studentens.lyckliga.dag.

livet leker.
jag jobbar, umgås med dem jag tycker om och har det allmänt bra.
imorgon åker jag & b-friend till norrköping och göttar oss samt sover kvar där över natten.

ringde även idag och ordnade det sista med J's studentpresent, så nu är allt fixat och klart. gu' så bra vi ska ha det!! och när vi ändå talar om studenten så ska jag passa på att lägga upp några bilder på mina fina studenter.













en.eller.fler.vardagar.

jag har fullt upp om dagarna. det känns som jag haft sommarlov ett bra tag nu p.g.a. långledigheten, inställda lektioner och dylikt, med det sagt menar jag inte att jag haft det lugnt -tvärtom. Jag har jobbat de flesta dagarna, pluggat, fixat inför studenten, firat studenter, kalasat på Harrys med mer. känner att det kommer bli en grym sommar, fylld med roliga kvällar i fina vänners sällskap och framför allt jobb. den här sommaren ska jag ha cashflow utan dess like.

jag känner att bloggen får jag ta som den kommer. jag känner ingen stress att uppdatera eller så, däremot kan det vara kul ibland. imorgon ska jag fira min fina pojkvän som tar studenten, samt vänner åt höger och vänster. jag glädjs åt dem, fan så gött det vore att vara där. samtidigt vet jag vilken stress de flesta känner. imorgon känner dem sig som kungar, och på söndag förmodligen som vår kung a.k.a. knullkungen, fyllda med ångest och stress inför framtiden. nej fy. sjung om studentens lyckliga dag var det ja!

nu ska jag umgås med John Blund. har en lång dag framför mig imorgon. Adrian Lux står på schemat. han ska tydligen få min rumpa att skaka enda in på småtimmarna. slutsats: söndagen blir lugn som bara den. och nästa vecka är det jobb, varje dag. det går bra nu. på återseende!



RSS 2.0