när.älskar.vi.varann.

har fått några påminnelser om att jag borde uppdatera här, so here we go!

i fredags prickade jag av två grejer på min to-do-lista. kändes skönt. på kvällen drog jag hem till Olivia och gjorde en fantastiskt god pizza tillsammans med Fab 4. vi satt och tjattrade till midnatt; alltid lika roliga, alltid lika underbara. världens bästa tjejer. ♥

igår (lördag) jobbade jag mest för att sedan avsluta kvällen i soffan på andra sidan häcken. drack chailatte, åt naturgodis och slösade nästan två timmar på en värdelös film. men det gjorde mig inte så mycket, jag hade ju världens bästa sällskap.

idag är det, som de flesta redan vet, mors dag. har firat det med att ge mor min ett par smexiga örhängen. ikväll blir det att äta gott med familjen, basta med b-friend och bara ha det väldigt bra.

slutsats: har haft världens softigaste (är det ens ett ord!?) helg med ännu softigare sällskap. finfint.


på riktigt, världens godaste!!

ibland.är.livet.för.jävla.bra.

helgen har flygit förbi. har jobbat varenda dag. cash is king. det bara är så. på onsdag rullar lönen in.
igår efter jobbet drog jag iväg på galej hos olivia♥ för att fira henne och julia. dem hade styrt det galet bra med trerätters, spel och ett improviserat tal. cute. avrundade kvällen vid halv tolv eftersom klockan ringde tidigt imorse.

har tillbringat dagen på jobbet samt på altanen med naturkunskapsboken i högsta hugg. nyligen slog det mig att jag är klar med både matematik B och engelska B, vilket innebär att jag är ledig imorgon. fint som snus. jag slipper både söndagsångesten och plugghetsen. det borde i sin tur innebära att jag kan mysa med jonatan hela kvällen istället för med naturkunskapsboken. gillar detta.


jag har kärat ner mig totalt - i klänningen!

så.jävla.bra.

mitt hjärta beatboxar när jag hör sånt här.
så jävla bra! lär spelas sönder på studentflak i sverige. fint!

hundratusen.saker.

var uppe i stockholm och vände idag i princip. skrev ett psykologiprov på 45 minuter sedan fick vi sluta. men det var värt det, kändes som om jag gjorde en tresiffrig insats.

just nu sitter jag skriver på min tiosidiga uppsats om försurningar till naturkunskapen. efter att den är klar är det bara nationella talet i svenska B som ska hållas, en skobutik som ska göras klart, ett energiprov, ett ekologiprov och ett prov i projekt & företagande som ska skrivas. sedan är det lov för min del, hoppas jag.

men om jag ska få något lov så måste jag fortsätta med uppgiften. det är något att bita i vill jag lova. senare åker jag en sväng till norrköping med min karl (=man) och hans moder. finfint.


en.fredags.kväll.

hade en galet trevlig fredagskväll/natt. Ilse som fyllde år förra veckan bjöd oss på en fantastiskt god middag. sedan mötte vi upp ett gäng tjejer och styrde våra klackar mot stockholms nattliv. vi dansade oss svettiga och drack en och annan shot. kvällen avslutades mindre behagligt då vi möttes av avspärrningar samt massvis med ambulanser & polisbilar vid Sergels Torg. en killes liv slocknade, en annans förstördes förmodligen. sjuka människor det finns. men ack vilka bra människor det finns också. tack för kvällen, tjejer. me love u.








ett.sånt.klipp.


som jag skrivit tidigare så är det fullt upp i skolan, på sidan av håller jag även på att planera pojkvännens studentpresent. och igår var jag hos frisören, kapade ungefär 15-20 centimeter. jag är nöjd och håret känns fräschare än någonsin. det enda som inte är tiptop är färgen, men det var väntat. nästa gång blir jag av med de gula nyanserna och går mot en ännu ljusare nyans. kanon! lycklig tjej.

at.work.

sitter för tillfället på jobbet och inväntar mina matgäster. när det är färdig jobbat för dagen, d.v.s när jag handdiskat (!!!) fyrtio tallrikar, fyrtio glas, fyrtio knivar, fyrtio gafflar och lite till (en tjej som är van med diskmaskin söker sympati, haha), så ska jag ut på äventyr med ett gäng killar. spännande.. och imorgon blir det ytterligare lite jobb i några timmar. sen blir det plugg. Plugg hela veckan lång. jag har sex prov/inlämningar tills nästa vecka. lagom party... så som ni kanske förstår så kommer det eka lite tomt här i veckan. Så, på återseende!

mr.saxobeat.

de senaste dagarna har innehållit mycket plugg, därav den glesa uppdateringen.
där emellan har jag även hunnit med att hämtat ett schema på ett av mina jobb, småfirat storebror som fyller år idag, förälskat mig i mr.saxobeat och deklarerat. det kan låta jävligt party, det där med att deklarera, men så var det inte i mitt fall. minus ett par (läs många) hundralappar på kontot.

kvällen ska fortsätta i samma spår som tidigare, d.v.s. med att plugga. imorgon är det engelska nationella som gäller och ingen är nog nervösare än jag.


den fina tårtan brorsans flickvän knåpat ihop. tydligen så var det någon tårta från ett spel. nördiga som dem är. men himla fin var den i alla fall, och inte minst väldigt, väldigt god!

för.varenda.unge.

blandar skratt med gråt när jag kollar på Humorgalan. tycker det är så hemskt.
jag klagar i princip varje dag på någonting samtidigt som barn runt om i världen inte ens har vatten eller tak över huvudet, dem är ständigt rädda för att någon ska komma och våldta dem, döda dem. [usch]. jag ska bli fadder en dag. det är ju inte rättvist det här. jag borde skratta mer och vara nöjd.

djupt det blev. men på riktigt. det är ju fruktansvärt.

update:
nu är vi världsföräldrar. fint.



valborg.

mitt lov börjar lida mit sitt slut. inget jag hurrar för direkt. men kan glädja mig åt att det har varit ett riktigt händelserikt och roligt sådant. hade en grymt trevlig och spontan valborgsmässoafton igår tillsammans med mina underbara vänner. vi grillade, spelade, snackade skit och dansade hela kvällen lång. kalasbra!

hittade två bilder jag glömt visa er, kanske inte så intressanta, men vad gör det?


detta kom påskharen med i år.


inpackningarnas inpackning fick jag av bästa sirpa. rekommenderar detta starkt. det är superbra.

RSS 2.0