hööööst





 



nu är det verkligen höst ute. det ligger stora högar med gula löv vart man än går och det är kyyligt. J sov hos mig inatt, precis som alla andra nätter det här lovet. underbart! efter lunch traskade jag ner själv på stan. det är så himla skönt att gå på stan själv ibland faktiskt. det finns ingen som klagar på att man går in i samma affär tre gånger under loppet av en halvtimme, drar i varenda plagg man ser, går och dagdrömmer osv. enda nackdelen är väl att det inte finns någon som säger åt mig ifall någon jag känner vinkar åt mig utan att jag ser det, med tanke på att jag ibland är halvblind. men det är smällar man får ta.

alldeles för mycket text nu tycker jag, så vi avrundar. nu!

en helskön dag

efter en kväll/natt hos pojken, en timme på gymet och en god lunch så mår man som bäst. idag ska jag bara fixa & dona med småsaker och ikväll är det extraöppet på stan så det blir en sväng ner dit lite senare. jag känner mig rik som ett troll så fort studiebidraget kommit, så ska göra ett nytt försök med att hitta några snygga undies. hoppas jag har turen på min sida den här gången i alla fall.

men nu - duschen!


I gotta feeling



vad ska man göra idag tro?
funderar starkt på att städa rummet som ser ut som ett bombnedslag.

igår var det spelkväll med J som gällde. mario kart & jag är en bra kombination! (y)




sugen?



kondomklänning någon?

27 oktober

 

igår blev det en sväng på stan, köpte nödvändiga saker så som silvershampoo, vitaminer och påfyllning till mobilen, d.v.s. allt förutom det jag egentligen skulle köpa, underkläder! seriöst, jag tror hela katrineholm har samma BH-storlek som mig. alla, verkligen alla, snygga underkläder i min storlek var slut. buhu..

J's och min 2-års dag var i alla fall great! ILY.

nu ska jag tvätta ansiktet och dra till solariet. har en gratis solning eftersom jag tränar på Hälso så det är bäst att passa på antar jag.

2 år. 24 månader. 730 dagar ♥

igår kom jag hem från en underbar helg med J och hans familj i Oslo.
idag lär jag vara lika oaktiv som vanligt, för idag blir det full rulle. ska ner på stan och göra en massa ärenden, sedan ikväll ska jag umgås med min Jonatan.

vi firar 2 år tillsammans idag. jag är så jäkla lycklig att jag har dig, älskling! ♥



Nu - HÖSTLOV!

åh, det klingar så fint i mina öron. höstlooooov. smaka på det!
dessa 9-10 veckorna i skolan har gått så otroligt fort, vilket är jäkligt bra.

imorgon åker jag till Oslo, Ilse åker till Malaysia och Lisa till Köpenhamn.
vart ska alla andra då? Somliga kanske ska göra vad de brukar göra, typ som att sova utanför H&M butiken bara för att man får 200 kronor i presentkort om man är bland de 100 första vid öppningen i Katrineholm. haha, förlåt, men det var verkligen komiskt.. 

snart slänger jag nog in en bild på klassfotot, skolkatalogen kom nämligen idag. tur att man är lika vit som ett A4:a då. 

nu avrundar jag med att hälsa Ilse att hon inte får gå vilse (i djungeln). 

update: klassfotot kommer när internet funkar som det ska... just nu är det inte på min sida.
 


GRATTIS!

Grattis på födelsedagen, älskling & lillebror.
(och lars winnerbäck dååå)


LOVE YOU!

!SOLID

dagen började grymt. på lunchrasten drog vi till Nacka Forum, gick in på !SOLID och lämna in en Metro och fick en tröja gratis från märket Humör. kanon tyckte vi. bjuder på bilden, trots att man ser ut som ett fuckface.



dagen slutade med att jag svimmade mitt inne i Sickla Galleria. galet pinsamt.
ät aldrig dåligt, sov dåligt och stressa på samma gång. det slutar illa. tro mig...

Nu är det födelsedagsfirande i förskott som gäller för lillebror.
laterooo.


möbelmagasinet

sitter med datorn i högsta hugg och sneglar lite på Äntligen Hemma då och då. Möbelmagasinet i Katrineholm var faktiskt med och fick bra omdöme. var bara tvungen att skriva det. tyckte det var lite kul (och komiskt) att Sveriges tråkigaste stad (av alla ställen!) fick vara med på ett litet hörn. 1-0 till katrineholm. (y)


paus/stop/exit

en mindre intressant blogg.
NU - bloggpaus tills det känns kul igen

RSS 2.0