shopaholic




Är inne i någon slags shopping-period just nu. Vill ha allt jag ser, dessvärre är man inte gjord av pengar. Men.... Önska kan man ju alltid göra..

hot off the press


köpt hårprodukter i massor, bland annat detta värmeskydd. Superbra!

CIATÉ

finaste lacket från Ciaté inhandlades i Göteborg

JACKETS


två nya jackor fick följa med mig hem, sweet!

helgens tre bästa

Helgens tre bästa inköp: skorna, hattask(arna) och ljuslyktan.

Dagen lär bli lugn för min del. Är helt slut efter helgen, funderar dock på att gå ut en sväng ifall det slutar blåsa. är riktigt höstväder nu. Ganska så mys..

Home sweet home

Precis hemkommen efter en riktig shoppinghelg i Göteborg. Har köpt så mycket fint så, bilder kommer upp under morgondagen. Nu väntar sängen på sällskap. Godnatt


är så sugen

....på att köpa fin inredning och dona i huset. En som tur är så är det löning idag och jag beger mig neråt i vårt avlånga land. Hoppas på att hitta massa fina grejer där, både till mig själv och hemmet.




high on life

Hade världens bästa kväll med världens bästa tjejer i fredags. Det var kräftskiva, alkohol i mängder, poolparty, lekar, ramsor och gud-vet-allt. Var så lycklig efteråt att jag bara log och skratta. Tänk vad lite kvalitetstid med vännerna kan göra för ens välmående. Ni är för bra ♥

Här om dagen hälsade jag på biografen tillsammans med Olivia. Vad hände!? Jag som avskyr att gå på bio, och nu vet jag ju definitivt varför. Snabba Cash II kanske inte hade någon vidare story, men den fick mig att gråta ett x-antal gånger i alla fall. Så jäkla mesigt egentligen, över en film... Hur som helst, var himla mysigt trots det.

Snart är man arbetslös, men förhoppningsvis inte alltför länge. För några dagar sedan kom en kund in på cafét och erbjöd mig jobb i Stockholm då han tyckte att jag hade något. Om jag tar det eller inte får vi se, om inte annat så var det en riktig egoboost. Tack för det!


WORK HARD AND MAKE NOICE

Bloggen har hamnat helt i skymundan. Blir lätt så när man jobbar och vill ta vara på de få lediga dagar man har under sommaren. På senaste tiden har jag umgåtts med vänner, jobbat, haft tandvärk, varit hos tandläkaren, shoppat massor bara för att jag kan, pussats med min fina och firat en och annan som fyllt år. Jahapp, det var väl allt... Typ.

Om sisodär några dagar beger jag mig till Götet, några dagar efter det åker jag & J till Stockholm och kollar på Lady fuckin' Gaga och sover på hotell, sedan är jag arbetslös och har all tid i världen. DÅ ska jag plugga teori och köra som en galning, körkortet ska finnas i min hand innan årets slut, det vore fett! Sedan ska jag fira genom att kolla på Swedish House Mafia och åka till London. Klingar fint i mina öron!  Känns som om hösten kommer bli bra och inte alls sådär grå och trist som den brukar vara. Love life!


RSS 2.0