sleepy.

har inte gjort alltför mycket idag, precis som det ska vara på lov med andra ord.
sov till halv tolv. var och pratade med frisören min (inom en snar framtid händer det grejer). bestämde att jag skulle ha en riktig myskväll med olivia, men vid fem snåret ringde J och påminde mig om att vi skulle äta middag med hans familj för att fira hans pappa som fyller år idag. så det var bara att ringa och avboka med olivia, dra på sig kläder och åka till norrköping. åt en fantastiskt god middag på Meze och hade det mysigt.

nu ska jag snart hoppa ner i sängen, väntar bara på mitt sällskap.
och imorgon, mina vänner, så är det den mest överskattade högtiden på året. men det ska firas det med. ser fram emot en riktigt bra & mysig kväll med mina närmsta (saknar lovisa dock...). godnatt på er!

something.stupid.

hade en crazy kväll/natt/morgon i stockholm tisdag-onsdag. vi började på Friday's, för att sedan dra vidare till studentskivan. hade det grymt kul med mina kära vänner, men inte så mycket mer än så. dödstrött kom jag hem igår klockan åtta på morgonen. la mig och sov bort hela onsdagen i princip.

på kvällen bjöds det på mat & bowling med mina fantastiska jobbtjejer. olivia vann pris för "kvällens sämsta spelare", men jag tyckte att vi andra som var i hennes lag borde fått pris med motiveringen "för att ni stod ut med olivia hela kvällen". nejdå, men kul hade vi, även fast vi inte var det bästa laget.

det blev lite väl mycket text i det här inlägget, så jag avslutar med att säga att jag nu ska ta och fixa iordning mig för att sedan bege mig mot stan med Olivia. har jag nämnt att jag har påsklov nu förresten? nej, men det har jag. så jäkla värt!


dagen.med.stort.D.

dagen med stort D har kommit. äntligen, efter ett halvårs längtan!
lovisa ska nämligen ha sin studentskiva idag. vi är ett helt gäng tjejer som ska ta tåget upp till huvudstaden för att festa hela natten lång. men först - alkoholintag hos lisa & mat på Friday's. sounds goood! och vi, vi hörs imorgon, I guess!




kachiiiiing.

jag trotsade min förkylning och drog och jobbade imorse. Nu, ett par timmar senare, är jag hur glad som helst, men fortfarande hängig, fick nämligen lön idag. så imorgon ska jag ringa och prata med frisören min, är sugen på förändring, en stor sådan! nu är det bara att hoppas att hon har tid snart samt att hon grejar det, men de ska nog inte vara några problem :)

...

det blir nog tyvärr inte så mycket uppdatering idag heller. har varit en händelserik dag idag, på gott och ont. det kommer bättre tider, I guess. men just nu sitter jag i fina vänners sällskap och myser, och ska fortsätta med det. trevlig kväll gott folk!

I'm.alive.

jag lever, har bara haft roligare saker för mig. uppdaterar imorgon, promise! nu ska jag sova. Godnatt!

tack.för.mig

dagen har bestått av jobb, två promenader samt plugg, plugg och åter plugg. har nämligen matematik B prov imorgon som det gäller att sätta, men just nu känns det riktigt bra. håller alla tummar jag har för att det går lika bra imorgon!

och ja. jag har inte lov i veckan. mitt påsklov börjar nästa (!) vecka eftersom det blivit något fel i planeringen. am I surprised? nej. faktiskt inte det minsta. borde jag vara det? absolut inte. våran rektor är kass, och likaså kommunikationen. UH!

arg tjej.

tomato.

igår trillade den röda klänningen ner i min brevlåda. den är underbar, fast den kommer bli SÅ mycket finare i sommar med bruna ben, converse och min mockajacka. ÅH! sen kom även den vita, fina blusen från H&M. glad tjej!


I'm.no.superman.

hade en superbra dag igår! den började med att andra lektionen var inställd så jag slutade halv tolv (istället för halv fyra). kvällen bjöd på grillning med världens bästa brudar, sedan bar det av mot Statt. dansade tills fötterna börja blöda. fan så gött!

den här dagen började med några timmars jobb, sedan var jag och kolla på Olivia som gick modevisning & fikade med henne och Julia, därefter jobbade jag i ytterligare några timmar. nu har jag smällt i mig thaimat och väntar på b-friend. fin lördag!

note to myself: drick inte dagen innan du ska jobba. inte ens jag är en superman (woman).


ungefär såhär kände jag mig igår.

guds.gåva.och.lite.till.

efter svenska B nationella (som förövrigt kändes helt okej), så hann jag med en sväng på stan innan tåget rullade hem. jag är så nöjd med allting.


guds gåva till håret!


någonting hallonrött.


en liten munk så jag kan göra stora, fina knutar. dock så blev just denna knut lite halvdan, men det var första gången jag provade denna så. bättre lycka nästa gång!

18.

har helt glömt bort att visa er present nummer två ifrån olivia & lovisa. men här är den, en berlock som symboliserar min ålder. superfin! ♥ jag har bestämt mig för att inte bara köpa en massa berlocker för att dem är fina, utan jag ska önska mig eller köpa ifall jag varit någonstans. alla berlocker ska ha en betydelse eller en historia bakom sig. då blir det mycket roligare, eller något sånt.



learn.to.make.yourself.happy.

har haft en ta-hand-om-mig-själv-dag idag. har solat, skrubbat ansiktet & lagt ansiktsmask, tagit en långpromenad med hunden, duschat, smörjt in mig med tusen olika krämer (överdrift) och lagat nyttig & god mat. nu återstår bara att måla naglarna, sedan känner jag mig nöjd. efteråt ska jag ta tag i plugget. imorgon är det nationellt prov i Svenska B, så det gäller att vara förberedd.


det.där.med.att.färga.bryn.

jag var och fixade ögonbrynen idag på salong med inställningen "fyfan så snyggt det kommer bli".
ångrar djupt att jag tänkte så. jag har gjort desperata försök till att få bort färg. ser ut som någonting mellan en turk och en blondin. jag vet inte, men det har aldrig varit en hit i mina ögon.

bättre blev det inte. jag visade olivia - hon gapskratta. kom hem, satte mig och åt - hela familjen gapskratta. dem visste inte vad jag liknade mest. Mc Donald's M;et, en sotare eller den galna, finska tanten som ränner runt i norrköping? jag vet inte vad som är bäst faktiskt. inget antar jag. nu väntar jag på den sista dissen, av J. *hoppas inte att han dumpar mig. hoppas inte att han dumpar mig. hoppas inte....*

fint.finare.inredning.






vackra inredningsbilder får mitt hjärta att beatboxa och mina fingrar att klia.
jag-vill-skapa-mitt-eget-bo!


monday.morning.

SJ började veckan med förseningar, as usual. jag började min skoldag 12:30 och gled igenom den ganska smärtfritt. när jag kom hem, efter SJ's andra försening så bjöds det på grillat här hemma. premiär! sedan dess har jag hunnit nätshoppa, tvättat en bil, gått en sväng med J, beställt tid för brynplock & färgning och haft det bra. nu ska jag avrunda kvällen, har en tidig morgon framför mig. allt är i sin ordning.

godnatt!



I.love.us.


lagom oseriös bild. but girl, I LOVE YOU!

helgen.

hade en superbra lördag. började den med att vakna upp brevid b-friend, för att sedan ta en långpromenad på 7,2 km med lovisa. dagen fortsatte med god mat och sedan umgicks jag med lovisa hela kvällen. super! olivia kom förbi en sväng så fick jag min födelsedagspresent av dem två, fick presentkort på Hud & Hår så att jag kan få ett par schyssta bryn. har världens finaste vänner! det bästa är att en present återstår, men den har inte kommit än. vad sjutton kan det vara!? inge nyfiken tjej...

idag blir det en långpromenad med familjen innan jag ska umgås med olivia ett tag. men innan dess ska jag hinna med att plugga lite. på återseende!


freaky.friday.

SJ gjorde att jag inte kunde ta mig till skolan idag. har sjuk ångest över det med tanke på att det var prov och sånt viktigt idag, så för att dämpa ångesten drar jag iväg och gör nytta på andra håll. nämligen jobbar i några timmar. tar en promenad dit och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

smell you later.

cowboy.kopojke.whatever.

i samma stund jag passerar Sturegallerian hör jag hur någon utbrister ett högt och fånigt "YIIIIIHAAAAA".
jag vänder mig om och ser hur en karl, utklädd till cowboy, kastar ett rep runt ett par som står och har en konversation. han binder fast dem vid en lyckstolpe varpå den andre mannen blir lagom irriterad och börjar tjoa och cowboyen skriker YIIIIHA och drar vidare. om detta inte var ett skämt, så måste jag säga att det finns sjuka människor i den här världen. sjukt sköna människor.

jag fick mig ett gott skratt i alla fall.

hug.me.



psykologi i tre timmar, därefter slutade min skoldag. gav mig ut på presentshopping och kom hem med flera påsar. mamma fyller nämligen år imorgon och det ska vi självklart fira. hon kommer bli så glad såå.

har så sjukt mycket utgifter den här månaden och det blev inte det minsta bättre när jag kom hem och fick syn på brevet från skatteverket. i sommar ska jag bannemig skatta på varenda krona (gjorde inte det i år eftersom jag inte trodde att jag skulle tjäna över maximalgränsen), tackar Gud för att jag får jobba i helgen. det behövs.

nog om det. nu behöver jag plugga. prov i naturkunskap på fredag. hejaheja...

so.much.stronger.


vad skönt det är att lätta på sitt hjärta. berätta något man länge velat berättat, men aldrig vågat.
nu har jag blottat mig. erkänt min svaghet för mig själv och för någon annan. jag säger inte att det var lätt, men det var värt det.

dags.att.tänka.om


oh.boy.

helgen flög förbi. jag hade en grym fredagskväll med tjejerna och avverkade igår några timmar iklädd fulkläder för att tjäna lite cash. nu däremot har jag precis sagt hejdå till en pojkvän som ska ut på galej.
kvällen blir lugn för min del. kanske lite plugg, kanske träffa en vän? vem vet. jag ska i alla fall laga söndagsmiddag till familjen. det är aldrig fel. bra sysselsättning.


thank.God. it's.Friday.

åh. äntligen helg! fick sluta en timme tidigare och är därmed hemma tidigare. inte fy skam inte.
kvällen är planerad. vid sjutiden hämtas jag upp av emelie och sedan vidare mot linda för att åka till ica och köpa gottigheter inför kvällens bravader. fab 4 blir fab 3 ikväll eftersom olivia lämnat oss för Barcelona. den jäkeln. men jag ser fram emot kvällen, har saknat tjejerna och det blir aldrig tråkigt med dem. riktiga jävla lyckopiller är dem!

hela helgen är planerad (i alla fall dagarna), ska nämligen tjäna lite cash. alltid bra.
avrundar det här inlägget innan ni somnar med att säga GRATTIS! min bästa vän fyller år idag. GRATTIS LOVISA! ♥


RSS 2.0