jag hemma, kröp ner i sängen nästan direkt.

denna dag började sämst. struntar i att berätta varför. bestämde mig för att gå en promenad istället för att dra till gymet. kom hem för ett tag sen, och nu ska jag hoppa in i duschen. jag är långt ifrån fräsch.

så, nu vet ni!
/e'

oh boy!

som jag hade saknat jonatan. märkte det igår när jag bara fick krama om honom igen. han är så jävla bra, min jonatan.

han drog hem vid tio imorse. han skulle ut och köra cross och jag ska umgås med lovisa idag. mycket trevligt. har städat lite idag faktiskt, sen har jag skrivit en del på min bok/film recension. duktiga jag!

bjuder på två sköna låtar.
/e'



 


It's raining men

pluggade i fyra jävla timmar igår och ytterligare fyra timmar idag.
helt slut är jag, men jag är stolt som en tupp också, äntligen har jag lämnat in ett SO arbete i tid.

tacos har jag ätit och "vem vill bli miljonär" har jag spelat. nu fattas bara älsklingen. hoppas han kommer och plingar på dörren snart, dyngsur och söt. det har kissat ner regn hela eftermiddagen idag och gör det fortfarande. sverige när det är som bäst... äh! ska inte klaga. det är fredag för sjutton och jag får en krypa upp i en stor och varm famn inatt.

nu ska jag fortsätta mysa framför talang.
love /e


[gammal bild]
handen bakom huvudet, halvöppen mun och aningen skelögd så har du det.
se och lär hur du inte ska göra


H-G

Hilde-Gun alltså...  vilken kvinna! hon är våran hemkunskapslärare, men borde egentligen satsa på att bli språklärare. pratar hon inte svenska så går hon igång på att prata engelska, franska, norska, danska med mera...

H-G: när tycker ni att vi ska äta då?
Adde: runt sex tycker jag (skämtar)
H-G: alla har nog inte tid att vänta tills sex.
Jag: äh, den som väntar på något gott....
Kalle: ...väntar aldrig för länge
H-G: jamen.. sex kan man ju alltid längta till

ibland så kan hon vara bra skön hon, ibland...

snart kommer lovisa hit, hon har köpt med sig två klänningar från sthlm som jag ska testa. hoppas dom är lika fina i verkligheten som på bild. frågan är bara vad som blir finast, vit eller gammelrosa? vi får väl se :)

senare ska vi även fira bror som för övrigt fyllde 19 år i tisdags. GRATTIS!
och efter det så måste jag plugga. inlämningar in my ass känner jag just nu.

/e'


Grattis!


från skolan

sitter i skolan och har hemkunskap. maja lagar mat till mig medan jag sitter i datasalen på söder och skriver om "bostäder" typ. köttbullar snart. mmmmums.

en jävla massa plugg väntar på mig när skoldagen är slut.
jag dör. typ.

godnatt

Ligger kvar i sängen, hoppas känslan ebbar
tills rummet krymper och jag trängs med väggar



scary

kom hem från skolan idag. skulle precis hämta boken och lägga mig och läsa när det ringer på dörren.

- jocke, väntar du på någon?
- nej..

jag går och öppnar och utanför står en man i 35-40 års åldern. han är kort, spinkig och är stiligt klädd. han frågar mig om jag pratar engelska och jag svarar nej. sedan frågar han om mina föräldrar är hemma och ifall dom pratar engelska. jag drar en vit lögn och säger att dom är hemma. sedan ställer han den konstigaste frågan. han frågar om jag har ispåsar hemma. nej svarar jag och stänger igen dörren.

senare ser jag hur han och en annan man går omkring vid alla hus på våran gata och plingar på. jag ringer till pappa och säger att de var en skum öststatare som går omkring och frågar efter ispåsar. pappa berättar för sin chef och dem ringer till polisen. hellre ringa en gång för mycket än en gång för lite. poliskvinnan ringer hem och pratar med mig. hon vädjade till mig att inte öppna ifall de kommer någon okänd och plingar på igen. förmodligen var deras tanke att jag skulle gå och kolla ifall jag hade ispåsar så att dom kunde tränga sig in, sno åt sig allt dem var ute efter och sedan dra. skumt.. senare hade p och k varit ute och kikat lite i kvarteren och sett ett par öststatare åka runt i en pick-up och kollat i  kvarteren runtomkring. så, öppna inte dörren säger jag bara.

/e'


?

funderar på att lägga ner den här bloggen och göra en ny.
vad tycker ni?

sunshiiine

har tillbringat hela dagen som gått åt att ligga på altanen och läst i boken. grymt! I fyra hela timmar låg jag och bara läste och läste. detta gjorde att jag fick en hel del färg också. magen är nästintill jävligt brun. sånt gillar jag!

hur som helst... tänkte hoppa in i duschen snart och fräscha till mig lite. ikväll blir det grillat, vilket är jäkligt gott! sedan ska jag träffa älsklingen ikväll.

och en sak till bara...
JAG ÄR PRELIMINÄRT INTAGEN PÅ DESIGNGYMNASIET I NACKA!!!!!!!!
hur glad är jag? :D så glad man kan bli faktiskt.

det var allt för mig.
/e'

KOM HEM!!!

lovisa, kom hem för sjutton!
jag saknar dig


när alla andra försvinner så finns du alltid kvar ♥

något

valborg igår, ifall någon missa de?
familjen fick gäster och jag & J var här och umgicks med dom. gick även ner en sväng till brasan och kika, men det var inget att ha så vi gick hem igen. J sov även här. pysmys!

idag har jag hjälpt min morbrors fru med att stå i kassan i hennes nya butik eller vad man kallar det, var där en stund och sedan drog mamma och jag hem igen. la mig på altan och sola i någon timme och nu sitter jag här. funderar på vad man ska göra ikväll. äh, det löser sig. kan inte bli värre än att jag stannar hemma. en fredag! muuums verkligen.

/e

RSS 2.0