min/nummer/ett

måste bara skriva att jag faktiskt har världens bästa pojkvän!
(du är så jävla bra, jonatan)



de/sig/n

sitter i skolan och har datorkunskap. började för en timme sedan, slutar om en timme. på pricken! hur skönt?

när jag kommit hem till katrineholm blir det sängen bums. huvudvärk så det heter duga och trött som sjutton. nu måste jag nog plugga. fick precis reda på att jag har prov imorgon i industriell teknologi. panik! bäst att göra bra ifrån sig, annars blir man slaktad av våran lärare.


23

23 månader tillsammans med min jonatan idag. det tycker jag vi ska fira, eller nej... vi tar det nästa månad istället. två år känns lite större och lite bättre. lite mer att fira helt enkelt. jag älskar dig, jonatan, och det vet du!


mer än ett år sedan.


några veckor sedan.


långa/nätter

allt känns ganska så fel och konstigt just nu, allt är bara tomma ord.
 


later

hemma från skolan idag. detta p.g.a. att jag tror att jag blivit laktosintolerant / mjölkallergiker. efter att ha druckit ett stort glas mjölk igår sa min mage ifrån och den gör det fortfarande. så ska testa att inte äta någonting som innehåller mjölk nu ett tag framöver och se ifall jag är det eller inte..

just nu sitter jag i soffan och kollar på film "how she move". later!


som/jag/hade/dig/förut

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. det händer inget speciellt i mitt liv. jag pendlar 2½ timme/dag, umgås med jonatan, äter och sover. drömmer om pengar. färgade utväxten igår, ingen större skillnad, bara aningen mindre utväxt. sedan gör jag inte mycket annat. just nu står allt still. 

det är helg, och det är väl bra. men imorgon är det skola igen.
har verkligen inget mer att skriva. sååå tråkig är jag!


stockholm

nu är det dax för uppdatering tycker jag!
sitter med moalee i hennes lägenhet just nu. vi kikar lite på tv samtidigt som båda nördar framför datorerna. satt och gjorde lite tester på facebook om vad mitt livs kärlek heter. tror ni jag blev glad när jag såg att svaret var: JONATAN! seriöst. jag skrek, studsa lite och visa tänderna. mes...

nu ska vi fortsätta med det vi är bra på - nörda! funderar på att göra mer test, det går ju nästan bra. hittills har jag fått fram att jag är allt alla killar och tjejer(!) drömmer om, jag är supersmart om jag inte fuskade och jag är skitrolig. facebook är bra. nästintill kanon.

MÅNDAG

nu uppdaterar jag för emmas skull, hon ville ha någonting att läsa.

just nu sitter jag i skolan med min klass. om en halvtimme börjar datakunskapen och sedan slutar vi, skönt! jag är helt galet trött. skolfotot är inställt idag, och ingen är lyckligare än jag, det är absolut inte min dag idag. trött och ser förjävlig ut.

nu blir det facebook! later.
(varsågod emma!)


total/bloggtorka

jag har absolut ingenting vettigt att skriva och känner inte för det heller. tiden finns inte och lusten finns definitivt inte den heller. kommer tillbaka när jag känner för det.


tack/och/hej

hemma från skolan igår, tillbaka till skolan idag. anledningen var en dunkande huvudvärk som inte ville försvinna. idag var det däremot motsatsen, inte de minsta huvudvärk och på humör. dock så försvann den känslan ganska så fort när tåget rullade in på perrongen i katrineholm. jag börjar trivas mer och mer i stockholm och skulle det gå så skulle jag fixa en lägenhet direkt, utan att blinka! i alla fall för en dag, eller två...

det var allt jag hade att skriva idag. kvällen ska jag spendera framför tv;n.


RSS 2.0