gym

idag var jag tillbaka till skolan igen. det påminde mig om att jag borde plugga på både engelskan och skriva lite på geografiarbetet som ska vara inne nästa vecka, men jag lägger det åt sidan. gör det ikväll. kanske.

hade muntligt nationellt prov i matte. mer än så behöver jag inte säga tror jag.

har bestämt mig för att jag ska vara duktig idag. så nu drar jag iväg till gymet, sedan ska jag skämma bort mig själv med en solning om tiden räcker till. får se hur det blir.



en lagom gammal bild.
men jag saknar dig!


PUSSSS

hemma idag också. spydde igår kväll innan jag skulle sova så tyckte det var lika bra att stanna hemma. har faktiskt gjort lite nytta idag trots allt. bytt sängkläder, pluggat och läst en massa i boken. bra gjort!

fick sällskap utav älsklingen förut också, så himla mysigt att ha någon bredvid sig när man är sjuk (och annars också förstås), man blir ju så himla uttråkad av att vara ensam hela tiden och inte ha något att göra. så, tack för det älskling!

det värsta med att vara magsjuk eller vad sjutton jag är (?) är att man blir så jäkla hungrig, men äter man så mår man illa. svårt det där.... men känner att mat skulle sitta fint vare sig de kommer upp om fem minuter igen eller inte.

mysigt samtalsämne.
/e'

*

ähhh.
nu skiter jag i det här.

siiick

blev en väldigt kort skoldag för min del, 40 minuter rättare sagt.
blev alldeles kallsvettig och spydde så kände att skolan fick vara utan mig idag.
mår mycket bättre nu dock. har legat och sovit nästan hela dagen och sedan har jag läst lite i "män som hatar kvinnor".

nu ska jag renskriva teknikuppgiften och krya på mig så jag förhoppningsvis kan gå till skolan imorgon.
PUSSSS


love

idag är det 1.5 år sedan vi två blev en.
jag älskar dig av hela mitt hjärta.
jonatan ♥ emma







trött på allt, trött på inget

sussa kudde är aldrig fel. jag lär ju sova som en stock kan jag lova.
det är en dag imorgon också, vore ju trevligt om man var pigg.

GOD NATT




mx

här är lite bilder från dagen.












crosssss

vaknade upp hos älsklingen idag. klockan sju en lördag, känns ju inte helt okej,
men sånt är livet. snart ska vi ut till crossbanan :) blir att fota en massa.
bilder kommer senare. 

ha det bra!
/e'


friday, I'm in love

skoldagen flöt på fint. när jag kom hem drog jag direkt med mamma och gjorde lite ärenden. när vi var klara med det drog vi hemåt igen. har suttit och fixat lite bilder i PS. en ny header har jag fixat nu också (kanske inte kommit upp än?) så nu får det duga ett tag framöver :)

just nu sitter jag och väntar på mat. dock så får jag vänta att bra tag till eftersom mamma inte ens har börjat. men den som väntar på något gott... det blir grillat! jag är överlycklig. och det är fredag idag. ÄNNU lyckligare.

L.E.G.O


 

photooo

nationella proven i matte gick sämst, eller i alla fall det ena. men sånt är livet, jag kan lära mig att leva med det. matlagningsprovet gick desto bättre, det hurrar vi för (y).

efter skolan gick jag hem och tog det lugnt ett tag innan J kom och gjorde mig sällskap. hans morbror kom även förbi med sin systemkamera som vi ska låna tills i helgen på crossbanan så den har vi fotat lite med. ingen bra idé för nu blev jag ännu mer sugen på att köpa mig en, problemet är bara att jag inte har några pengar. stackars mig, jag vet..

nu ska jag fortsätta att göra om lite bilder tänkte jag.
PUSS



bara min älskling.

jag vill inte...

gårdagen spenderades med älsklingen. på kvällen drog vi till backavallen en sväng med lillebror och lira fotboll.

idag var skolan inte som vanligt. hade inte en enda vanlig lektion. satt och lyssna på när Hédi Fried berättade om sitt liv, hon var en av de få som överlevde förintelsen, det var väldigt intressant faktiskt. passade på att köpa en av hennes böcker "Skärvor av ett liv" också.

slutade skoldagen strax efter två. gick då hem och tog det lugnt innan jag begav mig till gymet. riktigt skönt var det att träna där för en gångs skull, har mest vart ute och sprungit på senare tid.

när jag kom hem beställde mamma en ny bikini åt mig. i början av maj skulle den komma :) mums!

nu ska jag plugga. har grymt mycket i skolan nu. inlämningar, prov, nationellaprov... you name it! så det är bara att sätta igång. först blir det engelska sedan ska jag skriva om en konstnär, sedan är det bara att ladda för imorgon är det nationellt prov i matte som gäller och även matlagningsprov.

SKJUT MIG!?
...nästan i alla fall

20 april

helgen har varit grym! lördag till söndag sov jag hos älsklingen.
 på söndagen var vi ute på crossbanan hela dagen och kolla på tävlingen.
tack för helgen hjärtat ♥ du är guuuuld värd!

idag var det skola igen. hade inte så många lektioner, SO:n och engelskan var inställd så. efter skolan drog jag hem, skaffa mig en bula i pannan och umgicks med J. ikväll ska vi ut och springa en lång runda. ska bli skönt måste jag säga.

nu ska jag och shaggy gå och möta J.
peace!


 


can't help it

började dagen med att i över 80 minuter sitta och skriva en uppsats (engelska nationella). det gick helt okej tror jag faktiskt, kändes iaf som de :) efter att jag var klar gick jag till gruvan eftersom alla andra i min klass var på friskhuset. istället för att vara med på den sista lektionen stod jag i kiosken. gick bra. senare kom lovisa och kajsa, då fick jag sluta och så drog vi ner på stan. myspys var det, solen sken och alla var glada!

ikväll ska jag umgås med tjejerna, ska bli riktigt trevligt. men nu ska jag fräscha till mig lite och sedan ska jag käka.
/e'


man on the moon

skolan idag var helt okej. var en sväng på gymnasiemässan, men den var inget att hänga i gran om man säger så. efter skolan drog jag hem och ja... här sitter jag.

vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt. funderar på att dra iväg och sola lite senare, men får se :) borde även röra lite på fläsket känner jag, får bli en promenad lite senare.

nu ska jag spela vidare. Bubble Shooter!
/e'


jag ska slåss i dina kvarter

började dagen med att vakna upp i lillebrors säng. han blev livrädd inatt när han upptäckte att någon låg bredvid honom. jag både kände och hörde hur han hoppa som en groda ur sängen och kila in i mammas och pappas sovrum och sa/skrek "det ligger någon i min säng!!!". stackars liten. han har det inte lätt. kunde inte rå för att min säng är tråkig att sova ensam i...

skolan gick suveränt skulle jag vilja säga. De ljuva orden "du fick mvg på religionsprovet" gjorde min dag, det tackar jag för. eller egentligen, det var min egen förtjänst. jag är bra ibland. efter skolan käka jag ett ägg (som alla andra dagar, ägg är gott) och sedan vid sisodär fem-tiden cykla jag iväg till gymet och körde styrka i 40 minuter.

ikväll har jag umgåtts med J. vi var ute och sprang, fira att vi varit så duktiga med glass (haha) och sedan har vi bara tagit det lugnt. nu ska jag ner och smörja in ansiktet (är torr som en jag-vet-inte-vad) och borsta gaddarna.

peeeausss!
(blandning mellan peace och puss)


school

nu var lovet slut och skolan har börjat. inte långt kvar till sommarlovet kan tyckas, men går man i nian och det är dax att byta skola, göra nationellaprov och allt vad det heter så kan de där 8 veckorna som är kvar kännas vääldigt långa. men det är bara att kämpa på antar jag. 8 veckor av ens liv är som en fis i rymden.

idag ska jag ta tag i pluggandet, hade egentligen tänkt att dra till gymet men äh det får faktiskt vänta. viktigast av allt är att jag blir klar med författararbetet så att Åsa slipper ge mig dom där läskiga ögonen igen, dom slipper man helst. men är man slö så är man.

nu ska jag sätta igång så jag får någonting gjort.
peace!
/e'


måndag den trettonde

lillebror börja dagen lite snyggt med att hoppa studsmatta. mindre snygg var han när han åkte till akuten då han hade bitit ett rejält hål i underläppen och nästan slagit ut en tand. inga stygn behövdes och det tackar nog han för.

senare under dagen åkte jag, lillebror och älsklingen och fiska. en spontangrej och absolut inte min idé. en liten och en stor aborre var det jag fick upp, de andra stod mest och försökte få bort kroken som fastnat i något tygliknande som låg i vattnet. haha. fisken knaka och pep (enligt jonatan) men de hindrade inte oss från leka lite med kraken. he-he...

och ja, älsklingen & jag var ute och sprang förut. bra gjort måste jag säga. lillebror a.k.a. Ronaldinho cyklade duktigt bredvid (efter!) oss. sängen väntar, men det gör även The City, så det blir det först - sen sängen.


[livet är orättvist.]
vi är många som tänker på dig och er.
R.I.P Benny
och till nära och kära säger jag bara kämpa vidare.


today is the day

vaknade upp med J vid min sida, eller ska man säga "vid mina fötter" kanske? mysigt var det i alla fall. nu har han dessvärre dragit hem till sig, men jag hänger inte läpp. The City gör mig sällskap, det är grymt! och dessutom ska jag förmodligen träffa J lite senare igen, vi funderar starkt på att dra ut och springa en sväng. men vi får se hur det blir med den saken, oftast är det mycket snack och lite verkstad. men en sak är säkert, nu ska jag glo vidare på The City.

/e'





cross

jag, pappa och felix drog ut till crossbanan vid elva idag för att kolla på när älsklingen tränade. tog en del kort och efter sisodär dryga timmen så drog vi hemåt igen.

när jag kom hem la jag mig på altan och sola i några timmar, sedan bestämde jag mig för att dra ut och springa. sagt och gjort. Djulörundan fick det bli (ca 6-7 km). grymt jobbigt för en amatör som mig, men det var riktigt varmt och skönt så det var det värt!

nu ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag fixa lite i rummet och ikväll kommer J hit. mys!

bilder från idag.








I like it

J sov här inatt. hur mysigt som helst.
dagen har bestått utav en hel del solning i de fina vädret och en långpromenad med kajsa. 

ikväll blir det fest med tjejerna. hoppas det blir lyckat. får se vart kvällen slutar.

bäst jag hoppar in i duschen. jag stinker.
/e'







glad påsk

älsklingen är här nu. middag med familjen ikväll.
fick ett påskägg av sötaste älsklingen också, mums. godis & pengar är aldrig fel. tack hjärtat du vet vad jag behöver!

nu ska jag mysa vidare med J. hörs senare.

GLAD PÅSK!



lace

linnet är mitt nu.





tänk sommar, spets och slitna jeansshorts.
hur fint?


-

frågan är varför jag sitter uppe när jag borde sova?
ska sova på saken...

sometimes

var på stan en sväng igår med emma. hängde undan världens finaste linne och har hela dagen gått och funderat på om jag ska köpa det eller inte. min plånbok säger strängt "nej!" medan jag säger "JAJAJA!".  äsch. jag har tills på lördag att bestämma mig.

annars har jag inte gjort alltför mycket idag. har suttit och knåpat ihop lite lappar som mamma så snällt lovade morbrors fru att jag kunde göra. bra med mammor ibland...

snart bli det mat. tacos!
jag-älskar-det



i brist på annat...



Lovar du att vara ärlig?

Givetvis
Du heter: emma
Smeknamn: seger, lill-emma, snuttan, älsklingen... kärt barn har många namn
Låt som när du är ledsen sörjer till? Coldplay - Fix You

Beroende av: cola light
Vem behöver du mest just nu: just nu behöver jag en kram, så en god vän eller älsklingen skulle vara fint
Vad tror folk om dig? vet inte? fråga dom?
Vad får du oftast komplimanger för? hm.. helheten och mina bröst, haha
Vad säger du för att imponera på någon? sånt är jag inge bra på. tips?
Hur imponerar man på dig? man är riktigt duktig på någonting.
Brukar du skratta för dig själv? det händer.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "svara då hjärtat?"
Var bor du? Katrineholm
Trivs du där: nja.. det vill jag inte påstå.
Äger du några converse: yes, 2 st.
Sprit, cider, vin eller öl: sprit eller cider :)
Brukar du bli för full: nej, men det har hänt
Vad har du för mobil operatör: halebop
Är du allergisk mot något: Nej
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: bli fit inför sommaren
Hur svarar du i mobilen: "hallå" eller "hej"
Vem ringde du senast? älsklingen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att han väntade på sin mor och att han älska mig
Antal timmar sömn inatt: 9-10 timmar
Sov du ensam: Nej.
Brukar du komma i tid: ja, i princip alltid. men är jag sjukt trött brukar jag ta en egen sovmorgon
När mår du bra: när jag umgås med folk jag tycker om
När blev du fotad senast: hm.. i Idre?
Hur känner du dig nu: glad, men uttråkad.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.
Vad tycker du om fötter: äckliga.
Vad saknar du: just nu saknar jag pengar.
Hade du en bra kväll igår: OM jag hade :)
Favorit dryck på morgonen: Oboy eller juice
Rakar du benen: ibland (är inte alls hårig)
När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 22:30
Är du blyg? nej
Sysslar du med någon idrott: nej, eller... räknas gym?
Vill du hellre ha mail än brev: spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej, inte när de gäller människor, bara ett plagg eller ett par skor!
Har du spytt offentligt: minns inte
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ha sex och kissa stående!
Är du nöjd med ditt liv: Jovars.
Är du bortskämd: nej, det skulle jag inte vilja påstå
Vad gör du i morgon: imorgon sover jag länge och myser hela dagen lång
Vad är det värsta du vet? raggmunk, flygande jacob och all mat med kokosmjölk. uäääk.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? inte alls mycket :P
Vad behöver du just nu? pengar, nya kläder och en resa utomlands!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? ingen aning, man vet ju inte hur kändisarna är när kamerorna har slocknat
Vad längtar du till? Sommaren.
Har du bra vänner och äkta vänskap? yes.
Vad använder du för shampoo? Paul Mitchell
Vad är det finaste du fått? kärlek
En speciell dag du minns:  19 oktober 2007
Hur gammal är du: 16 år
Tycker du om någon just nu: ja, väldigt mycket dessutom!
Om fem månader: går jag förhoppningsvis på Designgymnasiet och trivs där, sedan är jag tillsammans med J fortfarande (hoppas, tror, vill)
Du samlar på: inget speciellt.
Gröna eller röda äppeln: både och!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: jonatan
Gillar du golf: nej
Vilken tid gick du upp idag: nio
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej.
Har du strumpor på dig nu: Ja.
Vad ska du göra ikväll: äter god mat och kollar på Efterlyst
Är det okej att gråta: självklart, alla gråter någon gång.
När grät du senast: hm... typ när jag kom hem från Idre, glääädjetårar!
Laddar du ner musik och film från Internet: ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa!
Bär du glasögon eller linser: ibland :)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej, snyggast är om man blandar dyrt med billigt :)
När går du upp ur sängen en helgmorgon: vid tio
Har du piercing: ja, i öronen
Vill du gifta dig: ja, om det känns rätt så :)
Vill du ha barn: jaaaaaa, mer än gärna!
Solar du ofta: nej, men ibland så
Är du bra på att laga mat: nej, det vill jag inte påstå
Gillar du att dansa: Jag älskar att dansa men är inte alltför bra på de :D
Är du flygrädd: nej inte de minsta.
Hur vig är du: skapligt iaf
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten eller ett glas cola light med massa is
Vilken är din favoritglass: just nu är det en blåbär/vanilj glass med bitar i. muuums
Tror du på ett liv efter döden: Nej, men jag hoppas.
Tycker du om sushi: ja, mycket. all fisk är god!
Vad äter du helst när du ser på film: godis
Bor dina föräldrar tillsammans: yes
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: både och faktiskt.
Vilken ögonfärg har du: blå/grå/gröna?
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: ibland, särskilt när jag är stressad eller nervös
Röker du: nej!
Hur ofta tränar/motionerar du: ca 5 gånger i veckan
Senaste låt du hörde: Run run away
Vad gör du på helgerna: myser!


8 april

sov hos J inatt. vi gick till specce och hyrde Patrik 1,5 igår och sedan
låg vi och glodde på den innan vi somna. den var grym!

pappa kom och hämta mig strax innan tolv. suttit här sedan dess. funderar
starkt på att dra ut och springa. synd bara att jag ser ut som ett vrak idag.
skitsamma.. nu sätter jag på mig träningskläderna och drar ut i spåret.
jag ska få bättre kondition än jonatan, så det så!

nu - spåret!


bara min ♥

gör det igen

efter gårdagens långa och jobbiga (!) springtur blev både jag & J helt slut. det slutade med att han sov över här även inatt. inget jag klagar på i alla fall. finns inget mysigare.

han drog härifrån strax innan tio och jag drog ner på stan då. skulle in på Hembagarns för att köpa lite gott fikabröd eftersom det är mammas födelsedag idag. GRATTIS TILL HENNE! ♥ sagt och gjort, jag gick in på Hembagarns där personalen är otrevlig men fikabrödet är desto trevligare. efter det drog jag hem till lovisa. sedan gick vi ut och gick en långpromenad. grymt skönt trots träningsvärken från gårdagen.

sedan kolla vi på Madagaskar 2 tillsammans med lillebror när vi kom hem. vid två drog jag till gymet. körde styrka i 40 minuter sedan drog jag hem igen. har inte gjort något vettigt sen dess. dags att hoppa in i duschen nu tycker jag, sedan blir det god mat och fika med familjen. vi ska fira mamma på fredag också, men i alla fall :)

/e




mer bilder från Idre



 



 


hjärnsläpp

adam: ska vi leka imorgon också?
lillebror: ja visst. vi har ju ägglov så! :D

det han ville ha fram var ordet påsklov


vinden har vänt

vaknade upp med finaste killen vid min sida idag. gick upp alldeles för tidigt för att ha påsklov, men så är de när man får en tid hos tandläkaren 09:10. jag cykla iväg som en blixt till tandläkarn, undersöktes och cykla hem igen lika fort. skulle kolla ifall jag behövde tandställning eller inte. men det får jag inte. fasiken också.

när jag kom hem fixa jag iordning frukost åt mig och pojken. sedan tog vi det mest lugnt. strax efter tolv drog han och jag fixa lite innan jag gick och mötte lovisa. vi gick en promenad sedan drog vi till affären och handla med hennes pappa. eftermiddagen har spenderats med hårfärg i håret. lovisa stod för färgningen, toppen! nu är jag nyfärgad, det är alltid lika skönt.

ikväll ska jag och J ut och springa. det kommer bli grymt skönt trots att min kondition är nere på noll just nu, men den kan inte bli bättre om man inte gör något, så bättre nu än aldrig.

ikväll blir det wok med räkor och bulgur.
mina smaklökar dansar tangoooo!

/e'

sunshiiiine

gårdagen bestod utav mys med J på morgonen, promenad med kajsa & haza på eftermiddagen och grillning med brudarna på kvällen.

idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite, gå en långpromenad med pappa & shaggy och umgås med J ikväll. min dag kommer bli bra, jag känner det på mig. humöret är på topp!

nu ska jag hoppa in i duschen, jag är så långt ifrån fräsch man kan komma.
peeeace


[old pic']
jag vill ha sommar!


idre

äntligen har jag hittat sladden till kameran.


IDRE 2009


pappa, kimpa och felix


det gällde att vara så ful som möjligt...


...eller sliten


felix, sebbe, gabbis


grymt bra väder.


en trött gabbis!


vi försökte åtminstone


utanför våffelstugan


att springa runt halvnaken i snön efter att man bastat var givet...


...lika givet som att man går på after ski efter att man åkt skidor.


Hotshots liksom. hur sköna?


och här har vi han. mannen, myten, legenden!
"Håkan" som älska scenen.
leénde guldbruna ögon...


det var allt för stunden. har en himla massa mer bilder,
men det tar vi en annan gång.






everybody hurts sometimes

musikalveckorna är slut nu. skratta eller gråta? jag vet inte...
men nu är det i alla fall ett skönt påsklov man har framför sig.

idag blir det till att bara ta det lugnt, det var en låååång natt inatt. kanske ska jag gå ut och gå en långpromenad sen? jag är ingen hejjare på att gymma när de är så fint väder ute men röra på fläsket måste man.

jag är helt slut i huvudet, måste vila ett tag innan jag gör något annat känner jag.
/e


BILDER FRÅN IDRE KOMMER IDAG!

GRATTIS!

idag fyller min barndomsvän, min bästa vän och min fruga år!
grattis till henne! 17 år idag.



no stress.

idag var de hard woooork i skolan som gällde, allt skulle göras klart inför morgondagen då premiären av våran musikal, Pirateline är. slutade dock tidigt trots allt eftersom vi jobbade så hårt, belöning imorgon också, sovmorgon tills klockan tolv. det är inte fel! fick även våra musikaltröjor idag, nice!

när jag kom hem så kom min kusin över och fira mig i efterskott (bättre sent än aldrig). fick pengar (tacktack!) och så fika vi lite. senare kom älsklingen hit och gjorde mig sällskap innan han skulle och fixa lite ärenden.

ikväll är det en långpromenad tillsammans med J som gäller. stekt fläsk är väl ändå inget man vill ha i sommar?

nu ska jag äta wok.
"åååh som jag har längtat!"
jag älskar det!


RSS 2.0