måndagsångest.


såhär dämpade jag min måndagsångest och laddade batterierna inför en vecka full av plugg.
målet för veckan är att bli klar med alla inlämningar, prov etc i tid. det blir minsann en utmaning. har suttit hela kvällen med morgondagens två uppsatser/redovisningar.

IKEA.

sitter just nu på en vagn på ikea med J. har införskaffat mig en byrå samt ett fräscht linne och en ring. snart bär det förhoppningsvis av hemåt men först gör vi nog ett uppehåll på Max. på återseende!

thailand.del.två.

här kommer andra delen av bilder från thailand. och det är inte allt! en tredje del kommer någon dag.



















when.it.was.good.



har spenderat den största delen av dagen med pojken min, men hann även med en spontanlunch med grannen. riktigt gott. nam! ikväll har jag varit iväg på middag samt kollat på film. snart ska nog john blund komma över, det är en dag imorgon också. en dag med shopping och IKEA. fina grejer.

yesterday.is.history

mådde så bra igår, "för bra för att vara sant" tänkte jag, och mycket riktigt så var det så. det var inte sant, det varade inte så länge, men jag njöt varje sekund jag var det. jag tycker inte om förvridna versioner av sanningen. (konstigt inlägg det blev, men äsch, det får vara så)

fredag.

är på strålande humör idag. allt känns så bra, för inte nog med att det är fredag idag och det har varit den sjukaste skoldagen på länge, jag ska även få träffa alla tjejer ikväll och det bjuds på fest. underbart! har saknat allt och alla. typ. det blir snabba puckar när jag är hemma, måste hinna duscha, äta och fixa mig, men de ska vi nog kunna klämma in. Det är ju trots allt f-r-e-d-a-g! /överglad tjej

en.vecka.återstår.

hela gårdagen gick åt till att plugga. gjorde klart min engelska inlämning och kände mig sjukt duktig efter det. det är så skönt att bli klar i tid och få en sak mindre att tänka på. nu ska jag bara fokusera på de fem inlämningar/proven som återstår innan jag lämnar plugget för fem veckor. fyra veckor av praktik och en vecka lov. det är bara att ge allt sista veckan (mycket "veckor" här kände jag). sen lovar jag att börja uppdatera som vanligt igen. men som sagt, fem inlämningar/prov återstår! helt galet och allt är till nästa vecka. puh....


alla.är.vi.olika.tack.och.lov.

på väg till skolan hörde jag den (förmodligen) konstigaste komplimangen, någonsin! precis innan vi kliver av tåget säger en tjej till en kille "jag måste bara säga att du har en otroligt schysst benstomme" varpå killen kollar lite frågande på henne och hon fortsätter "ja alltså du har en otroligt fin benstomme i ansiktet, var bara tvungen att säga det". Jahapp. Skön komplimang.

veckan.som.kommer.

tänkte försöka få lite gjort i veckan.
först och främst måste jag fokusera på allt plugg, vi har så sjukt mycket nu de två sista veckorna innan vi går ut på praktik (därav den dåliga uppdateringen), sedan tänkte jag försöka fixa tid hos en läkare som kan kolla på mina fötter eftersom jag har hallux valgus som bara gör ondare och ondare, dessutom ska jag börja röra på mig mer samt börja knapra piller och träna upp min arm så att jag blir av med inflammationen.

känner mig i princip som en tant som har ont lite här och var. men det är smällar man får ta. förhoppningsvis kan jag känna mig som sjutton snart igen.

smart.

- du såg hon som satt i kassan, är hon ny eller?
- jag vet inte, jag har aldrig sett henne.

plugg.söndag.

sitter hemma hos grannen och pluggar och äter godsaker.
fy fasiken så mycket skönare det är att plugga tillsammans än ensam. har en engelska uppgift jag försöker börja med, men jag är svårstartad, sen när jag kommer igång då jäklar! ska försöka smida lite idéer nu för att senare ikväll kunna njuta av söndagen. det står myskväll på schemat, skönt! på återseende!


dream.on.

sitter och funderar på vad för väska jag ska införskaffa mig i år. känner för att köpa mig en rejäl, klassisk väska som passar lika bra nu som om tio år. min drömväska är en balenciaga eller miu miu, men femton lax på en väska är inte riktigt vad jag har råd med. så frågan är ju vad man ska köpa för någon? tål att tänkas på....


yes please....

thailand.del.ett.

här kommer ett par, slumpmässigt valda, bilder från thailand.
















uselt.

Försökte uppdatera bloggen igår med en massa bilder och text. Dessvärre ville varken blogg.se eller min dator samarbeta. Ger mig på ett nytt försök senare och hoppas på framgång. Kom tillbaka då :)

awesome.

första skoldagen på en månad är nu avklarad. är sjukt trött efter hemresan igår och såg verkligen fram emot att sätta mig på tåget och slumra. satte mig på en plats, utan någon bredvid mig. släckte lampan. skönt. äntligen kan man sova. Tio minuter senare kliver en dam på tåget. sätter sig bredvid mig och TÄNDER LYSET! idiot, tänkte jag. lagom trött och väldigt lättirriterad. men vet ni? hon flyttade på sig, släckte lampan och satte sig i ett annat säte, längre bort. ibland blir jag rädd för mig själv. Läste hon mina tankar eller? A-W-E-S-O-M-E!

home.sweet.home

kom hem igår kväll efter femton, helt underbara dagar i Thailand. möttes av en stort bukett med blommor och massa kramar och pussar. somnade sedan gott i min fina pojkväns famn. Känns både bra och dåligt att vara hemma. kastade mig in i vardagen direkt och sitter nu på tåget som är på väg till stockholm och skolan. mindre skönt men gud vad jag saknar alla mina fina tjejer där! Uppdaterar senare eller imorgon och då bjuds det även på bilder från resan! På återseende

last.day.in.paradise.

sista dagen i thailand. ska snart lägga mig (klockan är elva på kvällen här), för att stiga upp om några timmar igen. 04:55 kommer bussen och hämtar oss. sen sätter vi oss på planet hem mot Sverige och kylan. har haft en sjukt bra semester. de sista dagarna har varit kanon; klarblå himmel, minst 35+, vågor, god mat, bästa sällskapet och mycket shopping. bättre kunde det inte bli.

men nu är jag mätt på det, för ett tag i alla fall. saknar vardagen lite grann, mina fina vänner och inte minst J. det blir ett kärt återseende när jag kommer hem. see you!

someday.never.comes.

klockan börjar närma sig halv elva på kvällen här i thailand. har avnjutit en måltid thaimat på stranden under bar himmel med resesällskapet. dagen har spenderats på stranden fram tills klockan fem. underbart!

nu har vi även bokat en utflykt till Phi Phi Island där vi ska spendera hela onsdagen. känns helt okej! :) en vecka har vi varit här nu, och en hel vecka till väntar. den här dagen börjar dock lida mot sitt slut, och jag ska krypa ner i sängen nu! godnatt!


thailand.

klockan är strax efter sex här nere i thailand.
vädret har inte varit sådär strålande som det brukar vara men några soldagar har vi haft och lite färg har man börjat fått. massage tar jag var och varannan dag, watermelon shakes dricks i mängder och shoppingen är bra, så jag har inte så mycket att klaga på. lever loppan! måste dock erkänna att vissa själar där hemma är grymt saknade. ♥

imorgon blir det att dra ner till beachen som alltid, sen i helgen ska vi dra på nattmarknaden och någon gång där emellan så ska jag hinna med att gå till skräddaren och få en klänning uppsydd. nästa vecka blir det en trip till Phi Phi öarna och andra fina stränder. hörs när vi hörs!


stockholm.arlanda.

sitter för tillfället på Arlanda och väntar på att få stiga på flyget. om sisådär 15 timmar befinner jag mig på en vit sandstrand. klingar fint i mina öron! Får se om jag uppdaterar något där nere, annars hörs vi igen om ett par veckor!

RSS 2.0